Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım merhaba bende dışardan takip yapmıştım önce prof a gittim o yoğun olunca maalesef muayenehanesi olan bir doktora gittim o rahim kalınlığımı düşük ölçüyormuş aynı gün içinde sabah akşam iki kez gittiğim oldu onun ölçümünde 12.gün 6,4 çıkan ölçü. Doktor çağırınca 13. Gün Memorial’a geldim 8,5 çıktı. Arada bir gün fark var. Umut bey ölçümleri tüp bebek doktorlarının doğru yaptığını söyledi o yüzden tüp bebek Doktoru varsa şehrinde ona git istersen. Prof olan doktor zaten tüp bebek Doktoru ama o müsait olmayınca normal hekime gitmiştim keşke gitmeseymişim. Sen sormuştun galiba 2. Bir doktora gideyim mi diye. Umarım sürecin güzel geçer

Çok sevindim canım hayırlısı inşallah ipek hanım benimde doktorumdu hamileliği zor geçtiğinden izne ayrılmış diğer doktorlardan biri denk gelir mutlaka

Benim bugün 7. Günüm…
Aşağısı ne alemde , gelişiyor mu ,herhangi bir uyumsuzluk varmı bilmiyorum valla .

Geçmişten tecrübeli olduğun için sürekli dua ede ede rahatlatmaya çalış kendini , Rabbim yardımcın olsun .

Bu arada gerçekten uzaktan takip edilmek çok da gergin yapıyor insanı , bende birçeok hastaneden muayene günüme birkaç doktordan randevü aldım , artık son gün karar veririm bu gidişle hangisine gideceğimi

Tüp Bebekle ilgilenen hekimlerin bu yönde daha pratik olduğunu düşünüyorum , diğer kadın doğumcular genellikle bebek alanında aktifler..

Ne güzel haberler geliyor öyle ..
Heyecan dorukta...
Rabbim yardımcınız olsun ,inşAllah peş peşe yine hamiş haberleri alırız .

Embriyo kaliteleriniz nedir peki ? Geride embriyonuz var mı ?
Amin inşallah hepimizin
Benim 4 embriyom var 6.gün diye biliyordum 5.günmüş . İkisi çok iyi kalite diğer ikisi orta

Hanımlar doğal siklus yönteminde kullanılan ilaçlardan mide bulantısı falan yaşayan oldu mu? Monodoks çok kötü mideme dokundu

Ne güzel haberler geliyor öyle ..
Heyecan dorukta...
Rabbim yardımcınız olsun ,inşAllah peş peşe yine hamiş haberleri alırız .

Embriyo kaliteleriniz nedir peki ? Geride embriyonuz var mı ?
Amin canim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun. İnanin kalitelerini hic bilmiyorum en iyi kalitede olanlari kullandilar ama olmadi bu 3. Transferim olacak baya zaman sonra tekrar deneemye kadar verdik 6 dondurulmus embriyom var bu son seneleri ve son sansim diyebilirim.

Hanımlar doğal siklus yönteminde kullanılan ilaçlardan mide bulantısı falan yaşayan oldu mu? Monodoks çok kötü mideme dokundu
Monodoksu tok uzanmadan bol su ile içip sonra yarım saat uzanmaman 1 saat öncesi ve sonrası süt ürünleri tüketmemem gerekir mide bulantısı yapıyor maalesef

Hanımlar Memorial şişliyi aradım telde 13,500 TL fiyat verdiler. İlaç ayrı tabii. Paket içeriği nedir,yetkili yoktu öğrenemedim. Ayrıca rahim dinlendirme, yumurta dondurma yada imsi, çiğli tüp bebek gibi şeylerde ekstra fiyat çıkıyor mu? Erkek faktörü olduğu için muhtemelen çipli ve mikroenjeksiyon olacak. O yüzden bunlar ekstra mı olur,?

Allah Allah .. Peki problem neydi ?
Yaşınız vs …

Eklentiler

• 525D3CFD-037F-4FFE-9ED9-F386B53A4C58.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar merhaba
Transferım 10. Gunu tekrar test verdım
6 gun 36.13
8 gun 102.8
10 gun 427.8
Doktora gönderdım dönüş yapacaklar.İyi degılm mı şimdi olan artış.
Artış çok iyi maşallah diyelim sağlıkla kucağına al inşallah.benim ilk gebeliğimde 7.gün 49 çıkmıştı,9.gün 290

Paket fiyat 13.500.pakette yumurta toplama,transfer,rahim dinlendirme,e2,lh hormonu tahlilleri dahil..içinde çip yok.zaten çipi Semra hanım önermiyor bilimsel bir kanıtı olmadiğı için.ben de sormuştum ama önermiyorum demişti yaptırmadım.bizde de erkek infertilitesi mevcut.zaten ımsı tekniğini kullanıyorlar.sizin içinde hayırlı sonuçları olsun inşallah

Beni de kötü yapıyor hatta bağırsak sistemini etkiliyo direk ama Allahtab 4 gün kullanılıcak ve biticek

Fiyat yüksek biraz ama bakalım hayırlısı olsun.

Teşekkür ederm cevabınız için , hemşirelerle konuştum sıkıntı olmadığını söylediler içim rahatladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…