- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenim de yarın ki transferimi umut hoca gerçekleştirecek
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahÇok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun inşallah
Lh düşük çıkmış sanki. Umut hoca bana Lh en az 15 olmalı demişti. Merkezle konuştunuz muKızlar e2 602 lh de 4.82 çıktı normal mi sizce
Oyyyy Allah’ım sevincine sevinç katsın inşAllah . Sağlıkla büyüsün , Rabbim hayırlı uğurlu etsin . Ne söylenir ki dahaCanım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsunHala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla
Çok teşekkür ederim. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahÇok teşekkür ederim canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınSen de inşallah kavuşacaksın çok az kalmış transferine, bebeğinle kavuşmana dualarım sizlerle
Kaçıncı günündesin ?Kızlar e2 602 lh de 4.82 çıktı normal mi sizce
Az önce mesaj geldi bana tahlil sonucu pazar transfer hazırlığı olcakti aslında bilmiyorumLh düşük çıkmış sanki. Umut hoca bana Lh en az 15 olmalı demişti. Merkezle konuştunuz mu
Pardon yumurta toplama işlemi olacaktıAz önce mesaj geldi bana tahlil sonucu pazar transfer hazırlığı olcakti aslında bilmiyorum
Kaçıncı günündesin ?
Adetin 11.günü pazar yumurta toplama işlemi olabilir dedi umut hoca ama tahlillerim yeni çıktı daha bi yorum yapılmadıKaçıncı günündesin ?
Yumurta toplama işlemi ise bilemiyorumPardon yumurta toplama işlemi olacaktı
Ayy canım bnm çok teşekkür ederim sizler de inşallah çok güzel haberler alacaksınız Rabbimin izniyleOyyyy Allah’ım sevincine sevinç katsın inşAllah . Sağlıkla büyüsün , Rabbim hayırlı uğurlu etsin . Ne söylenir ki daha
Benim adetin 2.gününde 7 çıkmış ti ama bugün 4.82 çıktı sanki sorun var gibi geliyor korkuyorumYumurta toplama işlemi ise bilemiyorumAma E2 ne kadar yüksekse o kadar iyi diye biliyorum.
Şimdi değerime baktım Lh toplama öncesi 0,83 çıkmış.
Sanırım Lh gittikçe düşmesi gerekiyorKızla
Benim adetin 2.gününde 7 çıkmış ti ama bugün 4.82 çıktı sanki sorun var gibi geliyor korkuyorum
Masallahhhh.. rabbimmm saglikla kucagina almani nasip etsin insaallah. Bende transferim icin hastaneye gidiyorum dualarainiza ihtiyacim varCanım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsunHala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla
Aramalarini bekliyorum meraklaLh düşük çıkmış sanki. Umut hoca bana Lh en az 15 olmalı demişti. Merkezle konuştunuz mu
Öylemi acaba bilmiyorum li şimdi de bunu stres yapıyorumSanırım Lh gittikçe düşmesi gerekiyor
Merak etme. Bir sorun olsa mutlaka bilgi veriyorlar. Her şey yolundadır inşallah. Biliyorum çok zor ama içini ferah tut.Öylemi acaba bilmiyorum li şimdi de bunu stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?