- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Çok geçmiş olsun. Umarım bu iki yumurtanın ikisi de altın yumurtadır. Üzmeyin kendinizi. Önemli olan yumurtanın sayısı değil zaten. Döllenme yeteneği olan yumurta olması önemli.Opudan çıktım 4 yumurta Varken 2 yumurta toplandı erken çatlayan 2 yumurtam olmuş nasıl olur anlamıyorum doktor hatası büyük ihtimal çok sinirli ve gerginim
OPU sürecinde tek moralimi bozan da o olmuştu benim . Yücel Hoca , dozları ayarlarken “ nadir de olsa bazen yumurta büyümeye yakın da çatlatma yapabiliyor” diye …Evet hep 4 sayıldı
İnşAllah Rabbim nasip eyler ne diyelim ..Eşim gününde yaptır diyor canım ben kararsızım o yüzden ama bir yanımda yaptır diyor kafamda deli sorular uyku da tutmuyor yaklaştıkça
İnşallah şu an tek dileğim oOPU sürecinde tek moralimi bozan da o olmuştu benim . Yücel Hoca , dozları ayarlarken “ nadir de olsa bazen yumurta büyümeye yakın da çatlatma yapabiliyor” diye …
Hiçbir söz moral olmaz tabi ama , şu da bi gerçek ki toplanan sayı içerisinde boşlar da olabiliyor … Umarım o çatlayanlarda boş yumurtalardır ..
Allah büyük ..
Yumurta sayısı az olunca insan üzülüyor çok ağladım çıktıktan sonra gönül hocanin cevabı olabilir bazen kimsede olmadı bugün ama sende çatladı olduÇok geçmiş olsun. Umarım bu iki yumurtanın ikisi de altın yumurtadır. Üzmeyin kendinizi. Önemli olan yumurtanın sayısı değil zaten. Döllenme yeteneği olan yumurta olması önemli.
Benim de opu günü çok fazla ağrım vardı. Melih hoca yumurtaların çatlamış olabilir deyip ultrasonla bakmıştı.Yumurta sayısı az olunca insan üzülüyor çok ağladım çıktıktan sonra gönül hocanin cevabı olabilir bazen kimsede olmadı bugün ama sende çatladı oldu
Benim de öyleydi sabah kalktım bi bel ağrısı kasık ağrısı gönül hoca baktı iki yumurta çatlamışBenim de opu günü çok fazla ağrım vardı. Melih hoca yumurtaların çatlamış olabilir deyip ultrasonla bakmıştı.
Çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum çok zor zaten 1 tane bile kıymetliykenBenim de öyleydi sabah kalktım bi bel ağrısı kasık ağrısı gönül hoca baktı iki yumurta çatlamış
Çok ağladım ya zor sakinleştim zoruma gitti niye oldu diye o kadr emek veriyoruz evimizden uzağız zor sadece yaşayan bilirÇok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum çok zor zaten 1 tane bile kıymetliyken
Merhaba Semra hamim dondurulmuslara mi pgt yapti su an şaşkınım bana onwrmediHiç bilmiyorum cnm ilk 3 en iyi embriyom böyle oldu nasip bakalım ikintane daha 5.gün embriyosu var dondurulmuş onlardan gönderirim belki duruma göre sıfırdanda başlayabilirim
çok geçmiş olsun en azından opu bitmiş ve sonuç hiç de olabilir di 4 de 4 boş çıkabilirdi bardağı dolu görmeye çalışın inanın yardımı daha çok olacaktır size gerilmeyin hayırlısı deyin Allahın izniyle o toplananlar da hiç sıkıntı çıkmadan iyi haberlerle dönecektir negatifi düşünmeyin nolurYumurta sayısı az olunca insan üzülüyor çok ağladım çıktıktan sonra gönül hocanin cevabı olabilir bazen kimsede olmadı bugün ama sende çatladı oldu
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bunlar :)çok geçmiş olsun en azından opu bitmiş ve sonuç hiç de olabilir di 4 de 4 boş çıkabilirdi bardağı dolu görmeye çalışın inanın yardımı daha çok olacaktır size gerilmeyin hayırlısı deyin Allahın izniyle o toplananlar da hiç sıkıntı çıkmadan iyi haberlerle dönecektir negatifi düşünmeyin nolurOlaki sonuç istenen değil deyin ki daha iyisi olacağı için İnanın bu süreçte karşılaştığınız her zorluk bi sınav , enin de sonunda olacaksa olurr ben inanıyorum iyi haberler alınacak
İdil eczanesinden aldım canım ben memorial yanıProgestan göbekten yapılan iğneyi bulamıyorum
Cok gecmis olsun. Eger bulamazsaniz ve Memorial'in yakinlarinda ikamet ediyorsaniz, elimde kullanmadigim uc ampul var. Size herhangi bir ucret talebi olmadan verebilirim. Ozelden yazabilirsiniz dilerseniz.Progestan göbekten yapılan iğneyi bulamıyorum
Merhaba benimse aynisi gecen sene basima geldi toplamda 3tanecik yumurtam vardi yumurta toplanacagi sabah okadar cok agrim olduki muayene ettiler hepsi catlamis dedi melih bey basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen tedavi onca ilac hersey bosa gitti cok agladim perisan oldum ama vucut iste bazen olabiliyormus boyle durumlar sil bastan yeniden tedaviye baslamistik cok zor bir durum sizi cok iyi anliyorumOpudan çıktım 4 yumurta Varken 2 yumurta toplandı erken çatlayan 2 yumurtam olmuş nasıl olur anlamıyorum doktor hatası büyük ihtimal çok sinirli ve gerginim
Allah bağışlasın evlatlarınızıaynı cümleyi bana da kullanmıştı semra hanım.
dondurulmuş 4 embriyom vardı ikisi tek tüpte dondurulmuştu düşük kalite olduğundan.
yaşım 35 üstüydü ve semra hanım bu olmazsa ikinci o da olmazsa ikisini birden koyarız demişti. moralim bozulmuştu haliyle.
ama ilk transferde tek embriyo ile tek yumurta ikizleri kızlarım oldu çok şükür. 3.5 yaşındalar şimdi.
takılmasın kafanıza yani o söylem. herkese söylüyorlar sanırım.
Semra hanımla görüşmedik yücel bey sorun olmayacağını söyledi ve gönderdik. Daha önceden semra hanımda çok önermiyoruz ama yapılabilir demişti. @elifellamm yaptırmıştı dondurulmuş embriyoyu pgtye gönderdi sağlıkla doğum yapmıştıMerhaba Semra hamim dondurulmuslara mi pgt yapti su an şaşkınım bana onwrmedi
Embriyo çözdürme sırasında mı oldu bu durumAllah bağışlasın evlatlarınızı
Bende kötü düşünmemeye çalıştım ama transfer günü 4 embriyom vardı iki iyi kalite olan embriyom kötü çıkmış anlamadım embriyolog doktor -200 dereceye dayanamadılar falan dedi . Yani çöp oldular . 2 tane tek tüpte olan embriyoları transfer ettiler haliyle orada da çok üzüldüm bunları duyunca .
hakkımızda hayırlısı bakalım şu an bekleme sürecindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?