Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Opudan çıktım 4 yumurta Varken 2 yumurta toplandı erken çatlayan 2 yumurtam olmuş nasıl olur anlamıyorum doktor hatası büyük ihtimal çok sinirli ve gerginim
Çok geçmiş olsun. Umarım bu iki yumurtanın ikisi de altın yumurtadır. Üzmeyin kendinizi. Önemli olan yumurtanın sayısı değil zaten. Döllenme yeteneği olan yumurta olması önemli.

Evet hep 4 sayıldı
OPU sürecinde tek moralimi bozan da o olmuştu benim . Yücel Hoca , dozları ayarlarken “ nadir de olsa bazen yumurta büyümeye yakın da çatlatma yapabiliyor” diye …
Hiçbir söz moral olmaz tabi ama , şu da bi gerçek ki toplanan sayı içerisinde boşlar da olabiliyor … Umarım o çatlayanlarda boş yumurtalardır ..
Allah büyük ..

Eşim gününde yaptır diyor canım ben kararsızım o yüzden ama bir yanımda yaptır diyor kafamda deli sorular uyku da tutmuyor yaklaştıkça
İnşAllah Rabbim nasip eyler ne diyelim ..
Hayırlısıyla , sevinçli haberler alırsın .
Nasipten ötesi yok

İnşallah şu an tek dileğim o

Çok geçmiş olsun. Umarım bu iki yumurtanın ikisi de altın yumurtadır. Üzmeyin kendinizi. Önemli olan yumurtanın sayısı değil zaten. Döllenme yeteneği olan yumurta olması önemli.
Yumurta sayısı az olunca insan üzülüyor çok ağladım çıktıktan sonra gönül hocanin cevabı olabilir bazen kimsede olmadı bugün ama sende çatladı oldu

Yumurta sayısı az olunca insan üzülüyor çok ağladım çıktıktan sonra gönül hocanin cevabı olabilir bazen kimsede olmadı bugün ama sende çatladı oldu
Benim de opu günü çok fazla ağrım vardı. Melih hoca yumurtaların çatlamış olabilir deyip ultrasonla bakmıştı.

Hiç bilmiyorum cnm ilk 3 en iyi embriyom böyle oldu nasip bakalım ikintane daha 5.gün embriyosu var dondurulmuş onlardan gönderirim belki duruma göre sıfırdanda başlayabilirim
Merhaba Semra hamim dondurulmuslara mi pgt yapti su an şaşkınım bana onwrmedi

çok geçmiş olsun en azından opu bitmiş ve sonuç hiç de olabilir di 4 de 4 boş çıkabilirdi bardağı dolu görmeye çalışın inanın yardımı daha çok olacaktır size gerilmeyin hayırlısı deyin Allahın izniyle o toplananlar da hiç sıkıntı çıkmadan iyi haberlerle dönecektir negatifi düşünmeyin nolur Olaki sonuç istenen değil deyin ki daha iyisi olacağı için İnanın bu süreçte karşılaştığınız her zorluk bi sınav , enin de sonunda olacaksa olurr ben inanıyorum iyi haberler alınacak

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bunlar :)

Arkadaslar transferden once pcr testi istiyorlar ya ozelde kisi basi 250 esimle 500lira istiyorlar bursa da acaba devlette soylesek yaparlar mi illa belirtimiz var diye yalan mi soylemeliyiz cok pahali çünkü ozelde zaten yeterince masraf yaptik sizler ne yaptiniz gercekten sinir oluyorum

Opudan çıktım 4 yumurta Varken 2 yumurta toplandı erken çatlayan 2 yumurtam olmuş nasıl olur anlamıyorum doktor hatası büyük ihtimal çok sinirli ve gerginim
Merhaba benimse aynisi gecen sene basima geldi toplamda 3tanecik yumurtam vardi yumurta toplanacagi sabah okadar cok agrim olduki muayene ettiler hepsi catlamis dedi melih bey basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen tedavi onca ilac hersey bosa gitti cok agladim perisan oldum ama vucut iste bazen olabiliyormus boyle durumlar sil bastan yeniden tedaviye baslamistik cok zor bir durum sizi cok iyi anliyorum

Allah bağışlasın evlatlarınızı
Bende kötü düşünmemeye çalıştım ama transfer günü 4 embriyom vardı iki iyi kalite olan embriyom kötü çıkmış anlamadım embriyolog doktor -200 dereceye dayanamadılar falan dedi . Yani çöp oldular . 2 tane tek tüpte olan embriyoları transfer ettiler haliyle orada da çok üzüldüm bunları duyunca .
hakkımızda hayırlısı bakalım şu an bekleme sürecindeyim

Merhaba Semra hamim dondurulmuslara mi pgt yapti su an şaşkınım bana onwrmedi
Semra hanımla görüşmedik yücel bey sorun olmayacağını söyledi ve gönderdik. Daha önceden semra hanımda çok önermiyoruz ama yapılabilir demişti. @elifellamm yaptırmıştı dondurulmuş embriyoyu pgtye gönderdi sağlıkla doğum yapmıştı

Embriyo çözdürme sırasında mı oldu bu durum
O günün şokunu nasıl atlanır insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…