Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrb arkadaşlar dün hatay dan istanbula tüp bebek tedavisi için geldim şişli memorial adet günümü bekliyorum doktorum soner hoca ama birşey soracağım covid testi ni nerde yaptırdınız acaba ve ne zaman istediler

Hayırlı olsun inşallah.covid testini transferden 48 saat önce yaptırın diyorlar.ben devlet hastanesinde yaptırdım

Merhaba geçmiş olsun canım. Öncesinde tedavi gördü mü eşiniz?
Hayır canım çünkü eşimde kromozaml problem olduğu anlaşıldı test isiyor zaten murat bey işleme karar vermeden önce. Azosperm sebebi genetk olunca tabi genetğin tedavisi yok o yuzden hiçbir tedavi olmadı direk mikro tese dedi. Çünkü üretm ya var ya yok şansınız yüzde elli dedi. Önce tese uyguladı az bir sperm bulmuş ama kaliteli değil demiş o ara eşimden onay alarak anestezi verip operasyon yapmışlar. Bu yüzden teseyi de ameliyathanede başlattı baştan durumu analtmıştı bulamazsak ameliyata geçicez diye. Çok şükür bulundu. Eşimdeki genetik problem sperm kanallarını tıkamış. Bu anlaşıldı. Burda işleme karar vermede önemli olan kısım azosperm sebebini bulmak. Ona göre devam etmek. Zaten murat bey bu konuda baaşrılı her türlü detayı isteyip işleme karar veriyor. Ben hatta genetik test isteyince hocam ne alaka diye sormuştum meğer cok alakaymış iyiki yaptırmışız yoksa boşa kürek çekecektik. Bizim tüp bebek sürecimiz pgtli olmuş oldu cunku. Merkez genel olarak tecrübeli ve ilgili ne derlerse uyguladık. Zaten eşimin azosperm oldugu anlaşılınca hayatımızın şokunu yaşadık ve cok zor günlerdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin

Memorial’ın arka kısmındaki Acil tarafından yürüyerek Cemil Taşcıoğlu Hastanesine gidip yaptırabilirsiniz. 5 dklık yürüme mesafesinde uzak değil .

Kızlar merhaba
Transferden sonra en erken testinizi sabretmeyip meraktan kaçıncı gün yaptınız.Ben neden hiç birsey hissetmiyorum.(Aff ola )Sadece gaz olayı oldu bende.Offf cok merak ediyorum sonucu.Gecer mi bu günler.Kızlar transferı pozıtıf olanlar lütfen bişey söylesin

Ben tez canlı 4.gün ilk testi yapmıştım erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı , sonra her gün yaptım şükür koyulaşmıştı ama herkesin hcg değeri idrara erken karışamayabiliyo gereksiz hayal kırıklığı olmaması adına bekleyebilindği kadar beklense ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…