Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yarın 17:00 da transferim Umut hoca yapacakmış biraz önce aradılar o kadar korkuyorum ki sizde de oldu mu böyle ? Stres yapmıyım diyorum ama elimde değil
İçinden dua et , korku yerine heyecana bürün ..
Hem kendini niye evhama sokuyorsun ki , ne güzel işte evladınla buluşacaksın , bundan güzel hediye mi olur
İnşAllah çok kolay , hayırlı bi şekilde işlemin tamamlanır . Ya Bismillah de

Ne bilim o kadar ilk transfer olumsuz olabilir diye söylediler o yüzden korkuyorum herhalde
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

Kızlar yarın 17:00 da transferim Umut hoca yapacakmış biraz önce aradılar o kadar korkuyorum ki sizde de oldu mu böyle ? Stres yapmıyım diyorum ama
Teiekkür ederimm ben de öyle düşündüm ama etrafımdakiker öyle dedi ben de bi telaşa kapıldım nedense çok sağolllun

Ne bilim o kadar ilk transfer olumsuz olabilir diye söylediler o yüzden korkuyorum herhalde
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Hiç öyle düşünme benm de yarın aynı saattw transferim var çok sayıda ilk transferi olumlu olan insan var neden olmasın ki olmaması için ne sebep varki ? Güzel olcak herşey biliyorum

Hiç öyle düşünme benm de yarın aynı saattw transferim var çok sayıda ilk transferi olumlu olan insan var neden olmasın ki olmaması için ne sebep varki ? Güzel olcak herşey biliyorum
Ya aynı günde mi transfer olucaz aslında bugüne kadar hep olumlu düşündüm şu an biraz stres oldum bilmiyorum neden inşallah hepimiz güzel haberleri alırız

Ya aynı günde mi transfer olucaz aslında bugüne kadar hep olumlu düşündüm şu an biraz stres oldum bilmiyorum neden inşallah hepimiz güzel haberleri alırız
Evet beni de aradılar 5 te diye haber verdiler Gönül hoca yapıcakmış hayırlısıysa güzel ayrılıcaz yarın hastaneden

Hanımlar transfer günü ilaçlar alınıyor mu ben sormayı unuttum lutinus ve Progestan iğnesi ? Bilginiz var mı ?

Gerçekten o duruma geliyoruz devlet desteği yetersiz üstelik bir çocuk varsa ikinci için hiç destek yok. Özel gereksinimli bir evladım var ve onun kardeşe ihtiyacı var gelişimi açısından o yüzden pgt bizim için ilk önceliğimiz ama nedense 5 aa olan 3 embriyoda normal değil kalan embriyolarımda 5 aa yada 5ab bb falan bakalım daha karar aşamasındayım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Bizimde %50... %30 falan olsaydı eğer risk düşük oluyor dedi yücel bey bizede
. Yani o düşük olma ihtimali bile beni ürkütüyor çok stresli dönemler yaşadım ilk gebeliğimde 11 haftalık kaybettim ondada kromozom bozukluğu vardı. İkincidede düşük tehlikem oldu 1 ay boyunca kanama yaşadım 10. Haftadan 14.haftaya kadar bebeğim down sendromlu iyi ki doğmuş ama kromozom bozukluğu olunca hastalıklarla doğuyolar onlar yorup yıpratıyor üzüyor insanı yoksa evladını kromozom için ayrı tutamazsın. Şimdi o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyoruz

Bunu bende merak ettim şimdi kızımın genetik raporunda xx yazıyor

Aebrgrr ve Cosi

Güzel arkadaşlarım ,
Yarın Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eylesin ..
inşAllah sorunsuz,sıkıntısız mucizenizle kavuşursunuz.
Bizlere öncüsünüz ,Rabbim hüsrana uğratmasın , dualarımdasınız

Allah razı olsun canım
Rabbim bu yolda emek veren bütün arkadaşların da yardımcısı olsun , inşallah hepimiz güzel haberleri alıp kuzucuklarımıza kavuşuruz bu yola girdiysek Rabbimin bildiği var inşallah

Hanımlar transfer günü ilaçlar alınıyor mu ben sormayı unuttum lutinus ve Progestan iğnesi ? Bilginiz var mı ?
Progesteron ve lutinus kullan sabah canım birde kızlar biri kefir önerdi alerjiniz yoksa deneyin isterseniz keşke bana erken söyleselerdi yarın sabahtan kullanabilirsiniz vücudun embriyo yu kabul etmesi için önermişler ona da

Bugün kendimden de bilgi paylaşayım ..
Malum transfer sürecindeyim ,detaylı şekilde arkamdan gelen ,tedaviye sıfırdan başlayacak olan arkadaşlara örnek olsun .
Biraz uzun yazacağım kusuruma bakmayın

1. Kontrol Muayenesi-Adetin 2. Günü (25 Ekim 2021)
Rahim Kalınlığı : 4.8
Sağ Over : 6 mm altında foliküller
Sol Over: Uterus arkası 7 mm
Transfer için ilk kontrol muayenesini Yücel Hoca'nın yapmasını istedim. Sebebi ise OPU sonrası oluşabilecek tüm riskler için muayeneyi ilk etapta kendisinin ayrıntılı yapmasıydı.Çok şükür bir problem çıkmadı keza kan tahlili istenmedi.

2. Kontrol Muayenesi-Adetin 10. Günü (2 Kasım 2021)

Rahim Kalınlığı : 6.3
Sağ Over : 14 mm
Sol Over : Gelişen yumurta yok
LH: 8,28
E2: 132

Samsun Medicalpark'da Tüp Bebek üzerine işlem yapan bi doktora muayene oldum.
Rahim iç duvarım ,yumurtaya uyumlu kalınlaşmış. Dengeli göründüğünü, bundan sonra ki kontrol için kalınlaşma ve yumurta çapı daha belirgin hale geleceğini ifade etti. Doğal siklusda zaten dominant olan folikül baz alınacağı için transfere kadar uyumlu gideceğini düşünüyorum" dedi. Kan tahlillerim ve muayenemle ilgili Memorial'dan herhangi bi yorumlama alamadım ,bir sonra ki muayemde sanırım netleşme olur.

Hadi hakkımda ,hakkımızda hayırlısı

Çok teşekkür ederim canım

Cosi canım neden ilki olumsuz olabilir dediler ki anlamadım senin sıkıntın ne?
Ya ne bilim hepsi söylüyor hani ilk olmasa da ikinci , üçüncü olur diyorlar o yüzden insan ister istemez düşünüyor. Bir taraftan da sizin olma olasılığı yüksek diyorlar
3 senedir doğal yoldan olmuyor doktorlar tam olarak sebebini söyleyemiyorlar ama küçük şeyler engel olabilir diyorlar mesela eşimde ileri hareketli sperm sayısı düşük bende histereskopi oldum polip ve myom aldılar ama 1cm myom boyutu bunlarda engel değilmiş olmasına bilmiyorum hayırlısı tüp bebektir diyorum bende .

Canım senin transfer ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…