- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Benim değerlerim böyle
Arkadaşın da heterozigot ama iğne önermişler. Galiba en iyisi pozitifi gördüğünde perinatolojiye gitmek.seninkiler hetezigot canım genelde homozigotta iğne yazıyorlar
Bu konu cidden çelişkili ya. En iyisi perinatolojiye gitmek sanırım.Bana da sadece aynı şekilde coraspin verildi
Evet gerçekten çok çelişkili bence de ya hemotolojiye ya da perinatolojiye gitmek lazım sanırım. Siz ne aşamadasınız transferiniz bu ay mıydı? :))Bu konu cidden çelişkili ya. En iyisi perinatolojiye gitmek sanırım.
Adeti bekliyorum şu an. Kasımda inşallah transferEvet gerçekten çok çelişkili bence de ya hemotolojiye ya da perinatolojiye gitmek lazım sanırım. Siz ne aşamadasınız transferiniz bu ay mıydı? :))
Memorial nedense pıhtılaşma konusunda iğneyi önermiyor. Perinatologa muayene oluyorum gebeliğimin başından beri doktorum hemen iğneye başlamamı önerdi. Kalp atışından sonra da coraspine başladım .Benim 2 genimde pıhtılaşma var . Günlük 100 mg coraspin ve 6000 lik oksapar kullanıyorum . Bu konuda net cevabı hematolog ve perinatolog verir :)Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Gebeliği öğrenince gitsem bi sıkıntı olmaz di mi ? Daha öncesinden kullanmaya gerek olur muMemorial nedense pıhtılaşma konusunda iğneyi önermiyor. Perinatologa muayene oluyorum gebeliğimin başından beri doktorum hemen iğneye başlamamı önerdi. Kalp atışından sonra da coraspine başladım .Benim 2 genimde pıhtılaşma var . Günlük 100 mg coraspin ve 6000 lik oksapar kullanıyorum . Bu konuda net cevabı hematolog ve perinatolog verir :)
Öğrenince gidebilirsiniz . Ben de öğrendikten sonra iğneye başladım .Gebeliği öğrenince gitsem bi sıkıntı olmaz di mi ? Daha öncesinden kullanmaya gerek olur mu
Teşekkü ederimÖğrenince gidebilirsiniz . Ben de öğrendikten sonra iğneye başladım .
Cnm sende var mı bir gelişme transfer sürecine başladın mı?Hayırlı uğurlu olsun inşAllah .
Şehirdışı gerçekten çok zor oluyor , konaklaması , trafiği ,yemeği vs derken beyin ve beden bitiyor hakkaten .
Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin , tedavinizde de herşey yolunda gitsin inşAllah .
Cnm sende var mı bir gelişme transfer sürecine başladın mı?
Ben de özellikle sordum. Coraspirin mi alacağım diye “hayır iki gende heterezigot olduğu için iğne kullanacaksınız” dedi. Cumartesi ikinci kontrolüm var. Bakalım ne diyecekler.Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Oldum ben canım bugünHaftaya çarşamba mı transferin canım kısmetse?
Etiketlemiştim seni üst mesajlarda . Allah inşAllah mucizene kavuşmanı nasip eylesin ,hayırlısıyla Rabbim nasip etsinKızlar merhaba
Çok şükür bugün transferım oldu.Dua edin benım içinde tutunsun bebeğim bana.
Çok sevindim senin de az kalmış amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıylaBende transfere psikolojik olarak hazırlanma hazırlığındayım diyebilirim
Transfer için adet bekliyorum , muhtemelen 5-6 gün içerisinde olurum diye düşünüyorum..
Samsun'da yaşadığımdan dolayı , sadece ilk kontrol muayenesi için İstanbul'a gideceğim .
Sonrasın da olan 2-3-4 . muayenelerde ise Samsun'da yaptırıp ,sadece transfer aşamasında orda olacağım ...
Seni ve bu ay transfer aşamasında olan tüm arkadaşları seve seve takip ediyorum .
Güzel sonuçlar alacağınıza can-ı gönülden inanıyorum ..
7-8 mm üstü olması bekleniliyormuşMerhaba kızlar hepimizin tedavisi olumlungeçsin hayırlı sonuçlansın inşallah
Benimde ilk transferim olacak İpek hocanın hastasıyım bugün kontrole gittim kendisine sormayı unuttum transfer sürecinde rahim kalınlığı kaç olması gerekiyor ?
Güzel geçti canım bugün çatlatma iğnesini vuruldum 2 gün sonra diğer ilaçlara başlayacağım inşallahS sedef8634
Naptın ,çatlatma iğnesi bu akşam mı ?
Orkide1221
Senin 4. Muayenen nasıl geçti ? Var mı gelişme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?