Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sonucunu merakla bekliyoruz

Geçen gün aklıma geldin.. Yazıcam yazıcam derken fırsat bulamadım .. İyi ki sen yazdın
Ne durumdasın , gelişme var mı ?

Gecen hafta yine adet olduğumda gittim,beril hoca muayne etti..1 büyük diğerleri küçük yunurta var diye risk olur dedi..büyük yumurta çatlarsa şayet lh değerine etki ediyor şeklinde söyledi o da diğer yumurtaları etkiler diye yorum yapti diye hatırlıyorum..Bu ayı da pas geçtikbakalım Allah üzülmeden yipranmadan süreci yönetmeyi nasip etsin..ve sonucunda hayirla sağlıkla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım Maşallah bebeğin ben buradayım diyor

Ben muayene oldum. Rahim kalınlığım 10 olmuş ama yumurtalarım her iki tarafta da 12 olmuş. İstenilen gibi bir yumurta gelişimi olmamış. Neden böyle oldu anlamıyorum. Perşembe günü tekrar gelmemi söylediler. Umarım transferim iptal olmaz

Canım allah yardımcın olsun.İnşallah hersey yolunda gider.Şimdi kotu düşünüp sıkmam canını.

Karartma gönlünü ,Rabbim doğru zamanı mutlak nasip edecektir.
Senin ilk muayene verilerin benimkinden iyi durumda , hiç belli olmaz . Sonuca odaklan diyeceğim ama ister istemez morali bozuluyordur insanın..Lakin güzel ve hayırlı olanı düşünmeye çalış , inşAllah Rabbim yolunu ,yolumuzu aydınlığa çıkarır

Hatta aramızda ki tek fark kontrol zaman aralıkları ..
Senin 2. Kontrolün 7 gün sonrasına
Benim ki ise 9 gün sonrasına verildi . Sanıyorum bunun sebebi adet döngüsüyle ilgili

Ya rahim kalınlığı iyi. Yumurtalar neden böyle oldu anlamadım. Adet döngüm 28-30 gün. Hep olumlu düşünmeye çalışan biriyim aslında ama aynı zamanda çok da şanssızım. 17 yumurta toplanmıştı. Amh 3,96. İlk görüşmede en az 10 tane embriyo pgt ye göndeririz demişti yücel hoca. Elimizde 2 iyi, 2 kötü embriyo kaldı. O yüzden pgt de önerilmedi. Şanssızlık bırakmıyor peşimi. Geç olsun güç olmasın ne diyelim Umarım her şeyin hayırlısı olur.
Sizin transfer ne zaman?

Kuru incir ye canım benimde ufak diyince hemen kuru incir keçiboynuzu özü yedim

Nasip diyelim , kısmet diyelim .
Umutlu bakalım inşAllah

7 tane embriyon yokmuydu dondurulmuş ?
Hatta transfer için 6AA seni bekliyor değil mi? PGT ‘limiydi bi onu hatırlayamadım

Ben Pazar günü ilk muayenemi oldum .
2 Kasım günü nasipse Samsun’da olacağım.
Verilerim ne yönde seyreyler görüp bakacağız, inşAllah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip eyler

Valla hafızanıza hayranım
4 tane embriyo var. 6aa,6ab,4cb,3cb kaliteleri.
Umarım bu süreçte emek veren kimsenin emeği boşa gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…