Tamamen yanlışTransfer öncesi açıkladılar bana da 4ab dendi , 4 zamanı galiba a embriyo kalitesi b de rahim kalitesi dendi bana yanlış hatırlamıyosam , ama size de açıklanıcaktır ben telaştan doğru hatırlamıyor da olabilirim
Ben de 32-33 günde bir olurdum. Bu ay transfer olacak. Ama bugün adetin 38. günü ve hala olmadım. Geciktiğimde erteliyorlar mı transferi?Benim ilaçlı transfere karar verildi kızlar biraz moralim bozuldu adetim hep düzenliydi ama iki aydır 45 günde bir adet oldum onun için beklemeye gerek yok dediler ilaçlıya karar verildi doğal siklus yapılmayacak yani
Geçmiş olsun sizin sıkıntı ne neden hamile kalamadınızMatmazella benim geçen ay yumurtlamam olmadı bu ayda geç adet olunca doktor düzenli adet görmen lazım doğal siklus için dedi beklemeye gerek yok dedi ilaçlı başladım belki de hayırlısı böyledir
Neden öyle düzensiz oldu ilaç kullandınızmı tedaviye başladınızmıBenim ilaçlı transfere karar verildi kızlar biraz moralim bozuldu adetim hep düzenliydi ama iki aydır 45 günde bir adet oldum onun için beklemeye gerek yok dediler ilaçlıya karar verildi doğal siklus yapılmayacak yani
İnşallah hayırlısı böyledir. Galiba ben de ilaca başlıycam adet için yoksa geleceği yok.Matmazella benim geçen ay yumurtlamam olmadı bu ayda geç adet olunca doktor düzenli adet görmen lazım doğal siklus için dedi beklemeye gerek yok dedi ilaçlı başladım belki de hayırlısı böyledir
İnşallah hayırlısı böyledir. Galiba ben de ilaca başlıycam adet için yoksa geleceği yok.
Çikolata kistiGeçmiş olsun sizin sıkıntı ne neden hamile kalamadınız
Bende de çikolata kisti var 3 tane. Acaba o mu gecikme yapıyorÇikolata kisti
Tesekkur ederimCanım ben febor otelde kaldım bomonti taksi ile 5 dakika yürüyerek 15 dakika, otel kahvaltı dahildi etrafta İbis, Hilton filanda var Hastaneye 12 günlük süreçte yumurta toplamada dahil 7 kez gitmişim. Otelin otoparkı vardı ücretsiz eşim son gün geldi oraya parketti. Yiyecek alternatif çok var şişli merkezi yakın ara sokaklarda da ev yemekleri vardı. İlaçları otelin mutfağına buzdolabına koydurdum saatinden 10 dakika önce alıp oda dolabına koydum. Transfer sonrası otelde kalmadım ablamda kalıyorum hastaneye45 dakika Evi araçla şu an o ilgileniyor.
Tamamen yanlış4 henüz dış kabuğundan çıkmamış,4 ün yanındaki baştaki a iç hücre kalitesi yani sıkıca paketlenmiş çok sayıda hücre demek,diğer sondaki a ise dış hücre kalitesi demek diye
Aaa gördünüz mü heyecandan nasıl anlamışımTamamen yanlış4 henüz dış kabuğundan çıkmamış,4 ün yanındaki baştaki a iç hücre kalitesi yani sıkıca paketlenmiş çok sayıda hücre demek,diğer sondaki a ise dış hücre kalitesi demek diye biliyorum ben
Doktorun kimdi takiplerini yapan hep 4 olarak mı saydı ? Üzücü bir durum tabiOpudan çıktım 4 yumurta Varken 2 yumurta toplandı erken çatlayan 2 yumurtam olmuş nasıl olur anlamıyorum doktor hatası büyük ihtimal çok sinirli ve gerginim
Soner hocaydi sadece son iki gün umut hoca bir gün yücel hoca en son gördü çatlatma iğnesini Verdi gönül hoca da topladı ve 2 yumurta toplandı sabah belim çok ağrıyor du çatlamış 2 taneDoktorun kimdi takiplerini yapan hep 4 olarak mı saydı ? Üzücü bir durum tabi
Evet hep 4 sayıldıDoktorun kimdi takiplerini yapan hep 4 olarak mı saydı ? Üzücü bir durum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?