- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Tabi tabi biz eşimle direk gittik , “covid testi olmak istiyoruz” diyerek …Yaparlar dimı acil den gitsek
Çok güzel canım inşallah güzel haberleri alalım hayırlısıylaİnşallah canım.bugün gönül hanım izinli olacağını söylemişti , beril hanım yapacakmış
İnşallah canım.seninde yarın transfer heyecan doruktaÇok güzel canım inşallah güzel haberleri alalım hayırlısıyla
Tm çok teşekkür ederimTabi tabi biz eşimle direk gittik , “covid testi olmak istiyoruz” diyerek …
Baktın ki bankoda ki gıcık biri uzaktan geldik vs diyebilirsin . Bize hiç sorun çıkarmadılar . Çok yakın zaten , önce devlete git derim , yürüme bakkala gider gibi
Simdiden hic canini sikma, Umut bey bana da aynisini yapmisti. Bi sonraki randevuda Yucel beyle baktik yumurta gayet iyi buyumustu. Kafana takmamaktan daha iyi bir sey oneremeyecegimBen dün tekrar muayene oldum. Rahim kalınlığı 5.5’tan 9 a çıkmış ama yumurtalarım sağdaki 8 den 11 e, soldaki 7,9 dan 11 e yükselmiş. Umut hoca beklediğimiz yumurta büyüklüğüne ulaşmamış am rahim yeteri kadar kalınlaşmış dedi. Son adet tarihim 14 ekim. Yücel hoca umutlu konuşmuştu ama moralim iki gündür çok bozul. Doğal siklus yapılıyor. İlaç kullanmıyorum. Rahim için her gün avokado ve nar yiyorum. Ama yumurta büyütmek için bir öneriniz var mı? Bir sonraki kontrolüm salı günü. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bizim de yüzümüz güler. Bal-arı sütü kullanıyor eşim. 6 ay onu kullanacak. Sonrasında Murat hocaya gideceğiz. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimHayır canım çünkü eşimde kromozaml problem olduğu anlaşıldı test isiyor zaten murat bey işleme karar vermeden önce. Azosperm sebebi genetk olunca tabi genetğin tedavisi yok o yuzden hiçbir tedavi olmadı direk mikro tese dedi. Çünkü üretm ya var ya yok şansınız yüzde elli dedi. Önce tese uyguladı az bir sperm bulmuş ama kaliteli değil demiş o ara eşimden onay alarak anestezi verip operasyon yapmışlar. Bu yüzden teseyi de ameliyathanede başlattı baştan durumu analtmıştı bulamazsak ameliyata geçicez diye. Çok şükür bulundu. Eşimdeki genetik problem sperm kanallarını tıkamış. Bu anlaşıldı. Burda işleme karar vermede önemli olan kısım azosperm sebebini bulmak. Ona göre devam etmek. Zaten murat bey bu konuda baaşrılı her türlü detayı isteyip işleme karar veriyor. Ben hatta genetik test isteyince hocam ne alaka diye sormuştum meğer cok alakaymış iyiki yaptırmışız yoksa boşa kürek çekecektik. Bizim tüp bebek sürecimiz pgtli olmuş oldu cunku. Merkez genel olarak tecrübeli ve ilgili ne derlerse uyguladık. Zaten eşimin azosperm oldugu anlaşılınca hayatımızın şokunu yaşadık ve cok zor günlerdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin
Avokado neye iyi geliyorSimdiden hic canini sikma, Umut bey bana da aynisini yapmisti. Bi sonraki randevuda Yucel beyle baktik yumurta gayet iyi buyumustu. Kafana takmamaktan daha iyi bir sey oneremeyecegimavokadoya transferden sonra da devam
Çok teşekkür ederim cevap için. Yarın tekrar gideceğim. Umarım her şey yolundadır.Simdiden hic canini sikma, Umut bey bana da aynisini yapmisti. Bi sonraki randevuda Yucel beyle baktik yumurta gayet iyi buyumustu. Kafana takmamaktan daha iyi bir sey oneremeyecegimavokadoya transferden sonra da devam
Rahmi kalınlaştırmaya ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyorAvokado neye iyi geliyor
CanimSelamlar Hanımlar ..
Bende transfer hazırlığına Bismillah dedim .
Bugün ilk kontrolüm yapıldı Yücel Hoca tarafından ve herhangi bi olumsuzluk bulgusu yok şükürler olsun ki …
Verilerim şöyle ;
1. Kontrol Muayenesi-Adetin 2. Günü :
Rahim Kalınlığı : 4.8
Sağ : 6 mm altında foliküller
Sol: Uterus arkası 7 mm
Kan tahlili istenmedi , bir sonraki muayenem Samsun’da olucak nasipse ..
Bilgilerimi paylaşmak , bizden sonra ki her kadın için örnek olsun .. Rabbim bu yolda hüsrana uğratmasın hiçbirimizi inşAllah
Geçen gün aklıma geldin.. Yazıcam yazıcam derken fırsat bulamadım .. İyi ki sen yazdınCanim
Hayirli olsun inşallah
Seninde güzel haberlerini burada duyacağız inşallah
Ben kuru incir havuç hurma kabak çekirdeği keçiboynuzu özü yedim canım ilk günler ufaktı biraz çok şükür çatlamaya kadar büyüdü, birde onlar kan değerinin yumurta büyüme ile orantılı olduğunu söylüyorlar çok ufak değil korkma benimde 10. Günde bir tarafta en büyük 11 diğer tarafta 9 du rahim kalınlığım 5,5 tu galibaBen dün tekrar muayene oldum. Rahim kalınlığı 5.5’tan 9 a çıkmış ama yumurtalarım sağdaki 8 den 11 e, soldaki 7,9 dan 11 e yükselmiş. Umut hoca beklediğimiz yumurta büyüklüğüne ulaşmamış am rahim yeteri kadar kalınlaşmış dedi. Son adet tarihim 14 ekim. Yücel hoca umutlu konuşmuştu ama moralim iki gündür çok bozul. Doğal siklus yapılıyor. İlaç kullanmıyorum. Rahim için her gün avokado ve nar yiyorum. Ama yumurta büyütmek için bir öneriniz var mı? Bir sonraki kontrolüm salı günü. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?