Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba anneler ve anne adayları , ben yurt dışında yaşıyorum be tedavi için Şişli Memorial Yücel hoca da başlayacağız , benden istedikleri testleri güncel yaptirmam gerekiyor ve TÜrkiyede sigortamız Yok yani ücretleri biz karşilayacagız , burda da biz karşilıyoruz 40 yaş üstü olduğum için devlet ödemiyor . İstanbul’da bildiğiniz makul ücretli test yapan laboratuvar var mı ya da Şişli Memorial ile anlaşması olan ? Teşekkürler şimdiden ,

Kızlar ben adetin 2.günü başladım yarın tekrar kontrolum var ama soner hoca sadece gonaf 350 ve folidice verdi bunlar yeterli mi ki sadece sanki diğer tedavilerde ben daha çok ilaç kullanıyor dum Adana da kafam çok karışık

Evet canım ben de öyle düşünüyorum zaten sen daha önceki olumlu transferinde de süreci bu şekilde geçirmiştin değil mi?Sürekli yatmak vs kan akışı açısından iyi değil yatmayın dediler bana da

Öncekinde çocuk olmadığı için daha çok dinlenebiliyordum ama yine de fazla yatmıyordum ayaktaydım..bunda bebiş olunca ister istemez ayaktayım.eğer yatmanın olumlu etkisi olsaydı söylenirdi ,aksine,yatmayın işinize gücünüze dönün denildi.ağır kaldırmayınca sorun yoktur.eğer embriyo sağlıklıysa tutar diye düşünüyorum

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinizle birlikte geri dönerseniz evinize ..

Şişli memorial ile anlaşmalı lab olmasına gerek yok canım hastane üzerinden değilde direk laboratuvarlara yaptırırsan daha uygun olur. Mavi lab, düzen lab, gibi bir çok laboratuvar var hepsinden fiyat alıp karşılaştırsınız

Canım anne adayları, ben de şişli memorialde mucizesini alıp, onlarım vesilesiyle bu mutluluğu yaşayanlardanım rabbime şükürler olsun . 1 eylülde transferim yapılmıştı . Bilgilerim taze yeni başlayanlar ya da sonrası için sormak istediğiniz bir şeyler varsa bana sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh Allahım bu transferlerinizi bu tedaviyi vesileniz kılsın

inşallah canım.6.gun kan verdım ben 36.13 cıktı.Bugun 8. gunum tekrar verdım kan.Bakalım ne cıkacak.Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.sen ne zamn baslıycaksın varmı akllında bı tarıh.
Ayy masalh , insallh kat kat yükselmiştir canim benim, cook sevindim , bende kasim 4,5 gibi adet tarihim, başlıyorum o zaman insallh hadi sonucun cikinca yaz buraya mutlaka

Ay cok guzel yaaa , bende arada giriyorum bakiyorum hep bisey yazdinmi diye, merak ettim son durumunu rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin bebişinin arkandan geliyorum dedim gecen ay ama iptal ettim transfer takibini, kasim 4,5 gibi adet bekliyorum basliycam insallh , cok dua et canim benim, hamilelerin duası kabul olurmuş

Umut oluyorsunuz bize ❤ rabbim kucağınıza almayida nasip etsin , sağlıklı sıhhatli

Cok teşekkür ederim, bebeğinizle birlikte mutlu bir hamilelik dilerim

Mrb adetin ikinci günü hangi ilaçlar verildi size acaba çok sevindim adınıza inşallah kucağına almakta nasip olur

Ayy masalh , insallh kat kat yükselmiştir canim benim, cook sevindim , bende kasim 4,5 gibi adet tarihim, başlıyorum o zaman insallh hadi sonucun cikinca yaz buraya mutlaka
canım benım allah razı olsun.çok şukur kan verdımm bugun 102.8 cıktı.Rabbim sanada nasıp etsin inşallah .Hayırlısıyla basla inşllah. Ben inanıyorum senınde sonucun iyi olcak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…