Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözun aydın canım.Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah.

Yorum olarak bişey diyemiyorum , çünkü her kadın hormon ve yumurta büyüme oranı değişiklik gösterebilir , zaten mutlaka açıklama yaparlar , bu dönemde stres çok ama çok önemli . İyi düşün inşAllah
Örnek olması açısından benim OPU sürecinde şöyleydi ..

Adetin 2. Günü :
LH:7,43
E2: 48,85

Adetin 11. Günü :
LH:1,60
E2: 4.032

Biraz rahatladım ya çok korkuyorum çünkü hatay dan istanbula geldim 13 gündür burdayım evimden uzak hepimiz çok çaba gösteriyoruz rabbim kimsenin elini boş çevirmesin

Yapıldı dimı opu işlemi yani

Biraz rahatladım ya çok korkuyorum çünkü hatay dan istanbula geldim 13 gündür burdayım evimden uzak hepimiz çok çaba gösteriyoruz rabbim kimsenin elini boş çevirmesin
Amin canım …
Bak işte böyle herşeyi paylaşınca insana bi “ohhh” çekme içgüdüsü geliyor demi

İnşallah güzel sonuç ta almışsınızdır
Transfere hazırlanıyorum bende , zaman su misali aktı geçti ..
İnan bazen aklıma geliyor da , ne aşamalardan geçmişim , ne kadar strese girmişim diye düşünüyorum .
Rabbime şükürler olsun şu aşamaya kadar bir sıkıntı yaşamadım, bundan sonra da ne bana ne de bu yolda emek veren kimseye yaşatmasın inşAllah

Aminn inşallah canım

Yaa çok çok teşekkür ederiz bu sayfa hepimiz için yol gösterici oldu umarım yazdıklarım herkes için faydalı olur

Ayy çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…