Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde 9 çıktı yarın tekrar gidicem Soner hoca 12 den yüksek olunca çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi
Hadii hayirlisii tek degilmisim sorun yaratmiyo anladigim kadariyla yukselmesini bekliyolar sadece ins seninde guzel bi sekilde yukselir.

Bugun adetin 13. Gunu yukselmesini mi beklicekler yarinda bakacaz umarim duzelir saol cnim cevap verdigin icin seninde transferin olmuştu sanirim guzel haberlerini aliriz ins
Yani bence yükselmesini bekliyorlar belli bir değere ulaşması gerekiyor sanırım.herkesin durumu farklı olduğu için zamanlama da farklı olabilir.hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.evet canım transferimin 2.günü bakalım hepimiz mutlu haberler alalım inşallah

Aminnn canim insaallah

Canım merhaba. Ben bugün kuru incir ve keçiboynuzu özü aldım. Bunları nasıl kullanmalıyım? Kaç incir yemeliyim? Doğru mu almışım? Pekmezi falan da vardı. Bilgin var mı?
Hergün bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü 5-6 tane kuru incir yedim canım fazla abartınca da sorun oluyor 1-2 havuçta ye istersen doğru almışsın keçiboynuzu özü şifa olsun inşallah

Bugunlerde değer iki katindan fazla artabiliyor büyük ihtimalle senin değerin 10. Gün kan verdiğinde 100 leri geçecek buda güzel bir değer tek embriyo transferi için

S Saylove canım nerelerdesin nasılsın ? Hiç sesin çıkmıyor
Valla uzaktan takipteyim hahah rahata erdim yaa sessize almışım kendimi valla inanmal güç ama her sey yolunda gibi gözüküyor. 11+2 şuan. 4 Kasım'da randevu var yine. İnşallah 3 ayi sorunsuz kapatırız seninde sayılı günlere geçti mi? Senin nasıl?

S Saylove canim nasil gidiyor hamişlik göremiyorum bir süredir seni burda
Biraz önce bir arkadaşa yazdım rahata erdim sanırım ama takipteyim her birinizi girip gieip okuyorum. 11+2 deyim suan 4 Kasım'da kontrolüm var yine inşallah 3 ay bitsinde bakalım önümüzdeki süreçlere sen şimdi ne durumdasın bak bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…