Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar yine ben :))covid testi ile birlikte akciğer filmi de mi isteniyor hastanede ve akciğer filmi ni nerde çektirdiniz
Memorial Acil Kapısından 3-5 dk yürüme mesafesinde anayol üzerinde Cemil Taşçıoğlu Şehir Hast. gidebilirsin …
Lakin bilgin olsun , filmin raporlanması 3-5 günü alabiliyor , erken çektirmende fayda var ..

Memorial Acil Kapısından 3-5 dk yürüme mesafesinde anayol üzerinde Cemil Taşçıoğlu Şehir Hast. gidebilirsin …
Lakin bilgin olsun , filmin raporlanması 3-5 günü alabiliyor , erken çektirmende fayda var ..
Hadi ya benim toplama işlemi pazar olabilir nasıl yetişecek ki o zaman ya niye önce söylemezler ki anlamıyorum

Hadi ya benim toplama işlemi pazar olabilir nasıl yetişecek ki o zaman ya niye önce söylemezler ki anlamıyorum
Biz son opu'dan iki gun once sadece pcr testi yaptirdik. Akciger filmi istemiyorlar. Opu'dan once pcr testi yaptirmaniz gerekiyor sadece. On gun once opu oldu dolayisi ile guncel bilgi.

Canım gözün aydın devamı gelsin inşallah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun seninle birlikte tüm hamile fıstıklarımıza

İnşallah öyle olur ya benden de istemezler sadece pcr veririz
Endiselenmenize hic gerek yok, dedim ya on gun once opu yaptirdik akciger testi istemiyorlar. Yarin pcr testi tarihini teyit etmek icin tup bebek bolumunu arayin. Dahili 3149'dan baglanabilirsiniz. Resepsiyonistlerden en erken ne zaman pcr testini teslim etmeniz gerektigini ogrenin. Biz Memorial'da yaptirdik 170 tl idi yanlis hatirlamiyorsam ama devlet hastanelerinde de yaptirabilirsiniz elbette.

Hayırlı olsun canım

Yarın kontrolm var zaten sorarım çok teşekkür ederim ilginiz için

canım hayırlısı olsun.Rabbım inşallah senınde yüzünü güldürür.Herseyın bı zamanı var derler ya işte bu zamanda senın zamanın.Bende mucızeme bir çarsamba gunu kavusmustum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Seninnde mutluluk haberini duymak dılegıyle hersey cok guzel olsun inşallah.

Sehir disindan gelen arkadaslar transferden sonra nerede kaldiniz ya da kalacaksiniz bildiginiz hastaneye yakın uygun fiyatlı bir otel var mi

Arkadaşlar memorial transfer günü yanınızda size verdiğimiz kartı getirin dedi. Ama ben öyle bir kart hatırlamıyorum. Kaybetmişseniz fiyatı 400 TL dediler. Acaba bu kartın neye benzediğini biliyor musunuz? Örneği varsa bana fotoğrafını gönderebilecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…