- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Kart bu şekilde beyaz bir kart. Ön tarafında ad soyad,eşin adı soyadı,opu tarih ve saati yazıyorArkadaşlar memorial transfer günü yanınızda size verdiğimiz kartı getirin dedi. Ama ben öyle bir kart hatırlamıyorum. Kaybetmişseniz fiyatı 400 TL dediler. Acaba bu kartın neye benzediğini biliyor musunuz? Örneği varsa bana fotoğrafını gönderebilecek olan var mı?
Çok teşekkür ederim.Kart bu şekilde beyaz bir kart. Ön tarafında ad soyad,eşin adı soyadı,opu tarih ve saati yazıyor
Allah razı olsun teşekkür ederim, Her birimiz çok emek verdik gerçekten Rabbim inşallah hepimizi mükafatlandırır ,hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua etcanım hayırlısı olsun.Rabbım inşallah senınde yüzünü güldürür.Herseyın bı zamanı var derler ya işte bu zamanda senın zamanın.Bende mucızeme bir çarsamba gunu kavusmustum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Seninnde mutluluk haberini duymak dılegıyle hersey cok guzel olsun inşallah.
Allah senden de razı olsun.İnan her adını gordugumde postlarda sana hep dua edıyorum.Rabbım kabul eylesın.Rabbım kımsneın kucagını boş bırakmasın.Allah razı olsun teşekkür ederim, Her birimiz çok emek verdik gerçekten Rabbim inşallah hepimizi mükafatlandırır ,hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua et
Canım yumurta toplama günü şeffaf dosyada kağıt ile birlikte verdiler senin eşinin adınyazıyor birde dosya numaranız bulmuşsundur inşallahArkadaşlar memorial transfer günü yanınızda size verdiğimiz kartı getirin dedi. Ama ben öyle bir kart hatırlamıyorum. Kaybetmişseniz fiyatı 400 TL dediler. Acaba bu kartın neye benzediğini biliyor musunuz? Örneği varsa bana fotoğrafını gönderebilecek olan var mı?
Bana da vermediler hatta pazar opu var ne olcak pekiÇok teşekkür ederim.
Opu den sonra veriyorlar canım transferde yanında olması lazım ben cüzdanıma koymuştum kaybetmemek için hala cüzdanımdaBana da vermediler hatta pazar opu var ne olcak peki
Tm teşekkürlerOpu den sonra veriyorlar canım transferde yanında olması lazım ben cüzdanıma koymuştum kaybetmemek için hala cüzdanımda
Çok önemli bir kartmış. Bize bu kadar önemli olduğu söylenmedi. Eşim de arabanın torpidosuna atmış. Sabahtan beridir arıyorduk. Bulduk sonundaBana da vermediler hatta pazar opu var ne olcak peki
Evet ben de kaybettim onu daha doğrusu transfer günü elimdeydi hep transfer sonrası yatağın içinde unutmuşum hemen aradım merkezi bulamadılar bizden de aldılar 400 tl tekrar saçmalığın daniskası !!!Arkadaşlar memorial transfer günü yanınızda size verdiğimiz kartı getirin dedi. Ama ben öyle bir kart hatırlamıyorum. Kaybetmişseniz fiyatı 400 TL dediler. Acaba bu kartın neye benzediğini biliyor musunuz? Örneği varsa bana fotoğrafını gönderebilecek olan var mı?
Buldum buldum. Aynen dediğiniz gibiymiş. Eşime vermişler. Öyle torpido gözüne atmış.Canım yumurta toplama günü şeffaf dosyada kağıt ile birlikte verdiler senin eşinin adınyazıyor birde dosya numaranız bulmuşsundur inşallah
Önemli olduğunu söylemeden öylesine vermişler eşime. Bilgi de vermemişler. O da önemsememiş. Neyse ki bulduk sonunda.Evet ben de kaybettim onu daha doğrusu transfer günü elimdeydi hep transfer sonrası yatağın içinde unutmuşum hemen aradım merkezi bulamadılar bizden de aldılar 400 tl tekrar saçmalığın daniskası !!!
Kaybedip 400₺ vermenizi istedikleri için ehemmiyeti belirtmemiş olabilirlerÖnemli olduğunu söylemeden öylesine vermişler eşime. Bilgi de vermemişler. O da önemsememiş. Neyse ki bulduk sonunda.
Demek kı bılgı verenle ılgılı olsa gerek .Bana verdıklerınde ne kadar önemli oldugunu belırtmıslerdı.Çunku transfer gunu onu kullanarak embrıyolarımıza ulaşıp oyle transfer yapıyolar.O sebepten sistem acısından da cok guzel bısey.Fakat 400 tl nıye alınır onu cok anlmadım.Önemli olduğunu söylemeden öylesine vermişler eşime. Bilgi de vermemişler. O da önemsememiş. Neyse ki bulduk sonunda.
Ben de anlamadım. Sanırım manyetikli bir kart. O yüzden bu kadar pahalıDemek kı bılgı verenle ılgılı olsa gerek .Bana verdıklerınde ne kadar önemli oldugunu belırtmıslerdı.Çunku transfer gunu onu kullanarak embrıyolarımıza ulaşıp oyle transfer yapıyolar.O sebepten sistem acısından da cok guzel bısey.Fakat 400 tl nıye alınır onu cok anlmadım.
Oldunuz mu transfer? Sıkı sıkı tutunsun miniğiniz size inşallah17 de olacak transferim hala olmadı. İki kez tuvalete gitmek zorunda kaldım. Sizin de böyle mi oldu?
Oldum sonunda. Şimdi sonuna kadar sıkışmış bir vaziyette kalkmamak için direniyorumOldunuz mu transfer? Sıkı sıkı tutunsun miniğiniz size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?