Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben lutinus prednol progesteron monodoks kullandım bana da estrofem vermedi kan değerlerine ve ölçümlerine göre veriyorlar
Ben adet 2. Gün kontrole gittiğimden beri kullanıyorum estrofem, son kontrolde de transfer kesinleşti lutinus , monodoks , prednol , progesteron , verdiler ek olarak bu lutinus fena gerçekten ayroca 10. Haftaya kadar kullanılacak demişler onam formunda nasıl kullanıcaz bilemiyorum , gebelik + olanlar kullanıyolar mı hala ? Ama ilaçlar kan değerne göre muhtemelen değişiyordur

Canım ben 28 gün kullanılacak şekilde günlük göbekten olanından aldım kendim yapayım diye bu arada iğne korkum var ama yapıyorum. Sonrasında kalçadan yaptırırım diye düşünüyorum nasipse gebelik oluşursa

Merhaba kızlar.bugün benim 7.günümdü 5.gün 5aa dondurulmuş embriyo transfer edilmişti.7.gün değerim 79 çıktı.oğlumda da 7gün öğrenmiştim 59 çıkmıştı adet olmadan önce nasıl ağrı yaşıyorsam öyle ağrılarım oldu transferden sonraki gün başladı hala da devam ediyor.oğlumda da öyle olmuştu.buradaki herkesin mutlu haberlerini bekliyorum takip ediyorum hepinizi.dualarım sizinle

Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin İnşaAllah

Arkadaşlar bu progesteron iğnesinin ağrısını geçirmek için bir yöntem var mı? Kalçadan yapılanın. Yarın saattir yanıyor. Bir türlü geçmedi.

Kasım ayı gümbür gümbür geliyor ya , ne güzel haberler böyle …
Bu hafta da inşAllah kızların transferleri, sonuçları da aynı şekilde güzel gelir .
Dua edelim kızlar , inanın birbirimizden başka anlayanımız yok bu yolda

Bu alışılacak bir ağrı değil ki. Bunun bir türevi falan yok mu? 10 hafta nasıl kullanılacak bu? Bir türlü geçmedi. O kadar iğne yaptık hiç biri böyle değildi.
Ben 14 hafta kullanmak zorunda kalmıştım maalesef başka alternatifi yokmuş üstelik ben pruloton depotta kullanmıştım düşük tehlikem vardı kanamam olmuştu

Ben 14 hafta kullanmak zorunda kalmıştım maalesef başka alternatifi yokmuş üstelik ben pruloton depotta kullanmıştım düşük tehlikem vardı kanamam olmuştu
Allah çektiğimiz acıların hürmetine yüzümüzü güldürsün o zaman. Mecbur çekeceğiz artık

Hayırlısı olsun inşallah canım.Dondurulmuşlara pgt devam mı yoksa yeni bir tedavi mi olacaksın
Hiç bilmiyorum cnm ilk 3 en iyi embriyom böyle oldu nasip bakalım ikintane daha 5.gün embriyosu var dondurulmuş onlardan gönderirim belki duruma göre sıfırdanda başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…