Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ohh aman maşaallah canım benim valla ben de günler yaklaştıkça tüm duyguları yaşar oldum

S sedef8634 canım nasılsın? Transfer sonrası nasıl geçiyor günlerBelirti vs hissediyor musun?
İyiyim canım sen nasılsın? Bende adet ağrıları oluyor artık nedendir bilmiyorum.oğlumda da adet ağrılarım olmuştu adet olacağım sanmıştım olmadım.bunda da adet mi olacağım yoksa bebiş mi tutundu bilemiyorum.zaten belirtiler ne oluyor bilmiyorum açıkçasısen de ne var ne yok

Adet agrilariyla ayni oluyoo insan cozemiyo ya:)) ins sımsıkı tutunmusturrr

Ben de iyiyim canım biraz göğüslerimde ağrı var gibi ama belirtilerime de pek güvenmiyorumsen hep yatıyo musun yoksa normale geçtin mi?

Kizlar benimde yumurtam 20 mm olmus rahim kalinligimda 9 ins lh dusuk cikmZ yine
Kaçıncı gününüz acaba? İnşallah bir sıkıntı olmadan transferinizi olursunuz.
Benim de 13.30 da randevum var bugün. Bakalım yumurtalar ne alemde. Umarım atağa geçmiştir

Ben de iyiyim canım biraz göğüslerimde ağrı var gibi ama belirtilerime de pek güvenmiyorumsen hep yatıyo musun yoksa normale geçtin mi?
Aynen canım iğne fitilden de olabilir belirtiler, bilemiyorum açıkçası..yok canım ben hiç yatmadım ağır olmamak kaydıyla iş güç yapıyorum.merkez de transfer gününden sonra çalışıyorsanız işe dönebilirsiniz demişti.yani ben yatmanın önemi olduğunu düşünmüyorum canım.embriyo sağlıklıysa her türlü tutar diye düşünüyorum

Kaçıncı gününüz acaba? İnşallah bir sıkıntı olmadan transferinizi olursunuz.
Benim de 13.30 da randevum var bugün. Bakalım yumurtalar ne alemde. Umarım atağa geçmiştir
14. Gun bugun hersey iyi de bi lh degerim cok dusuktu dun bakalim artik hayirlisi. Sen hangi asamadasin canim transfer mi tedavi mi

Bence gayet iyi yeterki ikiye katlasin. Benim 10. Gunde 66 çıktı 2 gun sonra 181 çıktı. Suan 11+2 hamileyim ki bende baya uğraşanlardanim bilen biliyor
maşallah canım.inşalalh cok guzel bı gebelık gecırırzınız.kan verdım bugun tekrar bakıcam kac oldu.Allah herkesın yardımcısı olsun.Her süreci beklemek buyuk stres.

Bugunlerde değer iki katindan fazla artabiliyor büyük ihtimalle senin değerin 10. Gün kan verdiğinde 100 leri geçecek buda güzel bir değer tek embriyo transferi içininla

Bugunlerde değer iki katindan fazla artabiliyor büyük ihtimalle senin değerin 10. Gün kan verdiğinde 100 leri geçecek buda güzel bir değer tek embriyo transferi için
inşallah.Doktorların bana verdıgı tarıh 29 ekım .ama ben dayanamayıp onceden yaptım.Bugun de bakalım yukselme oldumu.Şuanda onun merak stresı sardı benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…