- 26 Ocak 2021
- 226
- 273
- 33
- 40
Memleket Türkiye ise ne güzel bir vesile ..
Rabbim kolaylıklar nasip eylesin , inşAllah hayırlı sonuçlar almanıza da vesile kılsın .
Labaratuvar olarak bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yaptırabileceğiniz birçok test var , konum olarak da Memorial hamen üst kısmında "Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi" ...
Mümkün mertebe ,aklınıza hangi test geliyorsa yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var .
Ham maddi hem manevi açıdan inanılmaz kolaylık sağladığını düşünüyorum .
Umarım sizde mucizenizi alarak burda bizimle günü geldiğinde paylaşırsınız
Hayırlı sonuçlara inşAllah
Adana'yı silmeye çalışın kafanızdan ,
Aklınızı hiç bulandırmayın hatta kıyaslamayın gerçekten ..
Ben de , burda ki tüm arkadaşlar da eminim benim gibi " emin ellerdesiniz" diye düşünüyor..
Dua edin , güzel olanı yaşatsın Rabbim
Seni uzun zamandır takipteyim ..
İnversiyon mevzusunu senden öğrenmiştim ..
Tedavin bu zamanlara kadar uzadı inşAllah Balıkesir'e de tez zamanda bebeğini almış olarak dönersin .
Kalitesini hatırlamıyorum ama bence o biricik embriyo sana bu sefer can olucak ..
Hadi Bismil
Gözümüzaydın ...
Yerinde olmayı bekleyen o kadar çok kadınız ki ..
Sevinçten uyuyamamak , gözlerin dolamsı, kalbinin hızlı atması .. İnan o anı yaşamak için neleri vermezdim ..
Çok sevindim ,Allah'ım devamını da sağlıkla
Memleket
Tedavin bu zamanlara kadar uzadı inşAllah Balıkesir'e de tez zamanda bebeğini almış olarak dönersin .
Kalitesini hatırlamıyorum ama bence o biricik embriyo sana bu sefer can olucak ..
Hadi Bismillah
Cok tesekkur ederim, 6bucuk yılı doldurdum tedavimde, memorial bu sürenin minicik bir bölümü neredeyse ama insallh sonu olur ve hayırlısıyla mutluluğuna ortak olduğum arkadaşları mutluluğuma dahil edebilirim ve insallh birilerinin umudunu umut katabilirim, rabbim hayirli bir evlatla versin insallh sıkıntılarımızın , verdigimiz emeklerin karsiliginiMemleket Türkiye ise ne güzel bir vesile ..
Rabbim kolaylıklar nasip eylesin , inşAllah hayırlı sonuçlar almanıza da vesile kılsın .
Labaratuvar olarak bilmiyorum ama devlet hastanelerinde de yaptırabileceğiniz birçok test var , konum olarak da Memorial hamen üst kısmında "Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi" ...
Mümkün mertebe ,aklınıza hangi test geliyorsa yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var .
Ham maddi hem manevi açıdan inanılmaz kolaylık sağladığını düşünüyorum .
Umarım sizde mucizenizi alarak burda bizimle günü geldiğinde paylaşırsınız
Hayırlı sonuçlara inşAllah
Adana'yı silmeye çalışın kafanızdan ,
Aklınızı hiç bulandırmayın hatta kıyaslamayın gerçekten ..
Ben de , burda ki tüm arkadaşlar da eminim benim gibi " emin ellerdesiniz" diye düşünüyor..
Dua edin , güzel olanı yaşatsın Rabbim
Hadi Bismillah
Gözümüzaydın ...
Yerinde olmayı bekleyen o kadar çok kadınız ki ..
Sevinçten uyuyamamak , gözlerin dolamsı, kalbinin hızlı atması .. İnan o anı yaşamak için neleri vermezdim ..
Çok sevindim ,Allah'ım devamını da sağlıkla sıhhatle inşAllah kucağında tatdırsın .
Hayırlı olsun hamiş , bizlere de dua etmeyi unutma
@SERENAD44
Sizde ki problem nedir ?
Çatlatma iğnesi yaptınmı sen?Benim dun 11 cikti bgun tekrar geldim 68 cikmis normal mi bu ya anlamadim ki
Evet aksam 8 de yaptim bugun sen yaptin miÇatlatma iğnesi yaptınmı sen?
Ben dün yaptım canım 8 deEvet aksam 8 de yaptim bugun sen yaptin mi
Transfer gunun ne zaman benden birgun once olmali dimiBen dün yaptım canım 8 de
Kizlar o kadar aksilige ragmen transferim iptal olmayip gunu belli oldu 4 kasimda transferim var Allah emeklerimizin karsiligini versin insaallah. Dualariniza ihtiyacim var
Evet canım 3 kasım inşallah seninde 1 gün sonraymış moralini yüksek tutTransfer gunun ne zaman benden birgun once olmali dimi
Senin icin dee insaallah canim. Beraber gun sayacaz desene :) Allah yuzumuzu guldursun insEvet canım 3 kasım inşallah seninde 1 gün sonraymış moralini yüksek tuther şey çok güzel olacak inşallah Allah’ın izniyle
Aynen öyleSenin icin dee insaallah canim. Beraber gun sayacaz desene :) Allah yuzumuzu guldursun ins
Normal canım vücut ihtiyacı olan kadarını alıyor genelde herkesin geri gelir bir miktarı benim 3 hazırlığımda da aynı oldu korkma lütfenKızlar bin fitilin çoğu geri geliyor ya 4-5 saat sonra.böyle mi oluyor.çok canımı sıkıyor
Çok sinir bozucu ya çünkü büyük bir bölümü geri geliyor insan ister istemez stres yapıyor.neyse biraz rahatlayım o zaman.teşekkür ederim canımNormal canım vücut ihtiyacı olan kadarını alıyor genelde herkesin geri gelir bir miktarı benim 3 hazırlığımda da aynı oldu korkma lütfen
Canım artık cronene jel yok mu onda bile hep geliyırdu geriye dr önemli değil diyorduÇok sinir bozucu ya çünkü büyük bir bölümü geri geliyor insan ister istemez stres yapıyor.neyse biraz rahatlayım o zaman.teşekkür ederim canım
Kizlar o kadar aksilige ragmen transferim iptal olmayip gunu belli oldu 4 kasimda transferim var Allah emeklerimizin karsiligini versin insaallah. Dualariniza ihtiyacim var
Evet canım 3 kasım inşallah seninde 1 gün sonraymış moralini yüksek tuther şey çok güzel olacak inşallah Allah’ın izniyle
Yok canım lutinus diye fitil Var.hemde çok pahalı ve devlet karşılamıyorCanım artık cronene jel yok mu onda bile hep geliyırdu geriye dr önemli değil diyordu
Hadi ya neyse sonu güzel olsundaYok canım lutinus diye fitil Var.hemde çok pahalı ve devlet karşılamıyor.jeli günde bir kere yapıyorduk ne güzel.bu fitil sabah akşam bide..çok zorlanıyorum bunu yaparken hiç sevmedim
Onu söylemediler canım ya keşke devlet karşılasa.tabi sonu güzel olsun önemli olan o ama maddi olarak insan çok yıpranıyorHadi ya neyse sonu güzel olsundaprogestan hapıda fitil olarak kullanıyoduk o daha ucuz ve devlet karşılıyor aslında
İnşallah canım bekleyen sabreden herkese nasip olsun. Bugün transferim nasipse 3.5 4 gibi gönül hanım yapacakmış galiba. 2tane . 2bb 5. Gün, 3ba 6. Gün kaliteleri bakalım hangilerini transfer edecekler . Heyecanlıyım zaten normalde eşim sakinleştirmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?