- 15 Nisan 2015
- 81
- 43
- 3
- 48
Allah yardımcın olsun canım dualarımdasınızKizlar yarin bahcecideyim ins sonuclarimi onlarada gostericem sagolsunlar ucretsiz bir randevu ayarladilar Allah razi olsun ve kalp doktorumun soyledigi bi doktor daha var prof Ali sertac batioglu cok iyi bir uzmanmis ilk tup tedavimi yapan doktorda onu onerdi onada gidicem gerci gittim on gorusme yaptik kolanda sislide yeni gelmis ankaradaymis arastirdim baya iyi ama ben memorialde kararliyim esim biraz kaydi o yone cunku fiyatta iyi doktorda hayirlisi artik su ameliyat olcam mi olmicam mi bi netlessin semra hanimdan baskasina emanet edemem kendimi evladima giden yolda onlarla yurucem insallah dualarinizi eksik etmeyin yarin kararimi vericem
canım 3 verdım olurmu ıster kendın oku ıster dağıt allah kabul ettsın ınsalalhbende alabilirim 2 yada 3 canım
canım sana yazdım 1 tane olur mu allah kabul etsınHayırlısı olsun nahre umarım doğru kararı alırsın bu arada bana meryem süresinden yazdınız mi kizlar hala cevap alamadım:-(
aaa ozaman senınkını ıptal edelım canım
canım sanada 1 tane yazdım tamammı bugun okuyabılırsınız daha allah kabul etsın ınsallahCanım banada bir tane yazabilirmisin
olur canım olur bu aksama kadar.. ınsallah duasını yaptıracaz hepımız ıçınBen bugün okusam olur değil mi kızlar?
arkadaslar daha meryem süremızden eksık kaldı.. almak ısteyen olursa yazabılır bu aksama kadar zamanımız var[/QUOT
Kac tane kaldi
arkadaslar daha meryem süremızden eksık kaldı.. almak ısteyen olursa yazabılır bu aksama kadar zamanımız var
yazdım canım 1 tane allah kabul etsın :)Canım bana yazabilirsin. .ggeçen sefer de kısmet olmadı adettim :)
Canım bana bi tane daha yazabilirsin19 canım eksık olan
yazdım canım :)Canım bana bi tane daha yazabilirsin
İnşallah canım benim Allahın izniyle. Dualarda buluşalım inşallah
Kizlar yarin bahcecideyim ins sonuclarimi onlarada gostericem sagolsunlar ucretsiz bir randevu ayarladilar Allah razi olsun ve kalp doktorumun soyledigi bi doktor daha var prof Ali sertac batioglu cok iyi bir uzmanmis ilk tup tedavimi yapan doktorda onu onerdi onada gidicem gerci gittim on gorusme yaptik kolanda sislide yeni gelmis ankaradaymis arastirdim baya iyi ama ben memorialde kararliyim esim biraz kaydi o yone cunku fiyatta iyi doktorda hayirlisi artik su ameliyat olcam mi olmicam mi bi netlessin semra hanimdan baskasina emanet edemem kendimi evladima giden yolda onlarla yurucem insallah dualarinizi eksik etmeyin yarin kararimi vericem
Canım yarın 10. Günüm akşama haber veririm inşallahCANIM NASIL GİDİYOR TEST GÜNÜN NE ZAMAN UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR
RABBİM RAST GETİRSİN BU GÜZEL GÜNDE HAYIRLA SONUÇLANSIN. KIZLAR BANADA DUA EDİN BUGÜN SEMRA HANIMLA GÖRÜŞÜCEM BAKALIM NASIL OLACAK...
amin canım tamam Allah kabul etsin eksikse 41 olmasına okuyabilirim müsaitimcanım 3 verdım olurmu ıster kendın oku ıster dağıt allah kabul ettsın ınsalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?