Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kart bu şekilde beyaz bir kart. Ön tarafında ad soyad,eşin adı soyadı,opu tarih ve saati yazıyor

Eklentiler

• 062A3B5F-EDC9-4BC5-8708-D081E75BDB02.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
Allah razı olsun teşekkür ederim, Her birimiz çok emek verdik gerçekten Rabbim inşallah hepimizi mükafatlandırır ,hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et

Allah razı olsun teşekkür ederim, Her birimiz çok emek verdik gerçekten Rabbim inşallah hepimizi mükafatlandırır ,hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et
Allah senden de razı olsun.İnan her adını gordugumde postlarda sana hep dua edıyorum.Rabbım kabul eylesın.Rabbım kımsneın kucagını boş bırakmasın.

Canım yumurta toplama günü şeffaf dosyada kağıt ile birlikte verdiler senin eşinin adınyazıyor birde dosya numaranız bulmuşsundur inşallah

Evet ben de kaybettim onu daha doğrusu transfer günü elimdeydi hep transfer sonrası yatağın içinde unutmuşum hemen aradım merkezi bulamadılar bizden de aldılar 400 tl tekrar saçmalığın daniskası !!!

Canım yumurta toplama günü şeffaf dosyada kağıt ile birlikte verdiler senin eşinin adınyazıyor birde dosya numaranız bulmuşsundur inşallah
Buldum buldum. Aynen dediğiniz gibiymiş. Eşime vermişler. Öyle torpido gözüne atmış.

Evet ben de kaybettim onu daha doğrusu transfer günü elimdeydi hep transfer sonrası yatağın içinde unutmuşum hemen aradım merkezi bulamadılar bizden de aldılar 400 tl tekrar saçmalığın daniskası !!!
Önemli olduğunu söylemeden öylesine vermişler eşime. Bilgi de vermemişler. O da önemsememiş. Neyse ki bulduk sonunda.

Önemli olduğunu söylemeden öylesine vermişler eşime. Bilgi de vermemişler. O da önemsememiş. Neyse ki bulduk sonunda.
Demek kı bılgı verenle ılgılı olsa gerek .Bana verdıklerınde ne kadar önemli oldugunu belırtmıslerdı.Çunku transfer gunu onu kullanarak embrıyolarımıza ulaşıp oyle transfer yapıyolar.O sebepten sistem acısından da cok guzel bısey.Fakat 400 tl nıye alınır onu cok anlmadım.

Kızlar dün gonaf aldım içinden sadece 262 kullandım eğer içinizde 300 yada aşağısı kullanan varsa ihtiyacı olan elimde var ücretsiz vereceğim yazık çöpe gitmesin dün aldım ve dolapta duruyor çünkü maddi anlamda yıpraniyorz hepimiz isteyen olursa yeni bosnadayim

Ben de anlamadım. Sanırım manyetikli bir kart. O yüzden bu kadar pahalı

17 de olacak transferim hala olmadı. İki kez tuvalete gitmek zorunda kaldım. Sizin de böyle mi oldu?

Hadi hayirli olsun insallah bebeginiz sımsıkı tutunur insallah
istanbulda mi yasiyosunuz nerde kalacaksiniz bu otel isi konusunda arkadaslar fikir verir misiniz nerde kaliyorsunuz sehir disindan gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…