- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Kabak çekirdeği, havuç tüketmeye başladım. Kuru incir ve keçi boynuzu özünü de yarın temin edeceğim inşallahKuru incir ye canım benimde ufak diyince hemen kuru incir keçiboynuzu özü yedim
Yumurta büyütmek için sadece kuru incir ve keçiboynuzu tüket canım rahmin kalın zaten.Kabak çekirdeği, havuç tüketmeye başladım. Kuru incir ve keçi boynuzu özünü de yarın temin edeceğim inşallah
Valla ne bulursam yiyorumYumurta büyütmek için sadece kuru incir ve keçiboynuzu tüket canım rahmin kalın zaten.
avakado nar suyu kabak çekirdeği kuruyemiş havuç hurma bunlar Rahmi kalınlaştırır progesteron içeren bitkiler senin rahim kalınlığı problemin yok. Benim hem rahmim ince hemde yumurta büyümen geç diye ben hepsini tükettim
nasipse Cumartesi canım covid testi negatif çıkarsaValla ne bulursam yiyorumumarım yumurtalara da iyi gelir. Senin transferin ne zaman?
Hadi inşallah senin için her şey yolunda gidernasipse Cumartesi canım covid testi negatif çıkarsa
Canım senın de yolun acık olsun.İnşallah hersey istediğin gibi gider.Ve çok güzel sonuçlar alırsın.Rabbim sabır versın .Nasip diyelim , kısmet diyelim .
Umutlu bakalım inşAllah
7 tane embriyon yokmuydu dondurulmuş ?
Hatta transfer için 6AA seni bekliyor değil mi? PGT ‘limiydi bi onu hatırlayamadım
Ben Pazar günü ilk muayenemi oldum .
2 Kasım günü nasipse Samsun’da olacağım.
Verilerim ne yönde seyreyler görüp bakacağız, inşAllah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip eyler
Bgun yine gittim yumurta 18 mm ama rahim kalinligi 7 ya biraz ince galiba oyle dedi burdaki doktorumBenim yumurta son olarak 19 mm di akşamına çatlatma iğnesi oldum
Sanırım 7-7,5 üstü normal kabul ediliyor tabi doktorunuz size gerekli açıklamayı yapacaktır.memoriala mı gidiyorsunuz kontroleBgun yine gittim yumurta 18 mm ama rahim kalinligi 7 ya biraz ince galiba oyle dedi burdaki doktorum
Benim bulunduğum ildeki doktorum çok ince ölçmüş memorial ile arasında 2 mm vardı korkma lütfen çok ince değildirBgun yine gittim yumurta 18 mm ama rahim kalinligi 7 ya biraz ince galiba oyle dedi burdaki doktorum
KIZLAR KAN DEGERIMDE 36.13.(6.GUNUM)YARIN TEKRAR KAN VERİCEM.kızlar merhaba
Bılıyosunuz 20 ekim transferim olmustu.Bugun transfer gunum dahıl 7 günum..Bu bekleyiş gerceketn cok zor.Dün dayanamayıp idrar testi yaptım.aksam 10 gıbı yaptım bı kaca sanıye sonra ıkıncı cizgi belırlendı.Ve gercekten yıllar sonra o çizgiyi görmek çok başka bişey. sabah 6 gıbı tekar yaptım bı tane .sabah yaptıgım erken gebelık testı.Sizce ben yada testler yanılıyo olabılrı mi.çok şaşkımın.Benım gıbı erken test yapıp olumlu sonuc alanlar sonradan degısım oldu mu testınızde lütfen yardımcı olun.yarın kan vermeyı dusunuyorum.umarım hersey ıstedıgım gıbı olur.Fotograflarını attım.
Bende sehirdisindan tedavimi goruyorum oyle gidicem transfere. Benimde bulundgum ildeki doktor soyledi istenilen kalinliga gelir umarim sonuclarimi attim haber bekliyorumBenim bulunduğum ildeki doktorum çok ince ölçmüş memorial ile arasında 2 mm vardı korkma lütfen çok ince değildir
Canım merhaba. Ben bugün kuru incir ve keçiboynuzu özü aldım. Bunları nasıl kullanmalıyım? Kaç incir yemeliyim? Doğru mu almışım? Pekmezi falan da vardı. Bilgin var mı?Yumurta büyütmek için sadece kuru incir ve keçiboynuzu tüket canım rahmin kalın zaten.
avakado nar suyu kabak çekirdeği kuruyemiş havuç hurma bunlar Rahmi kalınlaştırır progesteron içeren bitkiler senin rahim kalınlığı problemin yok. Benim hem rahmim ince hemde yumurta büyümen geç diye ben hepsini tükettim
Kaç çıktı canım değerin? Benim 22 olunca akşamına çatlatma iğnesi olmuştumKizlar Lh degerim dusuk cikti yarin yine istediler bu degeri dusuk cikan var mii aranizdaa
7,98 cikmis dusuk dediler yarin yine gidicem yumurta buyuklugu falan da iyi nden oyle oldu acaba yaKaç çıktı canım değerin? Benim 22 olunca akşamına çatlatma iğnesi olmuştum
Aynen canım düşük çıkmış biraz ama kaçıncı günün? Yükselince transfer yapacaklar zaten.Benim adetin 11.günü 10, adetin 12.günü 22 çıkmış canım akşamına da çatlatma vuruldum.7,98 cikmis dusuk dediler yarin yine gidicem yumurta buyuklugu falan da iyi nden oyle oldu acaba ya
Bugun adetin 13. Gunu yukselmesini mi beklicekler yarinda bakacaz umarim duzelir saol cnim cevap verdigin icin seninde transferin olmuştu sanirim guzel haberlerini aliriz insAynen canım düşük çıkmış biraz ama kaçıncı günün? Yükselince transfer yapacaklar zaten.Benim adetin 11.günü 10, adetin 12.günü 22 çıkmış canım akşamına da çatlatma vuruldum.
Benimde 9 çıktı yarın tekrar gidicem Soner hoca 12 den yüksek olunca çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi7,98 cikmis dusuk dediler yarin yine gidicem yumurta buyuklugu falan da iyi nden oyle oldu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?