İçinden dua et , korku yerine heyecana bürün ..Kızlar yarın 17:00 da transferim Umut hoca yapacakmış biraz önce aradılar o kadar korkuyorum ki sizde de oldu mu böyle ? Stres yapmıyım diyorum ama elimde değil
5 gün embriyosu benim canımKaçıncı gün embriyosu acaba benimde galiba ya cumartesi yada pazar yumurta toplama işlemi olacak
Ne bilim o kadar ilk transfer olumsuz olabilir diye söylediler o yüzden korkuyorum herhaldeİçinden dua et , korku yerine heyecana bürün ..
Hem kendini niye evhama sokuyorsun ki , ne güzel işte evladınla buluşacaksın , bundan güzel hediye mi olur
İnşAllah çok kolay , hayırlı bi şekilde işlemin tamamlanır . Ya Bismillah de
Kızlar yarın 17:00 da transferim Umut hoca yapacakmış biraz önce aradılar o kadar korkuyorum ki sizde de oldu mu böyle ? Stres yapmıyım diyorum ama
Teiekkür ederimm ben de öyle düşündüm ama etrafımdakiker öyle dedi ben de bi telaşa kapıldım nedense çok sağolllunBen embriyolarıma PGT yaptırdım .
Ama ne görüntüsünü ne de diziliş halinin görseli yok . Temiz mi temiz diyerekten
Kromozomlar kişiye özgü değil , keza bebeğin cinsiyet durumunu da eşinden gelecek olan XY kromozomları sağlıyor .Erkek veya kız anlamında değil , keşke olsa
Yani rutin …
Hiç öyle düşünme benm de yarın aynı saattw transferim var çok sayıda ilk transferi olumlu olan insan var neden olmasın ki olmaması için ne sebep varki ? Güzel olcak herşey biliyorumNe bilim o kadar ilk transfer olumsuz olabilir diye söylediler o yüzden korkuyorum herhalde
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Ya aynı günde mi transfer olucazHiç öyle düşünme benm de yarın aynı saattw transferim var çok sayıda ilk transferi olumlu olan insan var neden olmasın ki olmaması için ne sebep varki ? Güzel olcak herşey biliyorum
Evet beni de aradılar 5 te diye haber verdiler Gönül hoca yapıcakmış hayırlısıysa güzel ayrılıcaz yarın hastanedenYa aynı günde mi transfer olucazaslında bugüne kadar hep olumlu düşündüm şu an biraz stres oldum bilmiyorum neden inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
İnşaaallah canımEvet beni de aradılar 5 te diye haber verdiler Gönül hoca yapıcakmış hayırlısıysa güzel ayrılıcaz yarın hastaneden
Gerçekten o duruma geliyoruz devlet desteği yetersiz üstelik bir çocuk varsa ikinci için hiç destek yok. Özel gereksinimli bir evladım var ve onun kardeşe ihtiyacı var gelişimi açısından o yüzden pgt bizim için ilk önceliğimiz ama nedense 5 aa olan 3 embriyoda normal değil kalan embriyolarımda 5 aa yada 5ab bb falan bakalım daha karar aşamasındayım Rabbim yardımcımız olsun hepimizinYücel Hocaya katılıyorum …
Adet döngümüz bile her ay farklı şekillenebiliyor .
5AAların hatalı gelipte 4BAların temiz geldiğinide okudum ben bu sayfada …
Nasipte varsa inşAllah Rabbim tekrardan nasip eder yoksa bu pahalılıkta evlat sahibi olmak yeri yurdu satacak hale getirecek bu gidişle…
Bizimde %50... %30 falan olsaydı eğer risk düşük oluyor dedi yücel bey bizedeYüzde kaç mozaizim varmış peki söylediler mi ? Benm de bir embriyo mozaizim %50 dediler normalden yüksek bi oranmış ama genelde sağlıklı oluyor demişti Umut bey en kötü düşük olur herhangi bir anomali olmuyo dediler
Bunu bende merak ettim şimdi kızımın genetik raporunda xx yazıyorBir de rica etsem pgt ypılan arkadaşlar, pgt sonucunu örnek olarak koyabilir misiniz tablo da kromozomlar sağlam cinsiyete gelince xy yazıyor acab bu cinsiyetini erkek olduğunu mu gösteriyor yoksa tablo rutin öylesine bi tablo mu çok merak ediyorum sormadım da embriyodan kimseye bunu kafam karıştı gerçi hiç farketmez sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da
Allah razı olsun canım
Hiç öyle düşünme benm de yarın aynı saattw transferim var çok sayıda ilk transferi olumlu olan insan var neden olmasın ki olmaması için ne sebep varki ? Güzel olcak herşey biliyorum
Progesteron ve lutinus kullan sabah canım birde kızlar biri kefir önerdi alerjiniz yoksa deneyin isterseniz keşke bana erken söyleselerdi yarın sabahtan kullanabilirsiniz vücudun embriyo yu kabul etmesi için önermişler ona daHanımlar transfer günü ilaçlar alınıyor mu ben sormayı unuttum lutinus ve Progestan iğnesi ? Bilginiz var mı ?
Çok teşekkür ederim canımProgesteron ve lutinus kullan sabah canım birde kızlar biri kefir önerdi alerjiniz yoksa deneyin isterseniz keşke bana erken söyleselerdi yarın sabahtan kullanabilirsiniz vücudun embriyo yu kabul etmesi için önermişler ona da
Ya ne bilim hepsi söylüyor hani ilk olmasa da ikinci , üçüncü olur diyorlar o yüzden insan ister istemez düşünüyor. Bir taraftan da sizin olma olasılığı yüksek diyorlarCosi canım neden ilki olumsuz olabilir dediler ki anlamadım senin sıkıntın ne?
Canım senin transfer ne zamandı?Bugün kendimden de bilgi paylaşayım ..
Malum transfer sürecindeyim ,detaylı şekilde arkamdan gelen ,tedaviye sıfırdan başlayacak olan arkadaşlara örnek olsun .
Biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayın
1. Kontrol Muayenesi-Adetin 2. Günü (25 Ekim 2021)
Rahim Kalınlığı : 4.8
Sağ Over : 6 mm altında foliküller
Sol Over: Uterus arkası 7 mm
Transfer için ilk kontrol muayenesini Yücel Hoca'nın yapmasını istedim. Sebebi ise OPU sonrası oluşabilecek tüm riskler için muayeneyi ilk etapta kendisinin ayrıntılı yapmasıydı.Çok şükür bir problem çıkmadı keza kan tahlili istenmedi.
2. Kontrol Muayenesi-Adetin 10. Günü (2 Kasım 2021)
Rahim Kalınlığı : 6.3
Sağ Over : 14 mm
Sol Over : Gelişen yumurta yok
LH: 8,28
E2: 132
Samsun Medicalpark'da Tüp Bebek üzerine işlem yapan bi doktora muayene oldum.
Rahim iç duvarım ,yumurtaya uyumlu kalınlaşmış. Dengeli göründüğünü, bundan sonra ki kontrol için kalınlaşma ve yumurta çapı daha belirgin hale geleceğini ifade etti. Doğal siklusda zaten dominant olan folikül baz alınacağı için transfere kadar uyumlu gideceğini düşünüyorum" dedi. Kan tahlillerim ve muayenemle ilgili Memorial'dan herhangi bi yorumlama alamadım ,bir sonra ki muayemde sanırım netleşme olur.
Hadi hakkımda ,hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?