Hadii hayirlisii tek degilmisim sorun yaratmiyo anladigim kadariyla yukselmesini bekliyolar sadece ins seninde guzel bi sekilde yukselir.Benimde 9 çıktı yarın tekrar gidicem Soner hoca 12 den yüksek olunca çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi
Aynen hiç dert etmeyin her şey güzel olacak inşallahHadii hayirlisii tek degilmisim sorun yaratmiyo anladigim kadariyla yukselmesini bekliyolar sadece ins seninde guzel bi sekilde yukselir.
Yani bence yükselmesini bekliyorlar belli bir değere ulaşması gerekiyor sanırım.herkesin durumu farklı olduğu için zamanlama da farklı olabilir.hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.evet canım transferimin 2.günü bakalım hepimiz mutlu haberler alalım inşallahBugun adetin 13. Gunu yukselmesini mi beklicekler yarinda bakacaz umarim duzelir saol cnim cevap verdigin icin seninde transferin olmuştu sanirim guzel haberlerini aliriz ins
Aminnn canim insaallahYani bence yükselmesini bekliyorlar belli bir değere ulaşması gerekiyor sanırım.herkesin durumu farklı olduğu için zamanlama da farklı olabilir.hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.evet canım transferimin 2.günü bakalım hepimiz mutlu haberler alalım inşallah
Umarim canimYaa çok üzüldüm.Kısmet bazı şeyler.Belki de hayırlısı budur.Umarım hersey daha iyi olur.
Transferden 48 saat önce istiyorlar.ben Cuma günü yaptırdım,Pazartesi transferim olduKızlar covid testi ne zaman isteniyor
Aşı olanlardan da test isteniyo muTransferden 48 saat önce istiyorlar.ben Cuma günü yaptırdım,Pazartesi transferim oldu
Bize yaptırın dediler aşı olup olmadığımızı soramadılarAşı olanlardan da test isteniyo mu
Hadiii yaaBize yaptırın dediler aşı olup olmadığımızı soramadılar
Bende ilk defa yaptırdım senin gibi korkuyordum ama çokHadiii yaa(( test korkutuyoo beni
İçimi rahatlattin suan:))))Bende ilk defa yaptırdım senin gibi korkuyordum ama çok
basit bir işlemmiş 1 dk bile sürmüyor:)
Nerde yaptırdınızTransferden 48 saat önce istiyorlar.ben Cuma günü yaptırdım,Pazartesi transferim oldu
Hergün bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü 5-6 tane kuru incir yedim canım fazla abartınca da sorun oluyor 1-2 havuçta ye istersen doğru almışsın keçiboynuzu özü şifa olsun inşallahCanım merhaba. Ben bugün kuru incir ve keçiboynuzu özü aldım. Bunları nasıl kullanmalıyım? Kaç incir yemeliyim? Doğru mu almışım? Pekmezi falan da vardı. Bilgin var mı?
Çok teşekkür ederimHergün bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü 5-6 tane kuru incir yedim canım fazla abartınca da sorun oluyor 1-2 havuçta ye istersen doğru almışsın keçiboynuzu özü şifa olsun inşallah
Canim benim transferden sonraki 7. Günümde değerim 171 çıkmıştı ama ikizdi umarım yardımcı olabildimKIZLAR KAN DEGERIMDE 36.13.(6.GUNUM)YARIN TEKRAR KAN VERİCEM.
Valla uzaktan takipteyim hahah rahata erdim yaa sessize almışım kendimi
Biraz önce bir arkadaşa yazdım rahata erdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?