Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi hayirli olsun insallah bebeginiz sımsıkı tutunur insallah
istanbulda mi yasiyosunuz nerde kalacaksiniz bu otel isi konusunda arkadaslar fikir verir misiniz nerde kaliyorsunuz sehir disindan gelenler
Canım ben febor otelde kaldım bomonti taksi ile 5 dakika yürüyerek 15 dakika, otel kahvaltı dahildi etrafta İbis, Hilton filanda var Hastaneye 12 günlük süreçte yumurta toplamada dahil 7 kez gitmişim. Otelin otoparkı vardı ücretsiz eşim son gün geldi oraya parketti. Yiyecek alternatif çok var şişli merkezi yakın ara sokaklarda da ev yemekleri vardı. İlaçları otelin mutfağına buzdolabına koydurdum saatinden 10 dakika önce alıp oda dolabına koydum. Transfer sonrası otelde kalmadım ablamda kalıyorum hastaneye45 dakika Evi araçla şu an o ilgileniyor.

17 de olacak transferim hala olmadı. İki kez tuvalete gitmek zorunda kaldım. Sizin de böyle mi oldu?
Transferiniz nasıl geçti ? Kim yaptı ?
Bir de bu sıkışıklık durumu beni biraz rahatsız ediyor , alimAllah bi de o esnada kaçırırsam gör sen cümbüşü
Ne kadarlık su tükettin ?

Ben bi tane kucuk su sisesi ictim cok icip zorlamadim kendimi yarim bardakta bosaltmami istediler hic sıkışık degildim rahattım o açıdan

Benm de transferm dün 16.30 civarı oldu erkene çektiler ben de yolda içmeye başladım suyu yaklaşık 3 şt kadar ama siz bu kadar içmeyin boşalttık bi bardak kadar sonrasında da zorlandım biraz , transfer sonrası o katta bi 10-15 dk bekledim sonra da odaya aldılar orda da bi 20 dk zor sabrettim öyle olunca sürgü getirelim dediler ama sonra da kalkabilirsin dediler öyle olunca bende koşturdum nerdeyse

Sanırım gurupta biri yazmıştı hasta bezi diye aslında çok mantıklı geldi bana ama unuttuk o telaşede siz sorup alabilirsiniz, 2 gün oldu transfer olalı bi değişikşik yok şimdilik ayın 12 si kan vericem benm embriyom 5. Gün dü , ayın 3 ünde transfer oldum 14. Gün kan testi galiba diye düşündüm sanırım doğru düşündüm ?

Hadi hayirli olsun insallah bebeginiz sımsıkı tutunur insallah
istanbulda mi yasiyosunuz nerde kalacaksiniz bu otel isi konusunda arkadaslar fikir verir misiniz nerde kaliyorsunuz sehir disindan gelenler
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Başka bir yere gidiyor olsaydım kesinlikle airbnb kullanırdım

Ben 40-45 dk durdum. Sonra kalktım. Dayanamadım. Benim test tarihim 14 kasım.

Transferiniz nasıl geçti ? Kim yaptı ?
Bir de bu sıkışıklık durumu beni biraz rahatsız ediyor , alimAllah bi de o esnada kaçırırsam gör sen cümbüşü
Ne kadarlık su tükettin ?
500 ml lik bir şişe içtim ama çok beklettiler bizi. Saat 16.00 da hastanedeydik, 18.45 gibi transfer oldu. Mecburen iki kez lavaboya gittim.

Hanımlar ;
10 puanlık sorum olucak , bilenler bilgilendirirse memnun olurum ..

5AA-5BA-5BB vs... gibi kalitesi olan embriyolar çok kaliteli bunu biliyoruz ..
Peki 6 olan ?
Misal 6AA-6BB-6AB-6BA olanlar 6. güne gittiği için mi 6 rakamını alıyor ,yoksa zona sından ayrıldığı için daha mı kaliteli anlamına geliyor ?

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır evliyim çocuğum olmuyor geçen sene bir gebelik oldu 5 haftalıktı ani den kanama oldum düştü 4 yıldır doktora diyorum hiç bir sıkıntı yok diyorlar ama çocuğum olmuyor en son araştırma hastane gittim aşılama yaptırmak istedik doktor ben den eşimden kan tahlilileri istedi homon falan eşimde sıkıntı çıkmadı benim amh değerim düşük çıktı ben çok üzüldüm 0.9 çıktı aşılama tutmaz dedi doktor ben de develete tüp bebek yapmak istemedim iyi değil diye duyuruyordum araştırdım memoria çok iyi bir merkez dediler gittim görüştüm dr beril Yüksel le çok iyi biri ilgilendi yaşım küçük dedi ama korkuyorum gün geçtikçe yumurtalarım azalıyor tüp bebek yapıcam ne yapmam lazım hiç bir şey hakında bilgim yok sizin yorumlarınız okuyup kendi kendime umut oluyorum rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Oyyy…
Rabbim İnşAllah hayırlısıyla nasip eylesin …
AMH yanıltabiliyor , doğruyu da gösterebiliyor ..
4 yıldır hormon testi yaptırmamış olmakta şaşırtıcı açıkcası , eğer yumurta azlığı hakkında pek bi fikrim yok ama Tüp Bebekle ilgili çok doğru bi merkez seçmişsin . AMH oranın düşük olabilir fakat bu durum kalitesiz embriyo elde edilmeyeceği anlamına gelmez . Beril Hanım nasıl bi görüş belirtti bilmiyorum ama senin gibi örneklere sahip birçok kadın var , moral bozma bu bi sınav .. İnşAllah hepimiz birgün geçeceğiz

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin hormon testi çok yaptım ama amh değerime bakılmamış devlet hastanesi yapıyor dediler bana ben hiç araştırman hastanesine gitmedim aklıma gelmedi hiç ama doktora ne zaman gittiysem altan bakıp her şey normal olucak dediler biz de bekledik beril hoca saolun çok ilgilendi çok iyi birisi her konuda yardımcı olurum dedi rahim filimi istedi çektim Pazartesi günü randevu aldım hem dr semra kahraman hemde dr beril yüksel bakıcak bana

Transfer öncesi açıkladılar bana da 4ab dendi , 4 zamanı galiba a embriyo kalitesi b de rahim kalitesi dendi bana yanlış hatırlamıyosam , ama size de açıklanıcaktır ben telaştan doğru hatırlamıyor da olabilirim

Bana 4 bb dediler iyi mii acabaa ben pek anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…