Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Memorial nedense pıhtılaşma konusunda iğneyi önermiyor. Perinatologa muayene oluyorum gebeliğimin başından beri doktorum hemen iğneye başlamamı önerdi. Kalp atışından sonra da coraspine başladım .Benim 2 genimde pıhtılaşma var . Günlük 100 mg coraspin ve 6000 lik oksapar kullanıyorum . Bu konuda net cevabı hematolog ve perinatolog verir :)

Gebeliği öğrenince gitsem bi sıkıntı olmaz di mi ? Daha öncesinden kullanmaya gerek olur mu

Cnm sende var mı bir gelişme transfer sürecine başladın mı?

Cnm sende var mı bir gelişme transfer sürecine başladın mı?

Bende transfere psikolojik olarak hazırlanma hazırlığındayım diyebilirim
Transfer için adet bekliyorum , muhtemelen 5-6 gün içerisinde olurum diye düşünüyorum..
Samsun'da yaşadığımdan dolayı , sadece ilk kontrol muayenesi için İstanbul'a gideceğim .
Sonrasın da olan 2-3-4 . muayenelerde ise Samsun'da yaptırıp ,sadece transfer aşamasında orda olacağım ...

Seni ve bu ay transfer aşamasında olan tüm arkadaşları seve seve takip ediyorum .
Güzel sonuçlar alacağınıza can-ı gönülden inanıyorum ..

Sevgili N nono2504 ;

Bugün en heyecanlı günündü ..
Transferin nasıl geçti ? Kim yaptı ?
duygu durumun ne alemde ?
Hadi bize 9 gün sonra hayırlı ,sevindirici haberlerle gel .
Rabbim nasip eylesin

Çok kafam karıştı ya. Benim de sonuçlarım sizin gibi hatta 3 gen heterozigot ben de. Üstüne bir de ANA testim zayıf pozitif. Yücel hoca sadece coraspirin kullanmamın yeterli olacağını söyledi
Ben de özellikle sordum. Coraspirin mi alacağım diye “hayır iki gende heterezigot olduğu için iğne kullanacaksınız” dedi. Cumartesi ikinci kontrolüm var. Bakalım ne diyecekler.

Çok sevindim senin de az kalmış amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla

7-8 mm üstü olması bekleniliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…