Canım merhaba bende dışardan takip yapmıştım önce prof a gittim o yoğun olunca maalesef muayenehanesi olan bir doktora gittim o rahim kalınlığımı düşük ölçüyormuş aynı gün içinde sabah akşam iki kez gittiğim oldu onun ölçümünde 12.gün 6,4 çıkan ölçü. Doktor çağırınca 13. Gün Memorial’a geldim 8,5 çıktı. Arada bir gün fark var. Umut bey ölçümleri tüp bebek doktorlarının doğru yaptığını söyledi o yüzden tüp bebek Doktoru varsa şehrinde ona git istersen. Prof olan doktor zaten tüp bebek Doktoru ama o müsait olmayınca normal hekime gitmiştim keşke gitmeseymişim. Sen sormuştun galiba 2. Bir doktora gideyim mi diye. Umarım sürecin güzel geçerİyi akşamlarrr herkesee
Bugün adetin 2. Günü kontrole gittim burda bi hastaneye kan verdim değerlerime göre ilaç başlandı , 25 ine tekrar kontrol dediler . İçime sinmeyen bişey var burda bakan doktor kısa sürede baktı ve sanki çok iyi detaylı bakamadı gibi geldi sonuçları gönderdim hemşirelere ve ısrarla bi sıkıntı var mı dedim ama yok bi sıkıntı dediler acaba yarın da başka birine mi görünsem bilemedim , tüp bebek tedavisi yapan bi doktora mı görünsem acaba ? Ya da sadece rahim kalınlığı mı önemli de onu görmeleri yeterlimi ki doktor ölçtü kalınlığı çünkü onda bi yanlış yok ama normalde kistlerim var onları göremedim dedi offf kafamda deli sorular
Çok sevindim canım hayırlısı inşallah ipek hanım benimde doktorumdu hamileliği zor geçtiğinden izne ayrılmış diğer doktorlardan biri denk gelir mutlakaGünaydınnn herkeseee ,benm de transferim 3 kasım olarak kararlaştırıldı dün son kontrole gittim ilaçlara başladım zaten kullanıyordum estrofem ve folidoc şimdi 4 ilaç daha geldi ki bunlardan lutinus gerçekten çok can sıkıcı kullanması Allah yardımcısı olsun kullananların ,bakalım salı akşamdan arıcaklar ve bilgilendiriceklermiş bizi , çatlatma iğnesi verilmedi bana neden acaba vardır bi bildikleri♀Heyecan var biraz ama bakalım hayırlısı bu arada transfer için doktor seçmek istediğimi söyledim tamam dediler Gönül hoca istiyorum ama bakalım hayırlısı normalde doktorum İpek hanım ama pek istemiyorum açıkçası ,ya da Yücel hoca da olabilir sanırım ama bilemiyorum bu konuda kararsızım
Benim bugün 7. Günüm…İnşallah canım bekleyen sabreden herkese nasip olsun. Bugün transferim nasipse 3.5 4 gibi gönül hanım yapacakmış galiba. 2tane . 2bb 5. Gün, 3ba 6. Gün kaliteleri bakalım hangilerini transfer edecekler . Heyecanlıyım zaten normalde eşim sakinleştirmeye çalışıyor.
Annemde kalıyoruz dünden geldik transfer sonrası ablamda kalacağım inşallah o bakıcak bir süre eşim dönecek evimize hayırlısı artık nasipse.
Sen nasılsın hazırlıkta 6. Gün galiba ,
Amin inşallah hepimizinNe güzel haberler geliyor öyle ..
Heyecan dorukta...
Rabbim yardımcınız olsun ,inşAllah peş peşe yine hamiş haberleri alırız .
Embriyo kaliteleriniz nedir peki ? Geride embriyonuz var mı ?
Çok sevindimmmKızlar yumurtam 17,5 olmuş. İki gün önce 14 tü. Bu kez umutlu konuştular. Rahim de iyiymiş. Kan testi verdim. Sonuca göre muhtemelen 5 kasım transfer ederiz dediler
Çok teşekkür ederimÇok sevindimmm
Amin canim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. İnanin kalitelerini hic bilmiyorum en iyi kalitede olanlari kullandilar ama olmadi bu 3. Transferim olacak baya zaman sonra tekrar deneemye kadar verdik 6 dondurulmus embriyom var bu son seneleri ve son sansim diyebilirim.Ne güzel haberler geliyor öyle ..
Heyecan dorukta...
Rabbim yardımcınız olsun ,inşAllah peş peşe yine hamiş haberleri alırız .
Embriyo kaliteleriniz nedir peki ? Geride embriyonuz var mı ?
Ben yarin kullanmaya baslicam agir mi geliyo ilaclarHanımlar doğal siklus yönteminde kullanılan ilaçlardan mide bulantısı falan yaşayan oldu mu? Monodoks çok kötü mideme dokundu
Monodoksu tok uzanmadan bol su ile içip sonra yarım saat uzanmaman 1 saat öncesi ve sonrası süt ürünleri tüketmemem gerekir mide bulantısı yapıyor maalesefHanımlar doğal siklus yönteminde kullanılan ilaçlardan mide bulantısı falan yaşayan oldu mu? Monodoks çok kötü mideme dokundu
Allah Allah .. Peki problem neydi ?Amin canim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. İnanin kalitelerini hic bilmiyorum en iyi kalitede olanlari kullandilar ama olmadi bu 3. Transferim olacak baya zaman sonra tekrar deneemye kadar verdik 6 dondurulmus embriyom var bu son seneleri ve son sansim diyebilirim.
Hanımlar Memorial şişliyi aradım telde 13,500 TL fiyat verdiler. İlaç ayrı tabii. Paket içeriği nedir,yetkili yoktu öğrenemedim. Ayrıca rahim dinlendirme, yumurta dondurma yada imsi, çiğli tüp bebek gibi şeylerde ekstra fiyat çıkıyor mu? Erkek faktörü olduğu için muhtemelen çipli ve mikroenjeksiyon olacak. O yüzden bunlar ekstra mı olur,?
Artış çok iyi maşallah diyelim sağlıkla kucağına al inşallah.benim ilk gebeliğimde 7.gün 49 çıkmıştı,9.gün 290Kızlar merhaba
Transferım 10. Gunu tekrar test verdım
6 gun 36.13
8 gun 102.8
10 gun 427.8
Doktora gönderdım dönüş yapacaklar.İyi degılm mı şimdi olan artış.
Paket fiyat 13.500.pakette yumurta toplama,transfer,rahim dinlendirme,e2,lh hormonu tahlilleri dahil..içinde çip yok.zaten çipi Semra hanım önermiyor bilimsel bir kanıtı olmadiğı için.ben de sormuştum ama önermiyorum demişti yaptırmadım.bizde de erkek infertilitesi mevcut.zaten ımsı tekniğini kullanıyorlar.sizin içinde hayırlı sonuçları olsun inşallahHanımlar Memorial şişliyi aradım telde 13,500 TL fiyat verdiler. İlaç ayrı tabii. Paket içeriği nedir,yetkili yoktu öğrenemedim. Ayrıca rahim dinlendirme, yumurta dondurma yada imsi, çiğli tüp bebek gibi şeylerde ekstra fiyat çıkıyor mu? Erkek faktörü olduğu için muhtemelen çipli ve mikroenjeksiyon olacak. O yüzden bunlar ekstra mı olur,?
Günaydınnn herkeseee ,benm de transferim 3 kasım olarak kararlaştırıldı dün son kontrole gittim ilaçlara başladım zaten kullanıyordum estrofem ve folidoc şimdi 4 ilaç daha geldi ki bunlardan lutinus gerçekten çok can sıkıcı kullanması Allah yardımcısı olsun kullananların ,bakalım salı akşamdan arıcaklar ve bilgilendiriceklermiş bizi , çatlatma iğnesi verilmedi bana neden acaba vardır bi bildikleri♀Heyecan var biraz ama bakalım hayırlısı bu arada transfer için doktor seçmek istediğimi söyledim tamam dediler Gönül hoca istiyorum ama bakalım hayırlısı normalde doktorum İpek hanım ama pek istemiyorum açıkçası ,ya da Yücel hoca da olabilir sanırım ama bilemiyorum bu konuda kararsızım
İnşallah canım bekleyen sabreden herkese nasip olsun. Bugün transferim nasipse 3.5 4 gibi gönül hanım yapacakmış galiba. 2tane . 2bb 5. Gün, 3ba 6. Gün kaliteleri bakalım hangilerini transfer edecekler . Heyecanlıyım zaten normalde eşim sakinleştirmeye çalışıyor.
Annemde kalıyoruz dünden geldik transfer sonrası ablamda kalacağım inşallah o bakıcak bir süre eşim dönecek evimize hayırlısı artık nasipse.
Sen nasılsın hazırlıkta 6. Gün galiba ,
Beni de kötü yapıyor hatta bağırsak sistemini etkiliyo direk ama Allahtab 4 gün kullanılıcak ve biticekHanımlar doğal siklus yönteminde kullanılan ilaçlardan mide bulantısı falan yaşayan oldu mu? Monodoks çok kötü mideme dokundu
Fiyat yüksek biraz ama bakalım hayırlısı olsun.Paket fiyat 13.500.pakette yumurta toplama,transfer,rahim dinlendirme,e2,lh hormonu tahlilleri dahil..içinde çip yok.zaten çipi Semra hanım önermiyor bilimsel bir kanıtı olmadiğı için.ben de sormuştum ama önermiyorum demişti yaptırmadım.bizde de erkek infertilitesi mevcut.zaten ımsı tekniğini kullanıyorlar.sizin içinde hayırlı sonuçları olsun inşallah
Teşekkür ederm cevabınız için , hemşirelerle konuştum sıkıntı olmadığını söylediler içim rahatladı .Canım merhaba bende dışardan takip yapmıştım önce prof a gittim o yoğun olunca maalesef muayenehanesi olan bir doktora gittim o rahim kalınlığımı düşük ölçüyormuş aynı gün içinde sabah akşam iki kez gittiğim oldu onun ölçümünde 12.gün 6,4 çıkan ölçü. Doktor çağırınca 13. Gün Memorial’a geldim 8,5 çıktı. Arada bir gün fark var. Umut bey ölçümleri tüp bebek doktorlarının doğru yaptığını söyledi o yüzden tüp bebek Doktoru varsa şehrinde ona git istersen. Prof olan doktor zaten tüp bebek Doktoru ama o müsait olmayınca normal hekime gitmiştim keşke gitmeseymişim. Sen sormuştun galiba 2. Bir doktora gideyim mi diye. Umarım sürecin güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?