Henüz belli değil .. .Kontrollere devamCanım senin transfer ne zamandı?
15 gönderdik , 7 temiz geldi ..Kızlar bişey sormak istiyorum pgtye kaç embriyo gönderdiniz kaç tanesi sağlıklı geldi
Aebrgrr ben de sormuştum onu doktora cinsiyet değil x veya y bilinmiyo hangisi olduğu cinsiyetle alakası yok demişti ama erkekmiş benim bebeğimin cinsiyeti :)
yani siZde de xy mi yazıyodu ?Aebrgrr ben de sormuştum onu doktora cinsiyet değil x veya y bilinmiyo hangisi olduğu cinsiyetle alakası yok demişti ama erkekmiş benim bebeğimin cinsiyeti :)
Bunu bende merak ettim şimdi kızımın genetik raporunda xx yazıyor
XY cinsiyet kromozomu ama kız veya erkek olacağına dair bilgi vermez . -ki bu kromozomu,bebeğe eş verir , anneden geçmezAebrgrr ben de sormuştum onu doktora cinsiyet değil x veya y bilinmiyo hangisi olduğu cinsiyetle alakası yok demişti ama erkekmiş benim bebeğimin cinsiyeti :)
Ben daha görmedim sonucu telefonda görüştük, 13. ve 15. Kromozomlarda mozaiklik varmışEki Görüntüle 2944556
Ben de böyleydi sizin nasıldı ?
Yarı yarıya demek ki hala bi şansımız var bizimde. Kaliteleri nasıldı sağlıksız gelenlerin ve hangi kromozomlarda sıkıntı vardı? İlk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 45x geldi kürtaj oldum genetiğe gönderdim. pgtye zaten iyi kalitede blastosist olanlar gidebiliyor galiba. 7 embriyomun 4ü 5aa bi tane 5ab 2bb ve 3ab kaliteleri 3 tane 5 aa sağlıklı değil ikisini yaşayarak öğrendim 3.de pgtden öğrenmiş olduk. 4bb kalitede embriyo transferi olan arkadaşın bebeği gayet güzel sağlıkla doğdu pgtde yaptırmadı. Neden böyle oluyo ki15 gönderdik , 7 temiz geldi ..
Allah'ım sağlık versin kızınaBen daha görmedim sonucu telefonda görüştük, 13. ve 15. Kromozomlarda mozaiklik varmış
Amin cnm. Pgtye gerek yok demişti semra hanım yaptırmamıştık evet down sendromlu kızım varAllah'ım sağlık versin kızına
Canim senin kızının embriyosu genetikten sağlıklımi gelmişti ve şuan down sendromu var dedin doğrumu anladım
Canim kader kısmet tamda böyle birşey işte ol deyince oldurdugu gibi yüce yaradaninYarı yarıya demek ki hala bi şansımız var bizimde. Kaliteleri nasıldı sağlıksız gelenlerin ve hangi kromozomlarda sıkıntı vardı? İlk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 45x geldi kürtaj oldum genetiğe gönderdim. pgtye zaten iyi kalitede blastosist olanlar gidebiliyor galiba. 7 embriyomun 4ü 5aa bi tane 5ab 2bb ve 3ab kaliteleri 3 tane 5 aa sağlıklı değil ikisini yaşayarak öğrendim 3.de pgtden öğrenmiş olduk. 4bb kalitede embriyo transferi olan arkadaşın bebeği gayet güzel sağlıkla doğdu pgtde yaptırmadı. Neden böyle oluyo ki
Maşallah ona bal gibi tatlı suratı vardır şimdi Allah sana bağışlasınAmin cnm. Pgtye gerek yok demişti semra hanım yaptırmamıştık evet down sendromlu kızım var
Seninkiler ikizdi de mi? Sanmıyorum canım embriyo kalitesiyle ilgili olduğunu pgt yapılmış mıydıCanim kader kısmet tamda böyle birşey işte ol deyince oldurdugu gibi yüce yaradanin
Benimde bir kızım 3ab çok şükür sağlıklı fakat fiziksel ufak bir rahatsızligi var oda embriyo kalitesinden dolayımi bilmiyorum
Evet xy yazıyodu bende deyani siZde de xy mi yazıyodu ?
Canim bana geldigin gunde lutinus kullan dediler igneyi bilmiyorum ama bence oda yapilir emin olmak icin hemsire hattina yazabilirsin.Hanımlar transfer günü ilaçlar alınıyor mu ben sormayı unuttum lutinus ve Progestan iğnesi ? Bilginiz var mı ?
Ben şeyi merak ettim , şuan da hayatta olan özel durumlu evladının embriyo kalitesi neydi ? Pgt yapılmamıştı değil mi ?Yarı yarıya demek ki hala bi şansımız var bizimde. Kaliteleri nasıldı sağlıksız gelenlerin ve hangi kromozomlarda sıkıntı vardı? İlk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 45x geldi kürtaj oldum genetiğe gönderdim. pgtye zaten iyi kalitede blastosist olanlar gidebiliyor galiba. 7 embriyomun 4ü 5aa bi tane 5ab 2bb ve 3ab kaliteleri 3 tane 5 aa sağlıklı değil ikisini yaşayarak öğrendim 3.de pgtden öğrenmiş olduk. 4bb kalitede embriyo transferi olan arkadaşın bebeği gayet güzel sağlıkla doğdu pgtde yaptırmadı. Neden böyle oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?