Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kabak çekirdeği, havuç tüketmeye başladım. Kuru incir ve keçi boynuzu özünü de yarın temin edeceğim inşallah
Yumurta büyütmek için sadece kuru incir ve keçiboynuzu tüket canım rahmin kalın zaten.
avakado nar suyu kabak çekirdeği kuruyemiş havuç hurma bunlar Rahmi kalınlaştırır progesteron içeren bitkiler senin rahim kalınlığı problemin yok. Benim hem rahmim ince hemde yumurta büyümen geç diye ben hepsini tükettim

Valla ne bulursam yiyorum umarım yumurtalara da iyi gelir. Senin transferin ne zaman?

Canım senın de yolun acık olsun.İnşallah hersey istediğin gibi gider.Ve çok güzel sonuçlar alırsın.Rabbim sabır versın .

Bgun yine gittim yumurta 18 mm ama rahim kalinligi 7 ya biraz ince galiba oyle dedi burdaki doktorum
Benim bulunduğum ildeki doktorum çok ince ölçmüş memorial ile arasında 2 mm vardı korkma lütfen çok ince değildir

KIZLAR KAN DEGERIMDE 36.13.(6.GUNUM)YARIN TEKRAR KAN VERİCEM.

Benim bulunduğum ildeki doktorum çok ince ölçmüş memorial ile arasında 2 mm vardı korkma lütfen çok ince değildir
Bende sehirdisindan tedavimi goruyorum oyle gidicem transfere. Benimde bulundgum ildeki doktor soyledi istenilen kalinliga gelir umarim sonuclarimi attim haber bekliyorum

Canım merhaba. Ben bugün kuru incir ve keçiboynuzu özü aldım. Bunları nasıl kullanmalıyım? Kaç incir yemeliyim? Doğru mu almışım? Pekmezi falan da vardı. Bilgin var mı?

Eklentiler

• D3F0B8C7-4676-4A38-8992-8BA20646BB86.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar Lh degerim dusuk cikti yarin yine istediler bu degeri dusuk cikan var mii aranizdaa

7,98 cikmis dusuk dediler yarin yine gidicem yumurta buyuklugu falan da iyi nden oyle oldu acaba ya
Aynen canım düşük çıkmış biraz ama kaçıncı günün? Yükselince transfer yapacaklar zaten.Benim adetin 11.günü 10, adetin 12.günü 22 çıkmış canım akşamına da çatlatma vuruldum.

Bugun adetin 13. Gunu yukselmesini mi beklicekler yarinda bakacaz umarim duzelir saol cnim cevap verdigin icin seninde transferin olmuştu sanirim guzel haberlerini aliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…