- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
11Kaçıncı günündesin ?
Normal bence ya benimde Lh degerim cok dusuk cikiyodu sıkma canını birden yükselecektir.
Gözun aydın canım.Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah.Canım arkadaşlarım ahh inanamıyorum sonucum 321 çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsunHala şoktayım kan vermeye gözyaşlarımı durduramadan gittim heyecanımdan Rabbim bugünleri görmemi nasip etti ne kadar şükretsem azdır hepimiz için dua edeceğim inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla
Yani adetin 2.günü 7 çıkıp 11.günü 4 çıkması normalmi korkuyorum tedavim iptal olcak diyeNormal bence ya benimde Lh degerim cok dusuk cikiyodu sıkma canını birden yükselecektir.
Yorum olarak bişey diyemiyorum , çünkü her kadın hormon ve yumurta büyüme oranı değişiklik gösterebilir , zaten mutlaka açıklama yaparlar , bu dönemde stres çok ama çok önemli . İyi düşün inşAllah
Biraz rahatladım ya çok korkuyorum çünkü hatay dan istanbula geldim 13 gündür burdayım evimden uzak hepimiz çok çaba gösteriyoruz rabbim kimsenin elini boş çevirmesinYorum olarak bişey diyemiyorum , çünkü her kadın hormon ve yumurta büyüme oranı değişiklik gösterebilir , zaten mutlaka açıklama yaparlar , bu dönemde stres çok ama çok önemli . İyi düşün inşAllah
Örnek olması açısından benim OPU sürecinde şöyleydi ..
Adetin 2. Günü :
LH:7,43
E2: 48,85
Adetin 11. Günü :
LH:1,60
E2: 4.032
İptal olmicak ins guzell dusun guzel olsunYani adetin 2.günü 7 çıkıp 11.günü 4 çıkması normalmi korkuyorum tedavim iptal olcak diye
Yapıldı dimı opu işlemi yaniYorum olarak bişey diyemiyorum , çünkü her kadın hormon ve yumurta büyüme oranı değişiklik gösterebilir , zaten mutlaka açıklama yaparlar , bu dönemde stres çok ama çok önemli . İyi düşün inşAllah
Örnek olması açısından benim OPU sürecinde şöyleydi ..
Adetin 2. Günü :
LH:7,43
E2: 48,85
Adetin 11. Günü :
LH:1,60
E2: 4.032
Amin canım …Biraz rahatladım ya çok korkuyorum çünkü hatay dan istanbula geldim 13 gündür burdayım evimden uzak hepimiz çok çaba gösteriyoruz rabbim kimsenin elini boş çevirmesin
İnşallah yaİptal olmicak ins guzell dusun guzel olsun
Tabi tabi …Yapıldı dimı opu işlemi yani
AAmin canım …
Bak işte böyle herşeyi paylaşınca insana bi “ohhh” çekme içgüdüsü geliyor demi
Aynen öyle valla yaAmin canım …
Bak işte böyle herşeyi paylaşınca insana bi “ohhh” çekme içgüdüsü geliyor demi
İnşallah güzel sonuç ta almışsınızdırTabi tabi …
Adetin 14. Günü sabah Gönül Hanım halletti o işi
Transfere hazırlanıyorum bende , zaman su misali aktı geçti ..İnşallah güzel sonuç ta almışsınızdır
Aminn inşallah canımTransfere hazırlanıyorum bende , zaman su misali aktı geçti ..
İnan bazen aklıma geliyor da , ne aşamalardan geçmişim , ne kadar strese girmişim diye düşünüyorum .
Rabbime şükürler olsun şu aşamaya kadar bir sıkıntı yaşamadım, bundan sonra da ne bana ne de bu yolda emek veren kimseye yaşatmasın inşAllah
Yaa çok çok teşekkür ederizStrongmom_ Allah sizi ayırmasın Özel bi çocuğa sahipsiniz dünyanın en sevgi dolu çocuklarından birisidir eminim, huzurla , sevgiyle, mutlulukla büyütmek nasip etsin Allahımm yardımcınız olsun her konuda , bilgilendirmeleriniz için teşekkürler bu kadar özel bi konuyu paylaştığınız için de çok teşekkürler inanın çok değerli burdakiler için. Okudukca size içimden güzel hisslerle dua ettim çook öperim bal kızınızın yanaklarından
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah, hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah :)Gözun aydın canım.Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah.
Ayy çok sevindim inşallah güzel haberler alırsınSevgili Arkadaşlarım
Bugün transfer için 3. Kontrolümü de tamamladım . Hemşirelerin dönüşüyle ;
benim de transfer günüm belli oldu .
Rabbim nasip ederse ;
10 Kasım Çarşamba günü mucizeme kavuşuyorum inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?