Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.ben de sisli memorial da tup bebek tedavisine basladim.bugun embriyorunun 4.gunu yarin sanirim pgt yapilacak sonra da transfer insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
hadi bakalım canım Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhh bebişlerin güzelce gelişsin ve sana sımsıkı tutunsun.....

15 EKSIĞIMIZ VAR EN SON OLARAK MERYEM SÜRESINDEN :) INSALALH TAMAMLICAZ 41 E ALLAHIN İZNİ İLE ....HEPİMİZE HAYIRLI KANDİLLER RABBİM DUALARIMIZI KARSILIKSIZ BIRAKMASIN INSALLAH ELLERİMİZ KUCAKLARIMIZI BEBEKLE DOLSUN INSALALH TEZ ZAMANDA RABBEM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAH

Happy
Happy cnm ben memorialda tedavi gormuyorum son dakika nedikal park goztepeye basladim ama meryem suresine katilmak isterim lutfn dualarinzda bana da yer verin olurmu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tedavimn 8.gununddeyim daha yumurta buyutuyoruz birde okuyunca niyet ne etmem gerekiyo yazarsn cnm..

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.ben de sisli memorial da tup bebek tedavisine basladim.bugun embriyorunun 4.gunu yarin sanirim pgt yapilacak sonra da transfer insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
merhaba,size pgt ne için yapılıyor öğrenebilirmiyim, kaç embriyoya uygulayacaksınız?

merhaba,size pgt ne için yapılıyor öğrenebilirmiyim, kaç embriyoya uygulayacaksınız?
merhabalar ben isterseniz hikayemi yazayim.2 normal gebeli gecirdim erken dusukle sonuclandi (7 ve 8haftalik ) iki asilama denedik tutmadi biri kimyasal gebelik.bu ikinci tup denemem.tekrarlayan dusuklerden dolayi istediler birde bende inversiyon 9 var

dun konustuumda 8 embriyo gelismeye devam etmekteydi 5.gune 4 tane olabilir dediler onlarada pgt yapilacak ama tam sayi yarinbeli olucak insallah
maşallah embriyo durumun çok iyi, zaten gebe kalmanda sorun yokmuş, inşallah sağlıklı embriyo ile gebeliğin devam eder. Bende hiç gebelik oluşmadı, böyle olan birine uygulanıyormu o yüzden merak ettim, inşallah son tedavin olur yormadan gelir bebeğiniz..

amin canim.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.cok zor bi imtihan.memorialin intarnet sitesinde tup nebekle ilgili herseyi anlatmislar pgt hakkindada var yazilar istersen bi bak.

canım 1 tane yazıyoruz sanada o zaman aksam namazına kadar vakıtımız allah kabul etsın ınsalah bebğıne kavusursun tez zamanda

11 eksığımız kaldı ınsallah tamamlıcaz bugun.bunun duasında hepımız ıçın dua edılecek hıç aklınıza takılmasın evlat eklıklığı yasayanlar tek kendısı ıçın dua edemezler ztn.. rabbım bana nasıp ettı ınsalalh kesemde olusursa bı sıkıntı olmazsa sımdı dualarımda sızler varsınız...allah kımseyı evlatsızlıkla sınamasın ınsallah

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun.neden pgt yapılacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…