Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pergovens diye bi iğne daha verilmişti ama iptal edildi
Hemşirelere danış canım evim uzak burda çok beklemek istemiyorum muayene gününe kadar ilaçlarım neler miktarı ne de ona göre al bir sonraki muayene tekrar sorarsın yazık o kadar saat bekleme

Kızlar bugün tekrar gittim memorial’e. Yumurta 14 mm olmuş. Hormon testi istendi. Sonucu ekliyorum. Sanırım çok düşük çıkmış. Bugün adetin 15.günü
Bence çok stres yaptın canım sen lh değerin referans aralığındadır büyük ihtimalle prolaktin hormonun normalde yüksek mi ondan lh düşük çıkar e nabızdan prolaktin değerine bak istersen birde maalesef aşırı stres lh değerini düşürüyor gününe takılma bence yumurta büyüklüğün ile hormon değerlerin birbiri ile orantılı demişse sorun yoktur , bazı kadınların yumurtaları tembel olup geç büyüyebiliyor umarım güzel haberler verirsin

Bunu bende çok merak ediyorum

Mrb adetin ikinci günü hangi ilaçlar verildi size acaba çok sevindim adınıza inşallah kucağına almakta nasip olur
Çok teşekkür ederim aminn canım Allah razı olsun .. iğnem gonalf tı canım dozum 150 ıu idi.

S SERENAD44 merhaba mesaj atmışsınız ama geri cevap verilmiyor anlamadım neden buradan vereyim. Benim Pgt li değildi embriyom oyuzden hangi testler gerekiyorsa yaptıracağım

Memleket Türkiye ise ne güzel bir vesile ..
Rabbim kolaylıklar nasip eylesin , inşAllah hayırlı sonuçlar almanıza da vesile kılsın .
Labaratuvar olarak bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yaptırabileceğiniz birçok test var , konum olarak da Memorial hamen üst kısmında "Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi" ...
Mümkün mertebe ,aklınıza hangi test geliyorsa yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var .
Ham maddi hem manevi açıdan inanılmaz kolaylık sağladığını düşünüyorum .
Umarım sizde mucizenizi alarak burda bizimle günü geldiğinde paylaşırsınız
Hayırlı sonuçlara inşAllah

Adana'yı silmeye çalışın kafanızdan ,
Aklınızı hiç bulandırmayın hatta kıyaslamayın gerçekten ..
Ben de , burda ki tüm arkadaşlar da eminim benim gibi " emin ellerdesiniz" diye düşünüyor..
Dua edin , güzel olanı yaşatsın Rabbim
Ayy masalh , insallh kat kat yükselmiştir canim benim, cook sevindim , bende kasim 4,5 gibi adet tarihim, başlıyorum o zaman insallh hadi sonucun cikinca yaz buraya mutlaka
Seni uzun zamandır takipteyim ..
İnversiyon mevzusunu senden öğrenmiştim ..
Tedavin bu zamanlara kadar uzadı inşAllah Balıkesir'e de tez zamanda bebeğini almış olarak dönersin .
Kalitesini hatırlamıyorum ama bence o biricik embriyo sana bu sefer can olucak ..
Hadi Bismillah
canım benım allah razı olsun.çok şukur kan verdımm bugun 102.8 cıktı.Rabbim sanada nasıp etsin inşallah .Hayırlısıyla basla inşllah. Ben inanıyorum senınde sonucun iyi olcak inşallah.

Gözümüzaydın ...
Yerinde olmayı bekleyen o kadar çok kadınız ki ..
Sevinçten uyuyamamak , gözlerin dolamsı, kalbinin hızlı atması .. İnan o anı yaşamak için neleri vermezdim ..
Çok sevindim ,Allah'ım devamını da sağlıkla sıhhatle inşAllah kucağında tatdırsın .
Hayırlı olsun hamiş , bizlere de dua etmeyi unutma

S SERENAD44
Sizde ki problem nedir ?

Problem yok pgt li embriyolarda fetal dna yaptırdınız mı onu merak ettim.

Pgt sonrası bir sorun çıktığını duymadım açıkçası herhangi bir sıkıntı olacak olsa önerirlerdi diye düşünüyorum birkaç kadın doğum doktorumla görüştüğümde onlarda ngs de zaten bakılıyor kromozomlara diye gerek görmediler

Kizlar moralim asiri bozuldu muayene eden doktorum yumurtanin etrafinda sivi gordugunu catlamis olabilecegini soyledi hastaneye iletttim progesteronada bakacaz dediler onun sonuclarini bekliyorum. Bu arada rahim kalinligim 10 yumurta buyuklugu 22 mm bu durumla karsilasnlar var mi acaba

canımm güzel dileklerin için çok teşekkür edrım.Öyle guzel yazmısın kı yaşadım yazdıklarını tekrar tekrar.İnanıyorum senınde olcak şoylekı rabbim ol dıyınce oluyomus.Seni ve ve bzıım gıbı evlat hasreyıyle tutuşan annnelerı yanlız bız anlayabılırız.Bazen ınsanların ıyı edecegı tesellileri bıle duymak ıstemeyız.İçten içe o bile üzer bizi.Çok zor bı surec evet ama sabır lazım bunlar için.Rabbim isteyen herkese nasıp esın inşalllah.Evlat sahıbı olmak ısteyen herkes ıcın dualarımı eksık etmıycem.Rabbim inşallah devamını getırır.Sağlıklı bı sekılde ılerler bebeğim bana tutunur.

Merhabalar hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah sağlıkla gelsinSiz naturel transfer olmuştunuz değil mi? Bir de belirtileriniz var mıydı? Gerçi herkeste farklı oluyor ama yine de insan merak ediyor

Ya cok tatlisiniz Cok tesekkürler ediyorum verdiginiz bilgiler icin daha once his histereskopi yaptirdiniz mi ?

Merhabalar hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah sağlıkla gelsinSiz naturel transfer olmuştunuz değil mi? Bir de belirtileriniz var mıydı? Gerçi herkeste farklı oluyor ama yine de insan merak ediyor
Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasıp etsin.Evet natrurel oldu transferım.Benım belırtım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…