Çok yardımcı oldu bu tablo teşekkür ederim. Eczaneleride not alıyorum ne kadar uyguna alırsak o kadar iyiBenim devler hastanesinde 5,03 ölçülmüştü. Ama Yücel hoca bizim hastanede yapılan daha sağlıklı dediği için. Memorilde yaptırdım. Bu kez 3,96 çıktı. Bu arada ilaçların ayrıntılı fiyat listesini de şuraya bırakayım. Temmuz ayında Okmeydanı deniz eczanesinden aldım.
1-Gonal-f 450————-550 TL (4 kutu)
2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)
3-Folifoce 400 mcg———-20 TL
4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (4 kutu)
5-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)
6-Amh testi———-125
7-Hastane————10.800(%10 indirimli)
Umut hocaya çok denk geldim. Genelde Yücel hoca ve umut hocaya muayene oldum. Gayet iyi bir doktor ama çok fazla dobra ve her detayı söylüyor.Kızlar umut hocayı sormuştum nasıl diye galiba kimse muayene olmamış
yücel bey en iyi doktorlardandır ve sanırım semra hanım onu kendi yerine yetiştiriyor. bana öyle gelmişti yani :)Yücel hocayi istedim ben iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum
Bana pgt önerilmedi. Israr etmemize rağmen gerek yok denildi. Belli bir öyküsü olan insanlardan istiyorlar. Ben henüz anne olmadım ve düşük gibi bir şey yaşamadım. Umarım bir sorun yaşamam.Çevremdeki herkes sen çok stres yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Çok biliyorlar gerçekten, hemen hepsinin ilk aydan ya da maksimum ikinci ayda hamile kalmışlar. Biz aynı şeyler yaşayan insanlar birbirimizi anlıyoruzBen İstanbul’da yaşıyorum canım. Şu an tek düşüncem işten çok sık izin almam gerekecek kontroller için ama bir şekilde bakacağım çaresine. Detaylı anlatımın için teşekkür ederim. Bu fish testini senden öğrendim üzerinde duracağım. Benim birde ciddi alerjim var bu konuyuda doktora bahsedicem önemli bir şey olabilir. Çok şükür senin 7 tane sağlıklı embriyon çıkmış, bilinçli olmak ne kadar önemli ya.. Çok konuşan insanları dinlesen böyle şeylere girmesen düşünmek bile üzücü. Bu arada transfer günün belli oldu mu ? Birde pgt yi öneriyor mu memorial ? Semra Hoca istemiyor çok diye bir şey okudum sanki ama
Ben oldum canım sakin rahat bir doktor iki kere gittim Yücel beyde kendimi rahat hissetmemiştim umut bey daha rahattıKızlar umut hocayı sormuştum nasıl diye galiba kimse muayene olmamış
Ya ne bilim hepsi söylüyor hani ilk olmasa da ikinci , üçüncü olur diyorlar o yüzden insan ister istemez düşünüyor. Bir taraftan da sizin olma olasılığı yüksek diyorlar
3 senedir doğal yoldan olmuyor doktorlar tam olarak sebebini söyleyemiyorlar ama küçük şeyler engel olabilir diyorlar mesela eşimde ileri hareketli sperm sayısı düşük bende histereskopi oldum polip ve myom aldılar ama 1cm myom boyutu bunlarda engel değilmiş olmasına bilmiyorum hayırlısı tüp bebektir diyorum bende .
Aynen öyle , herkes çok biliyor biz bileÇevremdeki herkes sen çok stres yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Çok biliyorlar gerçekten, hemen hepsinin ilk aydan ya da maksimum ikinci ayda hamile kalmışlar. Biz aynı şeyler yaşayan insanlar birbirimizi anlıyoruzBen İstanbul’da yaşıyorum canım. Şu an tek düşüncem işten çok sık izin almam gerekecek kontroller için ama bir şekilde bakacağım çaresine. Detaylı anlatımın için teşekkür ederim. Bu fish testini senden öğrendim üzerinde duracağım. Benim birde ciddi alerjim var bu konuyuda doktora bahsedicem önemli bir şey olabilir. Çok şükür senin 7 tane sağlıklı embriyon çıkmış, bilinçli olmak ne kadar önemli ya.. Çok konuşan insanları dinlesen böyle şeylere girmesen düşünmek bile üzücü. Bu arada transfer günün belli oldu mu ? Birde pgt yi öneriyor mu memorial ? Semra Hoca istemiyor çok diye bir şey okudum sanki ama
Evet canım 8. günüm hiç test yapmadım çok heyecanlıyım yarın öğreneceğim inşallah Allah nasip ederse umarım pozitif olurOrkide1221
Canım , geçmiş mesajlarına baktım, bugün senin 8. günün değil mi ?
Test falan yaptın mı ? Güzel haberlerle gel inşAllah
Bize yücel hoca 4-5 tane göndermenin yeterli olacağını söyledi ama biz riske atmak istemediğimiz için hepsini gönderdik. Kesin şart dememişti zaten Pgt için. Sadece doğuma gidecek yolu daha da kısaltırız demiştiAynen öyle , herkes çok biliyor biz bile
Şaka bir yana Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın ,dermanımızı nasip eylesin ..
Elinden geldiği kadar aklına gelebilecek tüm testleri yaptır, donanımlı gitmediğin takdirde hem maddi kaybın hem de zaman kaybı yaşamış olursun.
PGT konusu tamamen hasta isteği ve hekimin öngörüsü oluyor ..
Yücel Hocayla şöyle bir konuşmamız oldu ..
"Siz 1 yıllık evlisiniz, çocuk için geldiniz ve belki de biz bu tedavinizde size PGT önermeyecektik . Yaş durumunuzdan ,kayıplarınız olmadığından dolayı .. Lakin bize sunduğunuz testlerin sonucu buna mecbur görüyoruz PGT'yi .."
Şimdi böyle cümleler karşısında insan kendini daha güvenli hissediyor ve ister istemez "aa evet bak para odaklı değiller" diyosun . BurdaMatmazella canım arkadaşım da senin gibi ..
Herhangi gözle görünen bir problem yok ama oda PGT yaptırdı. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 tanesi hatalı geldi mesala ..
Semra Hanım , bu durumu hastanın durumuna göre sanırım yönetmek istiyor ..Hiçbir problemi olmayan hastaya " PGT yapılmalı,yapılacak" gibi ibare kullanması da bu sefer insana "pazarlama" mantığı getiriyor..
Ben PGT 'ye sıcak bakanlardanım , %100 olacak diye birşey yok tabi fakat yine de gönül rahatlığı ..
İnşAllah İnşAllah ..Evet canım 8. günüm hiç test yapmadım çok heyecanlıyım yarın öğreneceğim inşallah Allah nasip ederse umarım pozitif olurRabbim hepimize nasip eylesin olumlu sonuçlar almayı yavrularımıza kavuşmayı inşallah
Benimkini de Gönül hoca yapmıştıBiz de yoldayız Gönül hoca yapıcak benm transfermii de
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım gerçekten çok heyecanlı süreçler Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamandaİnşAllah İnşAllah ..
İnan bende çok heyecanlanıyorum böyle haberlere, sanki ben test vericem
Güzel düşünelim ,güzel olsun inşAllah .
Allah'ım sevinçli haberler almanı,almamızı nasip eylesin
Vallahi ben ailelere bile söylemicem. Çünkü gerçekten yaşamayan anlamıyor. İyi ki burası var. Birbirimizi tanımasakta anlamanız ve yardımcı olmanız yetiyorAynen öyle , herkes çok biliyor biz bile
Şaka bir yana Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın ,dermanımızı nasip eylesin ..
Elinden geldiği kadar aklına gelebilecek tüm testleri yaptır, donanımlı gitmediğin takdirde hem maddi kaybın hem de zaman kaybı yaşamış olursun.
PGT konusu tamamen hasta isteği ve hekimin öngörüsü oluyor ..
Yücel Hocayla şöyle bir konuşmamız oldu ..
"Siz 1 yıllık evlisiniz, çocuk için geldiniz ve belki de biz bu tedavinizde size PGT önermeyecektik . Yaş durumunuzdan ,kayıplarınız olmadığından dolayı .. Lakin bize sunduğunuz testlerin sonucu buna mecbur görüyoruz PGT'yi .."
Şimdi böyle cümleler karşısında insan kendini daha güvenli hissediyor ve ister istemez "aa evet bak para odaklı değiller" diyosun . BurdaMatmazella canım arkadaşım da senin gibi ..
Herhangi gözle görünen bir problem yok ama oda PGT yaptırdı. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 tanesi hatalı geldi mesala ..
Semra Hanım , bu durumu hastanın durumuna göre sanırım yönetmek istiyor ..Hiçbir problemi olmayan hastaya " PGT yapılmalı,yapılacak" gibi ibare kullanması da bu sefer insana "pazarlama" mantığı getiriyor..
Ben PGT 'ye sıcak bakanlardanım , %100 olacak diye birşey yok tabi fakat yine de gönül rahatlığı ..
Hımm anladım.Şu an hangi süreçtesin peki ? Transferin ne zaman ?Bana pgt önerilmedi. Israr etmemize rağmen gerek yok denildi. Belli bir öyküsü olan insanlardan istiyorlar. Ben henüz anne olmadım ve düşük gibi bir şey yaşamadım. Umarım bir sorun yaşamam.
Cuma günü transferim varHımm anladım.Şu an hangi süreçtesin peki ? Transferin ne zaman ?
OyyCuma günü transferim var
Ayyy inşallah.Oyyhadi bakalım bebeni al da gel
Semra Hoca’dan nasiplenenler azınlıkta..Vallahi ben ailelere bile söylemicem. Çünkü gerçekten yaşamayan anlamıyor. İyi ki burası var. Birbirimizi tanımasakta anlamanız ve yardımcı olmanız yetiyorSöylediklerine katılıyorum, pgt isteyeceğim bende gücüm kaçına yeterse.Tedbir bizden takdir Allah’tan biz sağlıklı olsun diye elimizden geleni yapalımda.. Ben Semra Hocaya gideyim diyorum ama o başkanlarıymış sanırım. Yücel Hoca’nın ismini çok duydum. Öbür ay gideceğim bir aksilik olmazsa.. Senin transfer ne zaman canım
Semra Hoca’dan nasiplenenler azınlıkta..
Hemşire arkadaşlara söylerseniz , yardımcı olmaya çalışırız diyorlar ama gün içinde randevu mesajında adı yazmıyor
Zaten Semra Hoca her hastanın tedavisine katılım sağlayamıyor , ya ameliyat, ya görüşme ya da farklı programı oluyor dediler bana hep.
Benim transferim akşam sabah belli olur sanırım , yarın 3. Kontrol Muayenem var Samsun’da.Bakalım sürecim nasıl ilerleyecek ..
Aman biz pozitifi görelimde dr hiç önemli değilSemra Hoca’dan nasiplenenler azınlıkta..
Hemşire arkadaşlara söylerseniz , yardımcı olmaya çalışırız diyorlar ama gün içinde randevu mesajında adı yazmıyor
Zaten Semra Hoca her hastanın tedavisine katılım sağlayamıyor , ya ameliyat, ya görüşme ya da farklı programı oluyor dediler bana hep.
Benim transferim akşam sabah belli olur sanırım , yarın 3. Kontrol Muayenem var Samsun’da.Bakalım sürecim nasıl ilerleyecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?