Emin olun birçok merkezden uygun ..Fiyat yüksek biraz ama bakalım hayırlısı olsun.
Sizi de ilgiyle takip ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerinizi duyarız. :) Darısı da başımıza inşallahEmin olun birçok merkezden uygun ..
İnşAllah çok teşekkür ederim .Sizi de ilgiyle takip ediyorum. İnşallah hayırlı haberlerinizi duyarız. :) Darısı da başımıza inşallah
Monodoks çok kötü midemi bulandıydı , sonra da prednol içtim o da baya acı bir ilaçmışBen yarin kullanmaya baslicam agir mi geliyo ilaclar
Süt ürünleri hakkında bilgim vardı da uzanmamak gerektiğini sonradan öğrendimMonodoksu tok uzanmadan bol su ile içip sonra yarım saat uzanmaman 1 saat öncesi ve sonrası süt ürünleri tüketmemem gerekir mide bulantısı yapıyor maalesef
Benim midemde de sorun var o yüzden sanırım çok kötü yaptı aynen Allahtan 4 günBeni de kötü yapıyor hatta bağırsak sistemini etkiliyo direk ama Allahtab 4 gün kullanılıcak ve biticek
Bizim genetik maalesef esimle tasiyiciyiz yasim 27 daha once bebeklerimi kaybettim tup bebek yapmaya karar verdik tup bebektede tutmuyo oyle bir sansizlik iste.Allah Allah .. Peki problem neydi ?
Yaşınız vs …
Benıde kötü etkıledı.Doktorla görüştüm bırakmamı istediBen yarin kullanmaya baslicam agir mi geliyo ilaclar
Naturel siklusta estrofem verilmiyor. Naturel hazirlaniyorsan ondan dolayidirBana niye doktorum acaba estrofem vermedi kafam karıştı ben hep tedavilerimde kullanmıştım ama şişli vermedi aranızda kullanamayan oldu mu acaba sanki birşeyler eksik gidiyor gibi geliyor bana içim çok huzursuz
Naturel siklusta estrofem verilmiyor. Naturel hazirlaniyorsan ondan dolayidirtakma kafana
Ben lutinus prednol progesteron monodoks kullandım bana da estrofem vermedi kan değerlerine ve ölçümlerine göre veriyorlarBana niye doktorum acaba estrofem vermedi kafam karıştı ben hep tedavilerimde kullanmıştım ama şişli vermedi aranızda kullanamayan oldu mu acaba sanki birşeyler eksik gidiyor gibi geliyor bana içim çok huzursuz
Naturel siklusta estrofem verilmiyor. Naturel hazirlaniyorsan ondan dolayidirtakma kafana
Sadece gonaf ve folidice kullanıyorum şimdilikBen lutinus prednol progesteron monodoks kullandım bana da estrofem vermedi kan değerlerine ve ölçümlerine göre veriyorlar
Transfer hazırlığında kullandım bu ilaçları siz yumurta toplama için hazırlık yapıyorsunuz galiba size verilen ilaçlar farklı ben dün transfer oldumSadece gonaf ve folidice kullanıyorum şimdilik
İnşallah güzel haber alırsınızTransfer hazırlığında kullandım bu ilaçları siz yumurta toplama için hazırlık yapıyorsunuz galiba size verilen ilaçlar farklı ben dün transfer oldum
Pastelcim cok duygulandimKızlar ben kızıma kavuştum
Darısı bu topikte bekleyen herkesin başına inşallah inanıyorum ki isteyen herkesin kucakları dolacak
Allah analı babalı büyütsün. Bahtı güzel olsun güzel kızınınKızlar ben kızıma kavuştum
Darısı bu topikte bekleyen herkesin başına inşallah inanıyorum ki isteyen herkesin kucakları dolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?