Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok yardımcı oldu bu tablo teşekkür ederim. Eczaneleride not alıyorum ne kadar uyguna alırsak o kadar iyi

Kızlar umut hocayı sormuştum nasıl diye galiba kimse muayene olmamış
Umut hocaya çok denk geldim. Genelde Yücel hoca ve umut hocaya muayene oldum. Gayet iyi bir doktor ama çok fazla dobra ve her detayı söylüyor. Bu özelliği kimine iyi kimine kötü gelir.

Bana pgt önerilmedi. Israr etmemize rağmen gerek yok denildi. Belli bir öyküsü olan insanlardan istiyorlar. Ben henüz anne olmadım ve düşük gibi bir şey yaşamadım. Umarım bir sorun yaşamam.

aynı cümleyi bana da kullanmıştı semra hanım.
dondurulmuş 4 embriyom vardı ikisi tek tüpte dondurulmuştu düşük kalite olduğundan.
yaşım 35 üstüydü ve semra hanım bu olmazsa ikinci o da olmazsa ikisini birden koyarız demişti. moralim bozulmuştu haliyle.
ama ilk transferde tek embriyo ile tek yumurta ikizleri kızlarım oldu çok şükür. 3.5 yaşındalar şimdi.
takılmasın kafanıza yani o söylem. herkese söylüyorlar sanırım.

Aynen öyle , herkes çok biliyor biz bile
Şaka bir yana Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın ,dermanımızı nasip eylesin ..
Elinden geldiği kadar aklına gelebilecek tüm testleri yaptır, donanımlı gitmediğin takdirde hem maddi kaybın hem de zaman kaybı yaşamış olursun.
PGT konusu tamamen hasta isteği ve hekimin öngörüsü oluyor ..
Yücel Hocayla şöyle bir konuşmamız oldu ..
"Siz 1 yıllık evlisiniz, çocuk için geldiniz ve belki de biz bu tedavinizde size PGT önermeyecektik . Yaş durumunuzdan ,kayıplarınız olmadığından dolayı .. Lakin bize sunduğunuz testlerin sonucu buna mecbur görüyoruz PGT'yi .."
Şimdi böyle cümleler karşısında insan kendini daha güvenli hissediyor ve ister istemez "aa evet bak para odaklı değiller" diyosun . Burda Matmazella canım arkadaşım da senin gibi ..
Herhangi gözle görünen bir problem yok ama oda PGT yaptırdı. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 tanesi hatalı geldi mesala ..
Semra Hanım , bu durumu hastanın durumuna göre sanırım yönetmek istiyor ..Hiçbir problemi olmayan hastaya " PGT yapılmalı,yapılacak" gibi ibare kullanması da bu sefer insana "pazarlama" mantığı getiriyor..
Ben PGT 'ye sıcak bakanlardanım , %100 olacak diye birşey yok tabi fakat yine de gönül rahatlığı ..

Orkide1221
Canım , geçmiş mesajlarına baktım, bugün senin 8. günün değil mi ?
Test falan yaptın mı ? Güzel haberlerle gel inşAllah
Evet canım 8. günüm hiç test yapmadım çok heyecanlıyım yarın öğreneceğim inşallah Allah nasip ederse umarım pozitif olur Rabbim hepimize nasip eylesin olumlu sonuçlar almayı yavrularımıza kavuşmayı inşallah

Bize yücel hoca 4-5 tane göndermenin yeterli olacağını söyledi ama biz riske atmak istemediğimiz için hepsini gönderdik. Kesin şart dememişti zaten Pgt için. Sadece doğuma gidecek yolu daha da kısaltırız demişti

İnşAllah İnşAllah ..
İnan bende çok heyecanlanıyorum böyle haberlere, sanki ben test vericem
Güzel düşünelim ,güzel olsun inşAllah .
Allah'ım sevinçli haberler almanı,almamızı nasip eylesin

İnşAllah İnşAllah ..
İnan bende çok heyecanlanıyorum böyle haberlere, sanki ben test vericem
Güzel düşünelim ,güzel olsun inşAllah .
Allah'ım sevinçli haberler almanı,almamızı nasip eylesin
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım gerçekten çok heyecanlı süreçler Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda

Vallahi ben ailelere bile söylemicem. Çünkü gerçekten yaşamayan anlamıyor. İyi ki burası var. Birbirimizi tanımasakta anlamanız ve yardımcı olmanız yetiyor Söylediklerine katılıyorum, pgt isteyeceğim bende gücüm kaçına yeterse.Tedbir bizden takdir Allah’tan biz sağlıklı olsun diye elimizden geleni yapalımda.. Ben Semra Hocaya gideyim diyorum ama o başkanlarıymış sanırım. Yücel Hoca’nın ismini çok duydum. Öbür ay gideceğim bir aksilik olmazsa.. Senin transfer ne zaman canım

Bana pgt önerilmedi. Israr etmemize rağmen gerek yok denildi. Belli bir öyküsü olan insanlardan istiyorlar. Ben henüz anne olmadım ve düşük gibi bir şey yaşamadım. Umarım bir sorun yaşamam.
Hımm anladım.Şu an hangi süreçtesin peki ? Transferin ne zaman ?

Semra Hoca’dan nasiplenenler azınlıkta..
Hemşire arkadaşlara söylerseniz , yardımcı olmaya çalışırız diyorlar ama gün içinde randevu mesajında adı yazmıyor
Zaten Semra Hoca her hastanın tedavisine katılım sağlayamıyor , ya ameliyat, ya görüşme ya da farklı programı oluyor dediler bana hep.

Benim transferim akşam sabah belli olur sanırım , yarın 3. Kontrol Muayenem var Samsun’da.Bakalım sürecim nasıl ilerleyecek ..

eğer zor bir hastaysanız ya da başka bir durum varsa siz talep etmeden semra hanım görmek istiyor mutlaka.
benim öyle olmuştu mesela arayıp semra hanım görmek istiyor demişlerdi birden çok kez üstelik.
yani semra hanım'ı görmemek bi yerde daha iyi :)

Aman biz pozitifi görelimde dr hiç önemli değil Emeklerinin karşılığı alırsın inşallah, uzaklardan gelecekmişsin. bebeğinle dönersin artık evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…