Memorial Acil Kapısından 3-5 dk yürüme mesafesinde anayol üzerinde Cemil Taşçıoğlu Şehir Hast. gidebilirsin …Kızlar yine ben :))covid testi ile birlikte akciğer filmi de mi isteniyor hastanede ve akciğer filmi ni nerde çektirdiniz
Hadi ya benim toplama işlemi pazar olabilir nasıl yetişecek ki o zaman ya niye önce söylemezler ki anlamıyorumMemorial Acil Kapısından 3-5 dk yürüme mesafesinde anayol üzerinde Cemil Taşçıoğlu Şehir Hast. gidebilirsin …
Lakin bilgin olsun , filmin raporlanması 3-5 günü alabiliyor , erken çektirmende fayda var ..
Biz son opu'dan iki gun once sadece pcr testi yaptirdik. Akciger filmi istemiyorlar. Opu'dan once pcr testi yaptirmaniz gerekiyor sadece. On gun once opu oldu dolayisi ile guncel bilgi.Hadi ya benim toplama işlemi pazar olabilir nasıl yetişecek ki o zaman ya niye önce söylemezler ki anlamıyorum
Bizden istenmediKızlar yine ben :))covid testi ile birlikte akciğer filmi de mi isteniyor hastanede ve akciğer filmi ni nerde çektirdiniz
Canım gözün aydın devamı gelsin inşallah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun seninle birlikte tüm hamile fıstıklarımızaCanım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsunHala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla
Daha benden de istenmedi ama büyük ihtimal yarın isteyecek sizin yumurta toplama işlemi oldu mu ki hiç test istemediler miBizden istenmedi
İnşallah öyle olur ya benden de istemezler sadece pcr veririzBiz son opu'dan iki gun once sadece pcr testi yaptirdik. Akciger filmi istemiyorlar. Opu'dan once pcr testi yaptirmaniz gerekiyor sadece. On gun once opu oldu dolayisi ile guncel bilgi.
Endiselenmenize hic gerek yok, dedim ya on gun once opu yaptirdik akciger testi istemiyorlar. Yarin pcr testi tarihini teyit etmek icin tup bebek bolumunu arayin. Dahili 3149'dan baglanabilirsiniz. Resepsiyonistlerden en erken ne zaman pcr testini teslim etmeniz gerektigini ogrenin. Biz Memorial'da yaptirdik 170 tl idi yanlis hatirlamiyorsam ama devlet hastanelerinde de yaptirabilirsiniz elbette.İnşallah öyle olur ya benden de istemezler sadece pcr veririz
Benim transferim oldu bugun test verdik onun haricinde de bisi istemediler.Daha benden de istenmedi ama büyük ihtimal yarın isteyecek sizin yumurta toplama işlemi oldu mu ki hiç test istemediler mi
Hayırlı olsun canımSevgili Arkadaşlarım
Bugün transfer için 3. Kontrolümü de tamamladım . Hemşirelerin dönüşüyle ;
benim de transfer günüm belli oldu .
Rabbim nasip ederse ;
10 Kasım Çarşamba günü mucizeme kavuşuyorum inşAllah
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorumBenim transferim oldu bugun test verdik onun haricinde de bisi istemediler.
Yarın kontrolm var zaten sorarım çok teşekkür ederim ilginiz içinEndiselenmenize hic gerek yok, dedim ya on gun once opu yaptirdik akciger testi istemiyorlar. Yarin pcr testi tarihini teyit etmek icin tup bebek bolumunu arayin. Dahili 3149'dan baglanabilirsiniz. Resepsiyonistlerden en erken ne zaman pcr testini teslim etmeniz gerektigini ogrenin. Biz Memorial'da yaptirdik 170 tl idi yanlis hatirlamiyorsam ama devlet hastanelerinde de yaptirabilirsiniz elbette.
İnşallah öyledirBenim transferim oldu bugun test verdik onun haricinde de bisi istemediler.
Tesekkur ederimm Allah emeklerimizi bosa cikarmasin..Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallah canım çok sağolasınCanım gözün aydın devamı gelsin inşallah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun seninle birlikte tüm hamile fıstıklarımıza
canım hayırlısı olsun.Rabbım inşallah senınde yüzünü güldürür.Herseyın bı zamanı var derler ya işte bu zamanda senın zamanın.Bende mucızeme bir çarsamba gunu kavusmustum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Seninnde mutluluk haberini duymak dılegıyle hersey cok guzel olsun inşallah.Sevgili Arkadaşlarım
Bugün transfer için 3. Kontrolümü de tamamladım . Hemşirelerin dönüşüyle ;
benim de transfer günüm belli oldu .
Rabbim nasip ederse ;
10 Kasım Çarşamba günü mucizeme kavuşuyorum inşAllah
AMİN canım inşallah.Çok teşekkür ederim canım amin inşallah, hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?