Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok tesekkur ederim, 6bucuk yılı doldurdum tedavimde, memorial bu sürenin minicik bir bölümü neredeyse ama insallh sonu olur ve hayırlısıyla mutluluğuna ortak olduğum arkadaşları mutluluğuma dahil edebilirim ve insallh birilerinin umudunu umut katabilirim, rabbim hayirli bir evlatla versin insallh sıkıntılarımızın , verdigimiz emeklerin karsiligini

Kizlar o kadar aksilige ragmen transferim iptal olmayip gunu belli oldu 4 kasimda transferim var Allah emeklerimizin karsiligini versin insaallah. Dualariniza ihtiyacim var
Transfer gunun ne zaman benden birgun once olmali dimi
Evet canım 3 kasım inşallah seninde 1 gün sonraymış moralini yüksek tut her şey çok güzel olacak inşallah Allah’ın izniyle

Evet canım 3 kasım inşallah seninde 1 gün sonraymış moralini yüksek tut her şey çok güzel olacak inşallah Allah’ın izniyle
Senin icin dee insaallah canim. Beraber gun sayacaz desene :) Allah yuzumuzu guldursun ins

Kızlar bin fitilin çoğu geri geliyor ya 4-5 saat sonra.böyle mi oluyor.çok canımı sıkıyor

Kızlar bin fitilin çoğu geri geliyor ya 4-5 saat sonra.böyle mi oluyor.çok canımı sıkıyor
Normal canım vücut ihtiyacı olan kadarını alıyor genelde herkesin geri gelir bir miktarı benim 3 hazırlığımda da aynı oldu korkma lütfen

Normal canım vücut ihtiyacı olan kadarını alıyor genelde herkesin geri gelir bir miktarı benim 3 hazırlığımda da aynı oldu korkma lütfen
Çok sinir bozucu ya çünkü büyük bir bölümü geri geliyor insan ister istemez stres yapıyor.neyse biraz rahatlayım o zaman.teşekkür ederim canım

Çok sinir bozucu ya çünkü büyük bir bölümü geri geliyor insan ister istemez stres yapıyor.neyse biraz rahatlayım o zaman.teşekkür ederim canım
Canım artık cronene jel yok mu onda bile hep geliyırdu geriye dr önemli değil diyordu

Kizlar o kadar aksilige ragmen transferim iptal olmayip gunu belli oldu 4 kasimda transferim var Allah emeklerimizin karsiligini versin insaallah. Dualariniza ihtiyacim var

Ne güzel haberler geliyor öyle ..
Heyecan dorukta...
Rabbim yardımcınız olsun ,inşAllah peş peşe yine hamiş haberleri alırız .

Embriyo kaliteleriniz nedir peki ? Geride embriyonuz var mı ?

N Nvsr

Rabbim inşAllah bugün evladını sana bağışlar ..
Bu son olsun ,Rabbimin izniyle sana can olsun

Nasıl geçti transfer ?
Kim yaptı ,nasılsın .. ?

Canım artık cronene jel yok mu onda bile hep geliyırdu geriye dr önemli değil diyordu
Yok canım lutinus diye fitil Var.hemde çok pahalı ve devlet karşılamıyor.jeli günde bir kere yapıyorduk ne güzel.bu fitil sabah akşam bide..çok zorlanıyorum bunu yaparken hiç sevmedim

Yok canım lutinus diye fitil Var.hemde çok pahalı ve devlet karşılamıyor.jeli günde bir kere yapıyorduk ne güzel.bu fitil sabah akşam bide..çok zorlanıyorum bunu yaparken hiç sevmedim
Hadi ya neyse sonu güzel olsunda progestan hapıda fitil olarak kullanıyoduk o daha ucuz ve devlet karşılıyor aslında

N Nvsr

Rabbim inşAllah bugün evladını sana bağışlar ..
Bu son olsun ,Rabbimin izniyle sana can olsun

Nasıl geçti transfer ?
Kim yaptı ,nasılsın .. ?
İnşallah canım bekleyen sabreden herkese nasip olsun. Bugün transferim nasipse 3.5 4 gibi gönül hanım yapacakmış galiba. 2tane . 2bb 5. Gün, 3ba 6. Gün kaliteleri bakalım hangilerini transfer edecekler . Heyecanlıyım zaten normalde eşim sakinleştirmeye çalışıyor.
Annemde kalıyoruz dünden geldik transfer sonrası ablamda kalacağım inşallah o bakıcak bir süre eşim dönecek evimize hayırlısı artık nasipse.
Sen nasılsın hazırlıkta 6. Gün galiba ,

Günaydınnn herkeseee ,benm de transferim 3 kasım olarak kararlaştırıldı dün son kontrole gittim ilaçlara başladım zaten kullanıyordum estrofem ve folidoc şimdi 4 ilaç daha geldi ki bunlardan lutinus gerçekten çok can sıkıcı kullanması Allah yardımcısı olsun kullananların ,bakalım salı akşamdan arıcaklar ve bilgilendiriceklermiş bizi , çatlatma iğnesi verilmedi bana neden acaba vardır bi bildikleri ‍♀Heyecan var biraz ama bakalım hayırlısı bu arada transfer için doktor seçmek istediğimi söyledim tamam dediler Gönül hoca istiyorum ama bakalım hayırlısı normalde doktorum İpek hanım ama pek istemiyorum açıkçası ,ya da Yücel hoca da olabilir sanırım ama bilemiyorum bu konuda kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…