Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım benım allah razı olsun.çok şukur kan verdımm bugun 102.8 cıktı.Rabbim sanada nasıp etsin inşallah .Hayırlısıyla basla inşllah. Ben inanıyorum senınde sonucun iyi olcak inşallah.
Yaaaaa Ne güzel haber, gerci tahmin etmistik ilk sonucun 36 civarı çıkmasından ama yinede ilk duyuyor gibi pırpır etti icim cok sevindim canim benim , burda pozitif haberleri sanki benimmiş gibi seviniyorum sabırsızlanıyorum artik kendim içinde cok umut dolu içim, sizin guzel sonuçlarınız sayesinde

Kızlar bugün tekrar gittim memorial’e. Yumurta 14 mm olmuş. Hormon testi istendi. Sonucu ekliyorum. Sanırım çok düşük çıkmış. Bugün adetin 15.günü

Eklentiler

• 4CD6D3D9-F47E-4481-9E23-BFD58138A9EF.webp
    23 KB · Görüntüleme: 69
yaa canım çok teşekkür edrım.Allah razı olsun.Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah.Umudunu hıc kaybetme.Çok güzel olacak senin sonuçlarında.Yeter ki inan.

Doğru zaman en güzeli hakkında hayırlısı olsun dualarım hep sizlerle inşallah olacak

PGT ile gebelik elde eden arkadaşlar acaba yine de fetal dna testi yaptırmayı düşünüyor mu? Hekimlerinizin yorumu nedir bu konuda? PGT sonrası anne rahminde bölünme devam ettiği için kromozomal bozulmalar olabileceğini savunan hekimler var.

Arkadaşlar her kontrol de ilaç değişikliğin de kurula gidiyor mu yani yine kuruldan bilgi mi bekleyeceğiz

Merhabalar ben translokasyon nedeniyle pgt yaptırdım. Zaten kromozomlarına bakıldığını ileri tetkik yaptırmaya gerek olmadığını söyledi Yücel hoca. Sizin sorduğunuz soruyu bende çok sordum gittiğim doktorlara ama sağlıklı transfer olduğu için sonucun sağlıklı geleceğini söylediler

Bana her kontorlde doz ve ilaç bilgisi geliyordu. Ama bu saate kadar gelmiş olması lazımdı hemşire hattına sorun isterseniz.
Kontrolm yarın ama salı günü ilk kontrol da muayene 9 daydi muayene oldum kuruldan sonuç için 4 e kadar bekledim hastanede ilaçları idil eczanesinden alacaktım çünkü uygun diye acaba yarın da yine öyle bekleyecek miyim gerçekten çok yorucu beklemek hastanede dışarı da

Evet yine öğleden sonra gelir mesaj büyük ihtimal. Zaten size yarın kontrolde doktor ilaç eklemesi yapılıp yapılmayacağını söyler. Bana 3. Kontrolde cetrodite başlayalım demişti doktor. Biz mesaj gelmeden aldık 2 adet cetrodite zaten gonal f toplu almıştık.

Aslında Memorial hekimlerinin değil de sonrası takip eden hekimlerinizin yorumu ne oldu?
Perinatolaglar genelde pgt ye güvenmiyor.
PGT ile doğum yapmış arkadaşlardan sonrası sorun yaşayan oldu mu acaba onu merak ettim. Pgt nin yanıldığını duydunuz mu acaba hiç? Benim bildiğim pgt nin doğruluk oranı %90 çünkü

Gonaf kaç kutu kullandınız acaba dozu filan bide adetin ikinci günü hangi ilaçlar verildi

Gonaf kaç kutu kullandınız acaba dozu filan bide adetin ikinci günü hangi ilaçlar verildi
Adetin 2. günü folicode ve gonalf verildi. Ben yüksek doz kullandım gonalf (350 doz) 9 gün. 7 kutu almıştım en son kutuda 150 doz kalmıştı. Ama sizin kullandığınız gün sayısı ya da doza göre değişir toplam ne kadar kullanacağınız tabiki.

Benim de aynı 350 verildi ya o zaman bende sizin gibi kullanacağım başka iğne de verilmişti kurul iptal etti 350 doz olarak devam et cumaya kadar denildi bakalım yarın ne olcak

Benim de aynı 350 verildi ya o zaman bende sizin gibi kullanacağım başka iğne de verilmişti kurul iptal etti 350 doz olarak devam et cumaya kadar denildi bakalım yarın ne olcak
Hangi iğne verilmişti başka? Zaten yarın muayenede eklenip eklenmeyeceğini söyler doktor büyük ihtimal

Merhaba canım güzel sonuçlar alırsın inşallah .Üniversite hastaneleri ve devlet hastaneleri ücretli yapıyor Zeynep kamili deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…