Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah tamamına erdirsin canım, keseyi görmeyi, kalp atışılarını duymayıda nasip etsin inşallah

Bi insan hayali olmayan bir çizgiye bu kadar sevinebiliosa gerçekten hamile olduğunu öğrenince ne yapar kimbilir. Ümit etmek güzel şey Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu.

Sn Babygirl o yaptığınız testler doğru göstermez. Nedeni de transferden sonra ki 8. ve sonra ki günlerde genelde 10. gün gibi kanda beta hcg yükseliyor. Hamile olduğunuzu kandaki testde bile 1-2 gün öncesinden göremiyorken çubuk testlerle öğrenebilmeniz mümkün değil. İnşallah Hamilesinizdir ancak yaptığınız testlerle bunu öğrenemezsiniz. Bu hormon önce kanda kendini belli eder daha sonra idrardan . Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrarda test yaparsanız idrarda da görme şansınız olur.

Allah bağışlasın inşallah canım

Tatlım bu arada bende transferden sonra ki 8. gün basit çubuk gebelik testleriyle (3,5 tllik bir testti) hayalet 2. çizgiyi gördüm allahın izniyle aynı gün koşup kan testi yaptırdığımda sonuç 21 çıktı :) sonra artarak gitti inşallah senin ki de aynı olur içini ferah tut Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

Tatlım nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik :) cinsiyeti belli olmuştur artık kız mı geliyor oğlan mı? :)

Canım ufak tefek sorunlar hariç çok şukur iyi gidiyor, kalça agrım çok fazla magnezyumda kullanıuorum ama hala var Allah nasip ederse bir kızımız olacak rabbim herkese yaşatsın inşallah
Sen nasılsın bebiş nasıl? Kaç kilo aldın? Ben 4 kilo aldım şimdilik tabi bundan sonra hızlanıyomuş

Canım dediğin doğru ama belli olmuyor. Blast yani 5. Gün transferinden 5-6 gün sonra bile belli olabiliyor. Geç döllenme genelde normal gebeliklerde oluşan bi durum. Ama tüp bebekte Allahın izniyle daha kısa sürede idrar ve kanda belli olabiliyor. Kesin ve net bişey diyemeyiz herkesin bünyesi farklı.

Çok güzel örnek vermişsin bitanem :) inşallah Allahım nasip eder inşallah hepimize. Dua edicem meryem suresinin ardından isimlerinzle hepinize:)

oyyy yerim senin kızını :) Çok sevindim canım kızlar bi başka oluyor :) Bende de kalça ağrıları var fena hiç uyuyamıyorum geceleri ağrıdan, sen iyisin ben 10 kilo aldım hamileliğin başından beri :)))

Çok güzel örnek vermişsin bitanem :) inşallah Allahım nasip eder inşallah hepimize. Dua edicem meryem suresinin ardından isimlerinzle hepinize:)

İnşallah canım, sen rahat ol Allahın izniyle güzel haberler vereceksin inşallah

İnşallah canım benim Allahın izniyle. Dualarda buluşalım inşallah

Benim 5 denememin 2 tanesi kimyasal gebelik 1 tanesi normal gebelikve 2 de negatif, inan butun denemelerimde defalarca test yapmışımdır,negatiflerde asla gölge çıkmazken pozitiflerde çok düşük degerlerde bile gölge çıktı, idrar testleri kanda 20 beta hcgye duyarlı çok düşük degerlerde silik çıkıyor tabi %100 guvenilir değil negatif çıkanlar pozitif olabiliyor bazı testler bozuk olabiliyor, tek teste güven olmayabilir ama sayısız test yapan biri olarak idrar testleride genelde doğruyu gösteriyor canım bozuk degilse.. Bu son denememde 5. Günden itibaren gölge gittikçe koyulaştı tabi 10. Gün yaptıgım test bozuk çıktı çok aglattı beni ki degerim 228 çıkmıştı o gün, en son transferin 17. Gunu test yaptım ozaman her iki çizgi aynı koyuluga ulaştı yani çok yüksek degerde ikinci çizgi netleşiyor
Kaçıncı gün bugün?? Tek test mi yaptın??? Nezaman kanda baktıracaksın?? Rabbim inşallah yuzunu guldurur

Sen başta hızlı almıştın canım tabi migde bulantıları degiştiriyo durumu benim fazlaydı bulantım.. Şu kalça agrıları gerçekten kotu bazen yattıgım yerden zor kalkıyorum magnezyum ve soda içersem iyiyim, sende dene cnm sodayı tabi tansiyon probllemin yoksa

Ayy ne tatlısın canım ya. Maşallah Allah bebişini sizlere bağışlasın sağlıklı uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Sen de benim gibi meraklısın deneyci kızlarız biz 17. Gün bile bakman da çok hoş :) kendimi gördüm sende. Kanda yarın yada pzt baktırcam canım. Bugün 7. Günümdü. 8 yada 9. Gün baktırcam. Ama doktorum ısrarla 12. Gün istiyor. Baktırma diyor. Ama hayatta dayanamam ki. Hayırlısıyla inşallah güzel şeyler yaşayalım dua edelim bol bol canlarım. Öpüyorum yavrunu ve seni

Kizlar yarin bahcecideyim ins sonuclarimi onlarada gostericem sagolsunlar ucretsiz bir randevu ayarladilar Allah razi olsun ve kalp doktorumun soyledigi bi doktor daha var prof Ali sertac batioglu cok iyi bir uzmanmis ilk tup tedavimi yapan doktorda onu onerdi onada gidicem gerci gittim on gorusme yaptik kolanda sislide yeni gelmis ankaradaymis arastirdim baya iyi ama ben memorialde kararliyim esim biraz kaydi o yone cunku fiyatta iyi doktorda hayirlisi artik su ameliyat olcam mi olmicam mi bi netlessin semra hanimdan baskasina emanet edemem kendimi evladima giden yolda onlarla yurucem insallah dualarinizi eksik etmeyin yarin kararimi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…