Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Monodoksu tok uzanmadan bol su ile içip sonra yarım saat uzanmaman 1 saat öncesi ve sonrası süt ürünleri tüketmemem gerekir mide bulantısı yapıyor maalesef
Süt ürünleri hakkında bilgim vardı da uzanmamak gerektiğini sonradan öğrendim Prednol var birde o da acı bir ilaçmış Allahtan 4 gün kullanıcaz

Bana niye doktorum acaba estrofem vermedi kafam karıştı ben hep tedavilerimde kullanmıştım ama şişli vermedi aranızda kullanamayan oldu mu acaba sanki birşeyler eksik gidiyor gibi geliyor bana içim çok huzursuz

Bana niye doktorum acaba estrofem vermedi kafam karıştı ben hep tedavilerimde kullanmıştım ama şişli vermedi aranızda kullanamayan oldu mu acaba sanki birşeyler eksik gidiyor gibi geliyor bana içim çok huzursuz
Naturel siklusta estrofem verilmiyor. Naturel hazirlaniyorsan ondan dolayidir takma kafana

Ben lutinus prednol progesteron monodoks kullandım bana da estrofem vermedi kan değerlerine ve ölçümlerine göre veriyorlar

Kızlar ben kızıma kavuştum

Darısı bu topikte bekleyen herkesin başına inşallah inanıyorum ki isteyen herkesin kucakları dolacak
Pastelcim cok duygulandim daha dun gibi transfer icin beklerken adetinin gecikmesi, seni deli etmesi Hosgeldi minik prenses dunyaya, ne tatlidir simdi onun minicik her yeri Allah saglikla mutlu bir omur nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…