Canım benim adet olurken nasıl belirtilerim varsa aynıydı o yüzden ayırt edememiştim adet olacağım sanmıştım.Kızlar nasıl belirtiler yaşadınız transferden sonra .şuan bisey hissedemiyorum ben .arada kasıklarıma batma dışında.sizin kaçıncı günlerde belirtiler oldu yada olmadı.
Evet canım sabah ve akşam olmak üzere 2 kez.Kızlar doğal yani ilaçsız transferde Lutinus fitili günde kaç kez kullanıyorsunuz? Sabah aksam günde 2 kez değil mi
Çok teşekkür ederim.pekı kaçıncı gün başlamıştı hatırlıyormu sunuz.Canım benim adet olurken nasıl belirtilerim varsa aynıydı o yüzden ayırt edememiştim adet olacağım sanmıştım.
2 yada 3 gün sonra başlamıştı hemen canım moralim bozuldu yine adet olacağım sandım hatta adetten önce çıkan sivilcem her zamanki yerinde çıktı falan kesinlikle olmadı demiştimÇok teşekkür ederim.pekı kaçıncı gün başlamıştı hatırlıyormu sunuz.
Normal canım , vücut ihtiyacı kadarını alıyor gerisini atıyor tortu şeklinde.ARkadaşlar bu lutinus fitilin bir kısmı geliyor tortu şeklinde bu normal mi yoksa ben mi beceremedim
Çok sağol canımEvet canım sabah ve akşam olmak üzere 2 kez.
Evet bnm de öyle oluyor tortusu geliyor, ihtiyacı kadarını vücut alıyormuşARkadaşlar bu lutinus fitilin bir kısmı geliyor tortu şeklinde bu normal mi yoksa ben mi beceremedim
Normal canım , vücut ihtiyacı kadarını alıyor gerisini atıyor tortu şeklinde.
Teşekkür ederim kızlarEvet bnm de öyle oluyor tortusu geliyor, ihtiyacı kadarını vücut alıyormuş
Canim ben farkli sebeplerden dolayi normal giden transfer sürecimi iptal ettim , kasim ayında artik kısmetse. Insallh yaniiAmin canım.sende şuan durumlar ne .
Senin kac gun oldu transfer olali ?Amin canım.sende şuan durumlar ne .
Tesa yapıyor canım benim eşim tesa olduMurat Başar hoca mesa veya tesa yapıyor mu? Tecrübesi olan var mı?
Teşekkür ederim canım. Yanlış alamazsanız eşinizin ameliyat olma sebebini sorabilir miyim? Benim eşim azosperm. İnmemiş testisten kaynaklıTesa yapıyor canım benim eşim tesa oldu
Benim eşimde spermlerin hepsi hareketsizdi canım. Dışarı çıkarken sorun oluyordu spermlerde morfoloji de 0 idi.. azosperm de sanırım TESE ameliyatı yapılıyor, testislerde sperm aranıyor doğru biliyorum değil mi? Bizimkisi Tesa idi direkt testislerden enjektörle sperm alma işlemi..Teşekkür ederim canım. Yanlış alamazsanız eşinizin ameliyat olma sebebini sorabilir miyim? Benim eşim azosperm. İnmemiş testisten kaynaklı
Evet canım doğru biliyorsun. Biz de öncelikle tesa istiyoruz. Eğer çıkmazsa teseye geçilsin istiyoruz. Ne kadar az tahribat o kadar iyi diye düşündükBenim eşimde spermlerin hepsi hareketsizdi canım. Dışarı çıkarken sorun oluyordu spermlerde morfoloji de 0 idi.. azosperm de sanırım TESE ameliyatı yapılıyor, testislerde sperm aranıyor doğru biliyorum değil mi? Bizimkisi Tesa idi direkt testislerden enjektörle sperm alma işlemi..
Güzel düşünmüşsünüz canım. Murat hoca da işinin ehli zaten inşallah sağlıklı sperm tesa ile bulunur ve yavrunuza kavuşursunuz bunun için merkez de ellerinden geleni yapacaktırEvet canım doğru biliyorsun. Biz de öncelikle tesa istiyoruz. Eğer çıkmazsa teseye geçilsin istiyoruz. Ne kadar az tahribat o kadar iyi diye düşündük
Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünGüzel düşünmüşsünüz canım. Murat hoca da işinin ehli zaten inşallah sağlıklı sperm tesa ile bulunur ve yavrunuza kavuşursunuz bunun için merkez de ellerinden geleni yapacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?