Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısı olsun canım inşallah

Kızlar merhaba , 11 Ekim’de adet ile başladı hazırlığımız 12 Ekim’de ilk muayenem oldu . 2. muayenem 8. Günü, 3. Muayenem 10. Günü değerlerimi beğenmeyince 11. Günü tekrar muayene oldum hem sabah hem akşam rahmimi ince bulduklarından (7-8 gibi olmalı imiş en düşük) bulunduğum ilde yaptırdım. Hiç Memorial’a gitmedim . Beni Cumartesi merkeze çağırdılar testlerim usg yapıldı rahim kalınlığım uygun çıktı bu sefer .(maalesef dış takipte kontrolümü yapan doktorun tüp bebek Doktoru olmaması nedeni ile düşük ölçebileceğini öğrendim ki kendisi rahmin çok ince transferin iptal olabilir diye beni korkuttu) Pazar günü(adetin 13. Günü çatlatma iğnesini yaptım) Cumartesi inşallah transferim olucak. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Ya ben aslında pek endişelenmiyordum ama umut hoca yumurta istediğimiz gibi büyümemiş deyince tedavi acaba iptal olur mu diye endişelendim. Normalde transfere kadar ne kadar büyümüş olması gerekiyor?
Bu arada dediğiniz şeyleri de yemeye başlayacağım. Çok teşekkür ederim Kabak çekirdeği yiyorum. Diğerlerini de yarın alıp yemeye başlarım.

15-16 mm aşmasını bekliyorlar canım çatlatma iğnesini vurmak için ama normalde önemli olan rahim kalınlığı e2 lh ve progesteron değeri diye söylediler hep

15-16 mm aşmasını bekliyorlar canım çatlatma iğnesini vurmak için ama normalde önemli olan rahim kalınlığı e2 lh ve progesteron değeri diye söylediler hep
Ben henüz tahlil yapmadım hiç. Yarın benim de 13. günüm. Siz çatlama iğnesini 13. gün yapmışsınız. Muhtemelen benden yarın tahlil yaptırmamı isterler o zaman.

kızlar merhaba
Bılıyosunuz 20 ekim transferim olmustu.Bugun transfer gunum dahıl 7 günum..Bu bekleyiş gerceketn cok zor.Dün dayanamayıp idrar testi yaptım.aksam 10 gıbı yaptım bı kaca sanıye sonra ıkıncı cizgi belırlendı.Ve gercekten yıllar sonra o çizgiyi görmek çok başka bişey. sabah 6 gıbı tekar yaptım bı tane .sabah yaptıgım erken gebelık testı.Sizce ben yada testler yanılıyo olabılrı mi.çok şaşkımın.Benım gıbı erken test yapıp olumlu sonuc alanlar sonradan degısım oldu mu testınızde lütfen yardımcı olun.yarın kan vermeyı dusunuyorum.umarım hersey ıstedıgım gıbı olur.Fotograflarını attım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-10-26 at 05.36.53.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 71
  • WhatsApp Image 2021-10-26 at 05.34.06.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben henüz tahlil yapmadım hiç. Yarın benim de 13. günüm. Siz çatlama iğnesini 13. gün yapmışsınız. Muhtemelen benden yarın tahlil yaptırmamı isterler o zaman.
Benim adetlerimin arası az canım senin nasıl olur bilmem 24 gün ara ile oluyorum ben yumurtalarım biraz tembel yavaş büyüyor çatlaması da geç oluyor

Çizgi çok net belli oluyor canım. Büyük ihtimal pozitif.yani idrar da bu kadar net çıktıysa kan da kesin çıkar.bugün kan testi yaptır istersen.bu arada embriyo kaliteniz neydi?

canim bende ilk transferimde dayanamamis erken test yapmistim silik cikmisti boyle ve hamileydim testler yanilmiyo bence hayırlı olsun

Benim yumurtam 15 mm ydi dun tahlil verdim 2 gun sonra kontrol kac olunca çatlatma ignesi vuruluyo acaba

Çizgi çok net belli oluyor canım. Büyük ihtimal pozitif.yani idrar da bu kadar net çıktıysa kan da kesin çıkar.bugün kan testi yaptır istersen.bu arada embriyo kaliteniz neydi?
İnşallah canım.5 aa pgt ye gıtmıstı.inşallah hepımız güzel sonuclar alırız.Rabbim sen duy sesımızı.

canim bende ilk transferimde dayanamamis erken test yapmistim silik cikmisti boyle ve hamileydim testler yanilmiyo bence hayırlı olsun
inşallah oyledır.Şuan ne yapıcagımı bılmıyorum.Kafam karışık duygualrım karısık.Rabbim inşallah sonunu hayırlı eyler.

İnşallah canım.5 aa pgt ye gıtmıstı.inşallah hepımız güzel sonuclar alırız.Rabbim sen duy sesımızı.
İnşallah canım.bugün kan testi yaptıracak mısın? Bende dün transfer oldum.test günü 3 Kasım dediler.ama ben 1 Kasım yani transferin 7.günü kan testi yaptıracağım.

İnşallah canım.bugün kan testi yaptıracak mısın? Bende dün transfer oldum.test günü 3 Kasım dediler.ama ben 1 Kasım yani transferin 7.günü kan testi yaptıracağım.
Hayırlısı olsun canım .Testi yarın yapıcam ama dayanamayıp bugunde yapabılırım.Benımde kan testim 29 nda .senın emrıyo kalıten nasıldı.

Hayırlısı olsun canım .Testi yarın yapıcam ama dayanamayıp bugunde yapabılırım.Benımde kan testim 29 nda .senın emrıyo kalıten nasıldı.
İdrarda bu kadar netse kan testinde kesin çıkar ben olsam hemen gidip yaptırırdım stres çekmeye ne gerek varbenimki de 5aa canım

İdrarda bu kadar netse kan testinde kesin çıkar ben olsam hemen gidip yaptırırdım stres çekmeye ne gerek varbenimki de 5aa canım
ayy canım valla bende dayanamıycam.Sadece farklı sonuc cıkıcak dıye korkularım var. 5aa deyınce inanıyorum senınde tutacak. ÇOK ÇOK DUA ET.Ben ınanıyorum gercekten duaların yüceliğine.MERYEM suresını dinle hergun.41 fatıha süresi oku her gun elini karnına koy.707 ya varıs cek.313 ayetel kürsi oku.ya mubdi 99 kez eşin parmagınıı senın gobeğine koyup okusun.Ayrıca ben hocaya gittim.Suya okudu.tedavı gordugumuz soyledık.Bana ve eşime nuska verdı. Ben banyo dışında sureklı tasıyorum.Allah kabul etmistir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…