Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar nasıl belirtiler yaşadınız transferden sonra .şuan bisey hissedemiyorum ben .arada kasıklarıma batma dışında.sizin kaçıncı günlerde belirtiler oldu yada olmadı.
Canım benim adet olurken nasıl belirtilerim varsa aynıydı o yüzden ayırt edememiştim adet olacağım sanmıştım.

Kızlar doğal yani ilaçsız transferde Lutinus fitili günde kaç kez kullanıyorsunuz? Sabah aksam günde 2 kez değil mi

Çok teşekkür ederim.pekı kaçıncı gün başlamıştı hatırlıyormu sunuz.
2 yada 3 gün sonra başlamıştı hemen canım moralim bozuldu yine adet olacağım sandım hatta adetten önce çıkan sivilcem her zamanki yerinde çıktı falan kesinlikle olmadı demiştim

Murat Başar hoca mesa veya tesa yapıyor mu? Tecrübesi olan var mı?

Teşekkür ederim canım. Yanlış alamazsanız eşinizin ameliyat olma sebebini sorabilir miyim? Benim eşim azosperm. İnmemiş testisten kaynaklı
Benim eşimde spermlerin hepsi hareketsizdi canım. Dışarı çıkarken sorun oluyordu spermlerde morfoloji de 0 idi.. azosperm de sanırım TESE ameliyatı yapılıyor, testislerde sperm aranıyor doğru biliyorum değil mi? Bizimkisi Tesa idi direkt testislerden enjektörle sperm alma işlemi..

Evet canım doğru biliyorsun. Biz de öncelikle tesa istiyoruz. Eğer çıkmazsa teseye geçilsin istiyoruz. Ne kadar az tahribat o kadar iyi diye düşündük

Evet canım doğru biliyorsun. Biz de öncelikle tesa istiyoruz. Eğer çıkmazsa teseye geçilsin istiyoruz. Ne kadar az tahribat o kadar iyi diye düşündük
Güzel düşünmüşsünüz canım. Murat hoca da işinin ehli zaten inşallah sağlıklı sperm tesa ile bulunur ve yavrunuza kavuşursunuz bunun için merkez de ellerinden geleni yapacaktır

Güzel düşünmüşsünüz canım. Murat hoca da işinin ehli zaten inşallah sağlıklı sperm tesa ile bulunur ve yavrunuza kavuşursunuz bunun için merkez de ellerinden geleni yapacaktır
Amin inşallah canım, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Sen de sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah Yardımın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…