- 29 Eylül 2021
- 302
- 376
- 33
Hayırlısıyla yavruna kavuşmak nasip olsun inşallah canım arkandan da bizler gelelim inşallahOldum ben canım bugün
Çok da kalın olmaması gerekiyor değil mi benim adet döneminde 7 mm dedi7-8 mm üstü olması bekleniliyormuş
Merhaba canım.dün akşam yaptım çatlatma iğnesini.kısmet olursa Pazartesi günü transferim yapılacak.sen ne yaptın?S sedef8634
Naptın ,çatlatma iğnesi bu akşam mı ?
Orkide1221
Senin 4. Muayenen nasıl geçti ? Var mı gelişme ?
Evet cnm çok kalın olması da iyi değil dedi doktorÇok da kalın olmaması gerekiyor değil mi benim adet döneminde 7 mm dedi
Seninde transferin yaklaşıyor hayırlısıyla canım rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahMasallah transfer asamasinda herkes ins hepimiz pozitif sonuclar aliriz. Bende cuma gunu ilk muayenemi oldum ayin 25nde ikinci kontrolum olacak Allah yuzumuzu guldursun guzel sonuclar aliriz ins.
Merhaba canım
Amin canım inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlısıyla yavruna kavuşmak nasip olsun inşallah canım arkandan da bizler gelelim inşallah
canım hayırlı olsun inşallah 9 gün sonra güzel haberler alacaksın :) bu arada transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız cnm?Merhaba canım
Evet transfer günüm çok farklıydı .Duygularım karışık ve çok heyecan vardı.Transferim Gönül hoca yaptı.Gerçekten mükemmel bi hoca.Transfer anı o kadar heyecanlı ki anlatamam.Mucize orda başlıyo zaten.Bırakılma anı gözlerim dolu dolu.Rabbim hayırlı eylesin inşallah.İsteyen tüm annelere ve banada nasip etsin inşallah.29 nda test günüm.Umarım herşey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur.
Hadi hayırlısı olsun kucağın dolsun inşallah canimMerhaba canım
Evet transfer günüm çok farklıydı .Duygularım karışık ve çok heyecan vardı.Transferim Gönül hoca yaptı.Gerçekten mükemmel bi hoca.Transfer anı o kadar heyecanlı ki anlatamam.Mucize orda başlıyo zaten.Bırakılma anı gözlerim dolu dolu.Rabbim hayırlı eylesin inşallah.İsteyen tüm annelere ve banada nasip etsin inşallah.29 nda test günüm.Umarım herşey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur.
İnşaallah bebeğin seninle annesiKızlar merhaba
Çok şükür bugün transferım oldu.Dua edin benım içinde tutunsun bebeğim bana.
|
Allah razı olsun canım.İnşallah alırım.yarım saat kaldık öyle taburcu ettiler.canım hayırlı olsun inşallah 9 gün sonra güzel haberler alacaksın :) bu arada transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız cnm?
Amin canım.ayy inşallah peş peşe güzel haberler alırız.Erken yapmaya cesaretim yokHadi hayırlısı olsun kucağın dolsun inşallah canimbenim de 3 Kasım olacak test günüm ama ben 1 Kasım’da yaptırırım oğlumu da 7.gün öğrenmiştim
İnşallah canım.Allah razı olsun.İnşaallah bebeğin seninle annesigüzel haberlerini bekliyoruz
Bende kesinlikle erken yapamam diyordum, adet ağrılarım başlayınca olmadı sanmıştım o stresle yaptımAmin canım.ayy inşallah peş peşe güzel haberler alırız.Erken yapmaya cesaretim yok
Bakalım senın gıbı yaparsam şaşırmamBende kesinlikle erken yapamam diyordum, adet ağrılarım başlayınca olmadı sanmıştım o stresle yaptım
Hadi insallh guzel haberlerle gelKızlar merhaba
Çok şükür bugün transferım oldu.Dua edin benım içinde tutunsun bebeğim bana.
Amin canım.sende şuan durumlar ne .Hadi insallh guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?