Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5aa kalitedeydi kızımın embriyosu ailede yok hiç kimsede... Bizim karyotip analizi normal. Yücel beyde çok nadir bir durumla karşı karşıyayız dedi

5aa kalitedeydi kızımın embriyosu ailede yok hiç kimsede... Bizim karyotip analizi normal. Yücel beyde çok nadir bir durumla karşı karşıyayız dedi
Yani insan hakkaten ne diyeceğini de bilemiyor … Öyle bir evlada anne baba olmak bence en büyük rütbe … Gönülden kutluyorum inan seni , Rabbim anneliğin mükafatını en güzel şekilde sana nasip edecektir inşAllah ….

“Keşke PGT yaptırsaymışız” dedin mi ?

Teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünse hiç demedik diyecek olsaydım hastaneye dava açma hakkım vardı ama ben aynı doktorlarla devam ediyorum. Şöyle bişey sadece düşündüm ağır kalp hastalığı vardı ölüm tehlikesi atlattı çok zor bir ameliyat oldu kalpten, uzun süre yoğun bakımda yattı o zaman suçluluk hissettim sadece genetik farklılık için değilde. Kızım bizim en değerlimiz anneliği tattırdı bana yine dünyaya gelsem yine kızımın annesi olmak isterim

Nasıl yani ?
Dava açma durumu nasıl olabilirdi ?
PGT yapılmamış bi embriyonun pozitiften sonra 21.kromozomunda problem olması hastaneyi hangi yönde bağlar ?
Ben mi yanlış anladım ?

Nasıl yani ?
Dava açma durumu nasıl olabilirdi ?
PGT yapılmamış bi embriyonun pozitiften sonra 21.kromozomunda problem olması hastaneyi hangi yönde bağlar ?
Ben mi yanlış anladım ?
Pgt konusunda biz çok ısrar ettik defalarca lütfen pgt yapılsın dedik pgtye gerek yok denildi üstüne basa basa..ki ilk gebeliğimdede kromozom bozukluğu yaşadımm 11 haftalık kalp atışı durmuştu genetiğe gönder dediler hep ilk yapılacak işleri sonda yaptılar . pgt yapılmış olsaydı 21.kromozomun durumu belli olacaktı bu kadar net. Kızımın transferindede semra hanım pgtye gerek yok eğer tekrardan düşer veya tutmazsa o zaman düşünürüz pgt olayını dedi doğacağı akıllarına gelmemiş bilmem anlatabildim mi? Biz hep ses kaydı alıyorduk o heyecanla bişeyi atlamayalım önemli bir bilgiyi falan. Emsal davalar var. Bu hastanenin hatası tedbir alınabilecek, imkan dahilinde olan bi uyguluma pgt ama ne yazık ki defaatle bize gerek olmadığını söylediler kendi embriyom olsa yinede göndermem pgtye emin olun demişlerdi. Neyse umarım anlatabilmişimdir

Çok haklısın.
İşin tuhaf yanı şu , bu kadar çok genetik anlamda başarısı olan bir merkez neden PGT ‘ye iki yönde davranıyor saçmalık tamamen ..
Size yapılan durum hakkaten çok üzücü “PGT iyi bişey değil , tavsiye etmiyoruz” a geliyor yaptıkları durum .
Merkezin çok ama çok artısı var fakat hastanın da tecrübesini , duygu durumunu anlamamaları bazen insanı rahatsız ediyor . Ben 2017/18 yıllarındaki mesajların çoğunu okudum , seninde var orda yazışmaların .. İnsan neler yaşamış diyo okurken …
Sonuç böyle olunca verdikleri cevap 3 dk ya bile sığmıyordur …
Ben de hep kaydederim , -ki bunun resmi olarak bi hukuki sıkıntısı yok … Eşimin Allah’dan aklına geldi en baştan beri ..
Şimdi PGT yapılması konusunda acaba nasıl tavırla sizi muayenelerde bilgilendirdiler , ben olsam kesin gülerdim sinirimden ..

Ayrıca herşeyi paylaşın , iyi örnek bunlar hep tecrübe … Çoğu bayan pozitiften sonra bebeğinin sürecine giriyor , bu yazışmaları okuyan kişiler mutlaka bişeyler öğreniyor -ki ben de böyle böyle öğrendim .
İnşAllah tekrar aynı durumu yaşamazsınız da şu 5. Kalitedekileri yaptırırsanız olumlu gelir

Amin İnşaAllah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız ben yücel beyi çok seviyorum çok içten ve samimi geliyor bunca yaşadığımız olumsuz sürece rağmen tekrar onlarla devam edeceğim. Burada amacım hastaneyi kötülemek değil asla, hala daha herkese merkezi tavsiye ediyorum hatta yakın bi tanıdığıma anlattım yaşadığım bu durumu acaba gitmesek mi biz memoriala dediler, sakın dedim sen git, benim durumumla senin durumun farklı pgtni yaptır ve yoluna devam et dedim. ilk tedavide bebeğini sağlıkla kucağına aldı...

İmkanı olan pgt yaptırsın, negatif alıp üzülmek daha kolay kürtaj üzüntüsünden emin olun. Benim tecrübelerim çok çok uzun eskiler bilirler bebeğimin doğumuyla tecrübelerime tecrübe kattım.. Rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin zor süreçler. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Seninkiler ikizdi de mi? Sanmıyorum canım embriyo kalitesiyle ilgili olduğunu pgt yapılmış mıydı
Evet canım çok şükür ikizler ikizlerde pgt yapılmadı ben çok istemiştim ama Semra hoca gerek yok dedi benim ikizler biri 6aa diğeri 3ab zaten pgt te sadece 6aa olanı yollariz ama onada gerek yok dedi hocamız bu arada benim daha önce 5aa bir embriyom pgt ye gittik sağlıklı çıktı ama tutmadı nasip işte

Strongmom_ Allah sizi ayırmasın Özel bi çocuğa sahipsiniz dünyanın en sevgi dolu çocuklarından birisidir eminim, huzurla , sevgiyle, mutlulukla büyütmek nasip etsin Allahımm yardımcınız olsun her konuda , bilgilendirmeleriniz için teşekkürler bu kadar özel bi konuyu paylaştığınız için de çok teşekkürler inanın çok değerli burdakiler için. Okudukca size içimden güzel hisslerle dua ettim çook öperim bal kızınızın yanaklarından

Hastane kalabalık bugün ya bekliyoruz hala umut hoca da ilk muayenem soner hoca izinli bugün benim doktorum iyiydi inşallah umut hoca da iyi gelir bize

Merhaba kizlar birşey sorucaktim ilk tüp bebek tedavisi olumsuz olunca hastane arayıp şundan dolayıdir biz şöyle düşünüyoruz veya gelmeniz gerekir kontrolünüz yapılacak falan diye birşey söylüyormu hemşire hattina sonucu yolladim hala bekliyorum aramalarını

Canım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsunHala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla

Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Gözünüz aydin Allah tamamina erdirsin kucaginiza almayi nasip etsin insAllah darısı da hepimize olsun ✌
Amin çok teşekkür ederim gerçekten bugünleri görmek rüya gibi geliyor çok şükür RabbimeHepimiz için dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…