Sonucunu merakla bekliyoruzayy canım valla bende dayanamıycam.Sadece farklı sonuc cıkıcak dıye korkularım var. 5aa deyınce inanıyorum senınde tutacak. ÇOK ÇOK DUA ET.Ben ınanıyorum gercekten duaların yüceliğine.MERYEM suresını dinle hergun.41 fatıha süresi oku her gun elini karnına koy.707 ya varıs cek.313 ayetel kürsi oku.ya mubdi 99 kez eşin parmagınıı senın gobeğine koyup okusun.Ayrıca ben hocaya gittim.Suya okudu.tedavı gordugumuz soyledık.Bana ve eşime nuska verdı. Ben banyo dışında sureklı tasıyorum.Allah kabul etmistir inşallah.
inşallah canım hayırlı haberı verırım sıze.Senınde hayırlı haberini inşallah alırız bı gun.Sonucunu merakla bekliyoruz
Geçen gün aklıma geldin.. Yazıcam yazıcam derken fırsat bulamadım .. İyi ki sen yazdın
Ne durumdasın , gelişme var mı ?
Hayırlı olsun canımkızlar merhaba
Bılıyosunuz 20 ekim transferim olmustu.Bugun transfer gunum dahıl 7 günum..Bu bekleyiş gerceketn cok zor.Dün dayanamayıp idrar testi yaptım.aksam 10 gıbı yaptım bı kaca sanıye sonra ıkıncı cizgi belırlendı.Ve gercekten yıllar sonra o çizgiyi görmek çok başka bişey. sabah 6 gıbı tekar yaptım bı tane .sabah yaptıgım erken gebelık testı.Sizce ben yada testler yanılıyo olabılrı mi.çok şaşkımın.Benım gıbı erken test yapıp olumlu sonuc alanlar sonradan degısım oldu mu testınızde lütfen yardımcı olun.yarın kan vermeyı dusunuyorum.umarım hersey ıstedıgım gıbı olur.Fotograflarını attım.
ahh canım sağolasın.İnşallah öyledir.Kan vericem aksam bakalım varsa net bısey orda cıkar dıye umud ediyorum.:))Hayırlı olsun canımMaşallah bebeğin ben buradayım diyor
Güzel haberler alacağız inşaallahahh canım sağolasın.İnşallah öyledir.Kan vericem aksam bakalım varsa net bısey orda cıkar dıye umud ediyorum.:))
inşallah.Allah'ın izniyle.Güzel haberler alacağız inşaallah
Canım allah yardımcın olsun.İnşallah hersey yolunda gider.Şimdi kotu düşünüp sıkmam canını.Ben muayene oldum. Rahim kalınlığım 10 olmuş ama yumurtalarım her iki tarafta da 12 olmuş. İstenilen gibi bir yumurta gelişimi olmamış. Neden böyle oldu anlamıyorum. Perşembe günü tekrar gelmemi söylediler. Umarım transferim iptal olmaz
sağol canımHiç bilmiyorum canım.benim embriyolar 2018 de dondurulmuştu.covid döneminde opu olmadı
Karartma gönlünü ,Rabbim doğru zamanı mutlak nasip edecektir.Ben muayene oldum. Rahim kalınlığım 10 olmuş ama yumurtalarım her iki tarafta da 12 olmuş. İstenilen gibi bir yumurta gelişimi olmamış. Neden böyle oldu anlamıyorum. Perşembe günü tekrar gelmemi söylediler. Umarım transferim iptal olmaz
Kan testi yaptırdın mı canımCanım allah yardımcın olsun.İnşallah hersey yolunda gider.Şimdi kotu düşünüp sıkmam canını.
Ya rahim kalınlığı iyi. Yumurtalar neden böyle oldu anlamadım. Adet döngüm 28-30 gün. Hep olumlu düşünmeye çalışan biriyim aslında ama aynı zamanda çok da şanssızım. 17 yumurta toplanmıştı. Amh 3,96. İlk görüşmede en az 10 tane embriyo pgt ye göndeririz demişti yücel hoca. Elimizde 2 iyi, 2 kötü embriyo kaldı. O yüzden pgt de önerilmedi. Şanssızlık bırakmıyor peşimi.Karartma gönlünü ,Rabbim doğru zamanı mutlak nasip edecektir.
Senin ilk muayene verilerin benimkinden iyi durumda , hiç belli olmaz . Sonuca odaklan diyeceğim ama ister istemez morali bozuluyordur insanın..Lakin güzel ve hayırlı olanı düşünmeye çalış , inşAllah Rabbim yolunu ,yolumuzu aydınlığa çıkarır
Hatta aramızda ki tek fark kontrol zaman aralıkları ..
Senin 2. Kontrolün 7 gün sonrasına
Benim ki ise 9 gün sonrasına verildi . Sanıyorum bunun sebebi adet döngüsüyle ilgili
Evet canım yaptım 36.13 cıkmıs.6.günüm için değer ıyı mı sızcesağol canım
İnşallah.Canım allah yardımcın olsun.İnşallah hersey yolunda gider.Şimdi kotu düşünüp sıkmam canını.
Bence çok iyi canım.benim önceki gebeliğim de 7.gün değerim 49 çıkmıştı ama geç saatlerde yaptırmıştım testiEvet canım yaptım 36.13 cıkmıs.6.günüm için değer ıyı mı sızce
Kuru incir ye canım benimde ufak diyince hemen kuru incir keçiboynuzu özü yedimBen muayene oldum. Rahim kalınlığım 10 olmuş ama yumurtalarım her iki tarafta da 12 olmuş. İstenilen gibi bir yumurta gelişimi olmamış. Neden böyle oldu anlamıyorum. Perşembe günü tekrar gelmemi söylediler. Umarım transferim iptal olmaz
Nasip diyelim , kısmet diyelim .Ya rahim kalınlığı iyi. Yumurtalar neden böyle oldu anlamadım. Adet döngüm 28-30 gün. Hep olumlu düşünmeye çalışan biriyim aslında ama aynı zamanda çok da şanssızım. 17 yumurta toplanmıştı. Amh 3,96. İlk görüşmede en az 10 tane embriyo pgt ye göndeririz demişti yücel hoca. Elimizde 2 iyi, 2 kötü embriyo kaldı. O yüzden pgt de önerilmedi. Şanssızlık bırakmıyor peşimi.Geç olsun güç olmasın ne diyelim Umarım her şeyin hayırlısı olur.
Sizin transfer ne zaman?
Valla hafızanıza hayranımNasip diyelim , kısmet diyelim .
Umutlu bakalım inşAllah
7 tane embriyon yokmuydu dondurulmuş ?
Hatta transfer için 6AA seni bekliyor değil mi? PGT ‘limiydi bi onu hatırlayamadım
Ben Pazar günü ilk muayenemi oldum .
2 Kasım günü nasipse Samsun’da olacağım.
Verilerim ne yönde seyreyler görüp bakacağız, inşAllah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?