Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben dün tekrar muayene oldum. Rahim kalınlığı 5.5’tan 9 a çıkmış ama yumurtalarım sağdaki 8 den 11 e, soldaki 7,9 dan 11 e yükselmiş. Umut hoca beklediğimiz yumurta büyüklüğüne ulaşmamış am rahim yeteri kadar kalınlaşmış dedi. Son adet tarihim 14 ekim. Yücel hoca umutlu konuşmuştu ama moralim iki gündür çok bozul. Doğal siklus yapılıyor. İlaç kullanmıyorum. Rahim için her gün avokado ve nar yiyorum. Ama yumurta büyütmek için bir öneriniz var mı? Bir sonraki kontrolüm salı günü. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yaparlar dimı acil den gitsek
Tabi tabi biz eşimle direk gittik , “covid testi olmak istiyoruz” diyerek …
Baktın ki bankoda ki gıcık biri uzaktan geldik vs diyebilirsin . Bize hiç sorun çıkarmadılar . Çok yakın zaten , önce devlete git derim , yürüme bakkala gider gibi

S sedef8634 canım transfer günün geldi hadi arka arkaya inşallah pozitifleri almak nasip olsunçok heyecanlıyım ben desenin transferini kim gerçekleştirecek doktor belli oldu mu?

merhaba arkadaşlar
ben 30 eylül gününden beri divina kullanıyorum 20 ekimde bitti bugun 25 ekim henüz regkli olmadım acaba divina bittikten ne kadar sonra regli oldunuz
ya da hamile kalınabilir mi kullanırken
ben bır oncekı ayda divina kullanmıstım hapın bittiği ertesi gün hemen regli olmuştum

S sedef8634 canım transfer günün geldi hadi arka arkaya inşallah pozitifleri almak nasip olsunçok heyecanlıyım ben desenin transferini kim gerçekleştirecek doktor belli oldu mu?
İnşallah canım.bugün gönül hanım izinli olacağını söylemişti , beril hanım yapacakmış

Evet canım heyecan dorukta gerçekten bakalım beni bugün arayacaklar sanrm saat bilgisi vermek için haber bekliyorum

Tm çok teşekkür ederim

Selam kizlar bugun ikinci kontrolum vardi rahim kalinligim 6 yumurta boyutu da 15 mm cikti yumurtalik buyudugunddn kan tahlili istediler verdim snuclarimi ogleden sonra alicam sizce rahim kalinligiyla yumurta buyuklugu nasil bilenler cevap verirse sevinirim

Selamlar Hanımlar ..
Bende transfer hazırlığına Bismillah dedim .
Bugün ilk kontrolüm yapıldı Yücel Hoca tarafından ve herhangi bi olumsuzluk bulgusu yok şükürler olsun ki …

Verilerim şöyle ;

1. Kontrol Muayenesi-Adetin 2. Günü :

Rahim Kalınlığı : 4.8
Sağ : 6 mm altında foliküller
Sol: Uterus arkası 7 mm
Kan tahlili istenmedi , bir sonraki muayenem Samsun’da olucak nasipse ..

Bilgilerimi paylaşmak , bizden sonra ki her kadın için örnek olsun .. Rabbim bu yolda hüsrana uğratmasın hiçbirimizi inşAllah

Merhaba kızlar. Bugün rahım filmi cekildim ve yücel hoca ile görüştük. 2 ay önce geçirdiğim dış gebelikten dolayi nasıl bir yok izleyelim diye. Laparoskopi ile tüp kapatılıp öyle transfer onerdi yüzde yüz ameliyatlik bir tup değil tekrar aynı durum olmasın ve tutunmayi engellemesin diye. Kararı bize bıraktı. Aranızda memorial da tüp ameliyati olan var mı ameliyatı kim yaptı nasıl sonuç aldınız. Bizi cihangir beye yonlendirdiler o yapıyormuş kendisini tanımıyorum o yüzden sizlere danışmak istedim.

Simdiden hic canini sikma, Umut bey bana da aynisini yapmisti. Bi sonraki randevuda Yucel beyle baktik yumurta gayet iyi buyumustu. Kafana takmamaktan daha iyi bir sey oneremeyecegim avokadoya transferden sonra da devam

Çok geçmiş olsun. İnşallah bizim de yüzümüz güler. Bal-arı sütü kullanıyor eşim. 6 ay onu kullanacak. Sonrasında Murat hocaya gideceğiz. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

Simdiden hic canini sikma, Umut bey bana da aynisini yapmisti. Bi sonraki randevuda Yucel beyle baktik yumurta gayet iyi buyumustu. Kafana takmamaktan daha iyi bir sey oneremeyecegim avokadoya transferden sonra da devam
Avokado neye iyi geliyor

Çok teşekkür ederim cevap için. Yarın tekrar gideceğim. Umarım her şey yolundadır.

Canim
Hayirli olsun inşallah
Seninde güzel haberlerini burada duyacağız inşallah

Ben kuru incir havuç hurma kabak çekirdeği keçiboynuzu özü yedim canım ilk günler ufaktı biraz çok şükür çatlamaya kadar büyüdü, birde onlar kan değerinin yumurta büyüme ile orantılı olduğunu söylüyorlar çok ufak değil korkma benimde 10. Günde bir tarafta en büyük 11 diğer tarafta 9 du rahim kalınlığım 5,5 tu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…