hadi bakalım canım Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhh bebişlerin güzelce gelişsin ve sana sımsıkı tutunsun.....merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.ben de sisli memorial da tup bebek tedavisine basladim.bugun embriyorunun 4.gunu yarin sanirim pgt yapilacak sonra da transfer insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
amin canim hepimiz muttlu sonu gorelim insallahhhhadi bakalım canım Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhh bebişlerin güzelce gelişsin ve sana sımsıkı tutunsun.....
1 daha yazdım çanım allah kabul etsın ınsallah cümlemızın HAYIRLI KANDİLLER INSALALHHAPPY CANIM BANA 1 YAZMIŞTIN 1 DAHA YAZARSIN
EKSIK VAR CANIM BENIM YAZIM 1 TANE DAHA SANAamin canım tamam Allah kabul etsin eksikse 41 olmasına okuyabilirim müsaitim
Happy cnm ben memorialda tedavi gormuyorum son dakika nedikal park goztepeye basladim ama meryem suresine katilmak isterim lutfn dualarinzda bana da yer verin olurmu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin15 EKSIĞIMIZ VAR EN SON OLARAK MERYEM SÜRESINDEN :) INSALALH TAMAMLICAZ 41 E ALLAHIN İZNİ İLE ....HEPİMİZE HAYIRLI KANDİLLER RABBİM DUALARIMIZI KARSILIKSIZ BIRAKMASIN INSALLAH ELLERİMİZ KUCAKLARIMIZI BEBEKLE DOLSUN INSALALH TEZ ZAMANDA RABBEM HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN INSALLAH
merhaba,size pgt ne için yapılıyor öğrenebilirmiyim, kaç embriyoya uygulayacaksınız?merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.ben de sisli memorial da tup bebek tedavisine basladim.bugun embriyorunun 4.gunu yarin sanirim pgt yapilacak sonra da transfer insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
merhabalar ben isterseniz hikayemi yazayim.2 normal gebeli gecirdim erken dusukle sonuclandi (7 ve 8haftalik ) iki asilama denedik tutmadi biri kimyasal gebelik.bu ikinci tup denemem.tekrarlayan dusuklerden dolayi istediler birde bende inversiyon 9 varmerhaba,size pgt ne için yapılıyor öğrenebilirmiyim, kaç embriyoya uygulayacaksınız?
dun konustuumda 8 embriyo gelismeye devam etmekteydi 5.gune 4 tane olabilir dediler onlarada pgt yapilacak ama tam sayi yarinbeli olucak insallahmerhaba,size pgt ne için yapılıyor öğrenebilirmiyim, kaç embriyoya uygulayacaksınız?
maşallah embriyo durumun çok iyi, zaten gebe kalmanda sorun yokmuş, inşallah sağlıklı embriyo ile gebeliğin devam eder. Bende hiç gebelik oluşmadı, böyle olan birine uygulanıyormu o yüzden merak ettim, inşallah son tedavin olur yormadan gelir bebeğiniz..dun konustuumda 8 embriyo gelismeye devam etmekteydi 5.gune 4 tane olabilir dediler onlarada pgt yapilacak ama tam sayi yarinbeli olucak insallah
amin canim.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.cok zor bi imtihan.memorialin intarnet sitesinde tup nebekle ilgili herseyi anlatmislar pgt hakkindada var yazilar istersen bi bak.maşallah embriyo durumun çok iyi, zaten gebe kalmanda sorun yokmuş, inşallah sağlıklı emriyo ile gebeliğin devam eder. Bende hiç gebelik oluşmadı, böyle olan birine uygulanıyormu o yüzden merak ettim, inşallah son tedavin olur yormadan gelir bebeğiniz..
tamam canım çok teşekkürler..amin canim.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.cok zor bi imtihan.memorialin intarnet sitesinde tup nebekle ilgili herseyi anlatmislar pgt hakkindada var yazilar istersen bi bak.
estagfrullah canim bi faydam olabilmisse ne alatamam canım çok teşekkürler..
canım 1 tane yazıyoruz sanada o zaman aksam namazına kadar vakıtımız allah kabul etsın ınsalah bebğıne kavusursun tez zamandaHappy
Happy cnm ben memorialda tedavi gormuyorum son dakika nedikal park goztepeye basladim ama meryem suresine katilmak isterim lutfn dualarinzda bana da yer verin olurmu rabbim kimsenin kucagini bos birakmasintedavimn 8.gununddeyim daha yumurta buyutuyoruz birde okuyunca niyet ne etmem gerekiyo yazarsn cnm..
3 tane yazdım sana canım3 tane alaym ben canım
3 tane alaym ben canım
tamam canım3 tane yazdım sana canım
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim.ben de sisli memorial da tup bebek tedavisine basladim.bugun embriyorunun 4.gunu yarin sanirim pgt yapilacak sonra da transfer insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
hosbuldum canim tesekkur ederim :) benim iki tane erken dusugum olmustu o nedenle pgt yapilacak ve inversiyon 9 var. bakalim yarin haber alacagiz embriyolarla ilgiliHoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun.neden pgt yapılacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?