Ben olsam yeniden tedavi olup pgtye gönderirdim canım eğer maddi durumunuz el veriyorsaHiç bilmiyorum cnm ilk 3 en iyi embriyom böyle oldu nasip bakalım ikintane daha 5.gün embriyosu var dondurulmuş onlardan gönderirim belki duruma göre sıfırdanda başlayabilirim
Onuda düşündük yücel hoca embriyo kaliteniz iyi illa vardır iinde normal dedi diye donmuşlarla devam ettik bide 3 sene önce yumurtalarınız daha kalitelidir falan dedi artık hiç bişey düşünemiyorumBen olsam yeniden tedavi olup pgtye gönderirdim canım eğer maddi durumunuz el veriyorsa
Tabi doktorlar daha iyi bilir ama şu da var zaman aleyhimize işliyor.yaşın yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı ve yüksek bir yaş değil ki.bence maddi durumunuz müsaitse en iyisi baştan embriyo biriktirip pgtye yollamak.en kaliteli 3 embriyo sağlıklı değilse bir problem var demekkiOnuda düşündük yücel hoca embriyo kaliteniz iyi illa vardır iinde normal dedi diye donmuşlarla devam ettik bide 3 sene önce yumurtalarınız daha kalitelidir falan dedi artık hiç bişey düşünemiyorum
Maddi olarak çok yıprandık 2 senedir hastanelerdeyiz kızım için... Şartları şuan zorluyoruz kalbim donmuşları göndermekten yana şuan tedaviye psikolojik olarakta gücüm yok maddiyatın haricindeTabi doktorlar daha iyi bilir ama şu da var zaman aleyhimize işliyor.yaşın yanlış hatırlamıyorsam 35 civarı ve yüksek bir yaş değil ki.bence maddi durumunuz müsaitse en iyisi baştan embriyo biriktirip pgtye yollamak.en kaliteli 3 embriyo sağlıklı değilse bir problem var demekki
Yücel Hocaya katılıyorum …Onuda düşündük yücel hoca embriyo kaliteniz iyi illa vardır iinde normal dedi diye donmuşlarla devam ettik bide 3 sene önce yumurtalarınız daha kalitelidir falan dedi artık hiç bişey düşünemiyorum
Çok güzel bir haber sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahMerhaba kızlar.bugün benim 7.günümdü 5.gün 5aa dondurulmuş embriyo transfer edilmişti.7.gün değerim 79 çıktı.oğlumda da 7gün öğrenmiştim 59 çıkmıştıadet olmadan önce nasıl ağrı yaşıyorsam öyle ağrılarım oldu transferden sonraki gün başladı hala da devam ediyor.oğlumda da öyle olmuştu.buradaki herkesin mutlu haberlerini bekliyorum takip ediyorum hepinizi.dualarım sizinle
Ben hemşire gurubuna da sordum bana da 3 ginde 1 yazılmıştı ama diğerini bulunmadığı için bunu yazıyoruz dedi piyasada yokmuş ve devlet ödemiyp ayrıca da ama ben buldum 25 mg göbekten yapıyorum her gün istwrsen sor ve değiştirsinlerArkadaşlar bu progesteron iğnesinin ağrısını geçirmek için bir yöntem var mı? Kalçadan yapılanın. Yarın saattir yanıyor. Bir türlü geçmedi.
Yüzde kaç mozaizim varmış peki söylediler mi ? Benm de bir embriyo mozaizim %50 dediler normalden yüksek bi oranmış ama genelde sağlıklı oluyor demişti Umut bey en kötü düşük olur herhangi bir anomali olmuyo dedilerGeldi cnm ama mozaikmiş, transfer ertelendi maalesef sağlıklı embriyo bulana kadar
Çok teşekkür ederim. Sorayım ben bunuBen hemşire gurubuna da sordum bana da 3 ginde 1 yazılmıştı ama diğerini bulunmadığı için bunu yazıyoruz dedi piyasada yokmuş ve devlet ödemiyp ayrıca da ama ben buldum 25 mg göbekten yapıyorum her gün istwrsen sor ve değiştirsinler
Canım göbekten yapıyorum günlük hiç ağrısı olmuyor hastanenin yanından idilden aldım bir dene istersen aynı ilacın 25 liğiBu alışılacak bir ağrı değil ki. Bunun bir türevi falan yok mu? 10 hafta nasıl kullanılacak bu? Bir türlü geçmedi. O kadar iğne yaptık hiç biri böyle değildi.
Göbekten yapılanın fiyatı nedir? Hatırlıyor musunuz ?Canım göbekten yapıyorum günlük hiç ağrısı olmuyor hastanenin yanından idilden aldım bir dene istersen aynı ilacın 25 liği
7 ampül 190 iğneleri ile tuttu fiyatını ekledim canımGöbekten yapılanın fiyatı nedir? Hatırlıyor musunuz ?
Çok uzak bize orası ama transfer günü gidip alacağım. Kocaman apse yaptı. Daha bir kez iğne yaptırdım.Canım göbekten yapıyorum günlük hiç ağrısı olmuyor hastanenin yanından idilden aldım bir dene istersen aynı ilacın 25 liği
Ya maşallahKızlar ben kızıma kavuştum
Darısı bu topikte bekleyen herkesin başına inşallah inanıyorum ki isteyen herkesin kucakları dolacak
Geçmiş olsun canım ben hesapladım 1 aylık aldım her ihtimale karşı bulamam diyeÇok uzak bize orası ama transfer günü gidip alacağım. Kocaman apse yaptı. Daha bir kez iğne yaptırdım.
Ben de bulursam öyle yapacağımGeçmiş olsun canım ben hesapladım 1 aylık aldım her ihtimale karşı bulamam diye
Kaçıncı gün embriyosu acaba benimde galiba ya cumartesi yada pazar yumurta toplama işlemi olacakKızlar yarın 17:00 da transferim Umut hoca yapacakmış biraz önce aradılar o kadar korkuyorum ki sizde de oldu mu böyle ? Stres yapmıyım diyorum ama elimde değil
Ben embriyolarıma PGT yaptırdım .Bir de rica etsem pgt ypılan arkadaşlar, pgt sonucunu örnek olarak koyabilir misiniz tablo da kromozomlar sağlam cinsiyete gelince xy yazıyor acab bu cinsiyetini erkek olduğunu mu gösteriyor yoksa tablo rutin öylesine bi tablo mu çok merak ediyorum sormadım da embriyodan kimseye bunu kafam karıştı gerçi hiç farketmez sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?