test gunum hastanenın verdıgı tarıh 29 ekıminşallah canım.6.gun kan verdım ben 36.13 cıktı.Bugun 8. gunum tekrar verdım kan.Bakalım ne cıkacak.Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.sen ne zamn baslıycaksın varmı akllında bı tarıh.
Artacak inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruzinşallah.Doktorların bana verdıgı tarıh 29 ekım .ama ben dayanamayıp onceden yaptım.Bugun de bakalım yukselme oldumu.Şuanda onun merak stresı sardı benı.
Gözün aydın canım çok iyi bir değer nasıl değil 3 kat artmış.2 kat artması yeterli zaten.çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar sonucum cıkmıs. 8.gun ıcın 102.8 deger ıyı dımı .cok fazla bı artıs degıl.
ayy canım allah raz olsun.inşallah cok daha ıyı de ilerler.Rabbime şukurler olsun.Rabbim isteyen herkese nasıp etsin.Gözün aydın canım çok iyi bir değer nasıl değil 3 kat artmış.2 kat artması yeterli zaten.çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben transfer. Benim de yumurtam sıkıntı çıkarmazsa seninle birlikte transfer olacağız sanırım14. Gun bugun hersey iyi de bi lh degerim cok dusuktu dun bakalim artik hayirlisi. Sen hangi asamadasin canim transfer mi tedavi mi
Evet canım ben de öyle düşünüyorum zaten sen daha önceki olumlu transferinde de süreci bu şekilde geçirmiştin değil mi?Aynen canım iğne fitilden de olabilir belirtiler, bilemiyorum açıkçası..yok canım ben hiç yatmadım ağır olmamak kaydıyla iş güç yapıyorum.merkez de transfer gününden sonra çalışıyorsanız işe dönebilirsiniz demişti.yani ben yatmanın önemi olduğunu düşünmüyorum canım.embriyo sağlıklıysa her türlü tutar diye düşünüyorum
Öncekinde çocuk olmadığı için daha çok dinlenebiliyordum ama yine de fazla yatmıyordum ayaktaydım..bunda bebiş olunca ister istemez ayaktayım.eğer yatmanın olumlu etkisi olsaydı söylenirdi ,aksine,yatmayın işinize gücünüze dönün denildi.ağır kaldırmayınca sorun yoktur.eğer embriyo sağlıklıysa tutar diye düşünüyorumEvet canım ben de öyle düşünüyorum zaten sen daha önceki olumlu transferinde de süreci bu şekilde geçirmiştin değil mi?Sürekli yatmak vs kan akışı açısından iyi değil yatmayın dediler bana da
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinizle birlikte geri dönerseniz evinizeMerhaba anneler ve anne adayları , ben yurt dışında yaşıyorum be tedavi için Şişli Memorial Yücel hoca da başlayacağız , benden istedikleri testleri güncel yaptirmam gerekiyor ve TÜrkiyede sigortamız Yok yani ücretleri biz karşilayacagız , burda da biz karşilıyoruz 40 yaş üstü olduğum için devlet ödemiyor . İstanbul’da bildiğiniz makul ücretli test yapan laboratuvar var mı ya da Şişli Memorial ile anlaşması olan ? Teşekkürler şimdiden ,
Ayy masalh , insallh kat kat yükselmiştir canim benim, cook sevindiminşallah canım.6.gun kan verdım ben 36.13 cıktı.Bugun 8. gunum tekrar verdım kan.Bakalım ne cıkacak.Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.sen ne zamn baslıycaksın varmı akllında bı tarıh.
Ay cok guzel yaaaBiraz önce bir arkadaşa yazdım rahata erdim sanırımama takipteyim her birinizi girip gieip okuyorum. 11+2 deyim suan 4 Kasım'da kontrolüm var yine inşallah 3 ay bitsinde bakalım önümüzdeki süreçlere sen şimdi ne durumdasın bak bekliyoruz
Umut oluyorsunuz bize ❤Canım anne adayları, ben de şişli memorialde mucizesini alıp, onlarım vesilesiyle bu mutluluğu yaşayanlardanım rabbime şükürler olsun. 1 eylülde transferim yapılmıştı . Bilgilerim taze yeni başlayanlar ya da sonrası için sormak istediğiniz bir şeyler varsa bana sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh Allahım bu transferlerinizi bu tedaviyi vesileniz kılsın
Ayyy insaallaahhBen transfer. Benim de yumurtam sıkıntı çıkarmazsa seninle birlikte transfer olacağız sanırım
Canim sonucun nasil merak ettimBenimde 9 çıktı yarın tekrar gidicem Soner hoca 12 den yüksek olunca çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi
Cok teşekkür ederim, bebeğinizle birlikte mutlu bir hamilelik dilerimCanım anne adayları, ben de şişli memorialde mucizesini alıp, onlarım vesilesiyle bu mutluluğu yaşayanlardanım rabbime şükürler olsun. 1 eylülde transferim yapılmıştı . Bilgilerim taze yeni başlayanlar ya da sonrası için sormak istediğiniz bir şeyler varsa bana sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh Allahım bu transferlerinizi bu tedaviyi vesileniz kılsın
Mrb adetin ikinci günü hangi ilaçlar verildi size acaba çok sevindim adınıza inşallah kucağına almakta nasip olurCanım anne adayları, ben de şişli memorialde mucizesini alıp, onlarım vesilesiyle bu mutluluğu yaşayanlardanım rabbime şükürler olsun. 1 eylülde transferim yapılmıştı . Bilgilerim taze yeni başlayanlar ya da sonrası için sormak istediğiniz bir şeyler varsa bana sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh Allahım bu transferlerinizi bu tedaviyi vesileniz kılsın
canım benım allah razı olsun.çok şukur kan verdımm bugun 102.8 cıktı.Rabbim sanada nasıp etsin inşallah .Hayırlısıyla basla inşllah. Ben inanıyorum senınde sonucun iyi olcak inşallah.Ayy masalh , insallh kat kat yükselmiştir canim benim, cook sevindim, bende kasim 4,5 gibi adet tarihim, başlıyorum o zaman insallh hadi sonucun cikinca yaz buraya mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?