Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sevindim bunu duyduğuma ins en kısa zamanda saglikli embriyo bulunur saglikla evlat sahibi olursunuz

Canim devlette yaptirdik biz hicbi ucret odemeden yaptirabilrsiniz.

Sımsıkı tutunsunlar sana insallah. Benimde bu ucuncu transferim cok israr etmeme ragmen iki embriyo transferini kabul etmediler cok uzuldumm

Amin cnm sen naptın düşünüyo musun var mıydı embriyon dondurulmuş?
Su an düşünmüyorum canim kurtajdan sonra gittiğimde Semra hoca 2 ay sonra gel dedi nisandi ama yani biraz ara vereceğim yoruldum bu işlerden oğlumda daha küçük 3 yasinda psikolojiknen hastane ortamına hazır değilim henüz malum zamanında çok yıprandım yine aynı süreçler olcak diye korkuyorum

O kadar haklısın ki bende artık hastane falan görmek istemiyorum. Ama şu pgt işlerini baştan yaptırsaymışızda şimdi onun stresine girmezdik

O kadar haklısın ki bende artık hastane falan görmek istemiyorum. Ama şu pgt işlerini baştan yaptırsaymışızda şimdi onun stresine girmezdik
Canim ben yaptirdim da noldu 4 tane pgtli embriyom vardı kac kere transfer oldum cop oldular yani gorusmye gittiğimde bile psikolojim kaldırmadı su an tedaviyi hic yapamam

Canım çok teşekkür ederim iyim hamdolsun sen nasılsın bebişler nasıl?
İyiyiz cok sükür büyüğü 30 aylık oldu kücüğü de 14 ayı doldurdu. Bilmem üzerine cok düştüğümüz icin mi büyüğü hala yemekle sorunlu hala günde 3 öğün kusuyor hala sıvı gibi püre yiyor, kücüğü ise katı yiyor asla kusmaz. Şimdi yine büyüğü kustu ve ben kendime onu nasıl cok istediğimi hatırlatmaya calısıyorum nankör olmamak icin

Ah bu yemek konusu bizdede çok fena.. Çölyak testlerini yaptırdınız mı bizde bi ara ondan şüphe edilmişti

Evrt pgtde bi yere kadar Rabbim yardımcımız olsun
Aynen oyle hatta pgt bana göre hiç şans arttıran bir durum bile değil Allah ol derse olur yoksa pgtli de olsa düşüyor biseyler olutor bizzat tecrube ettim

histereskobi onceside istemislerdi benden ve esimden devlete gittik ameliyat olacam kovit testi istiyorlar dedim ozel hastane istedigi icin yapamayiz dediler devlette. Dunya paraya gene ozelde yaptirdik simdi de dogruyu soylersek yapmazlar gibime geliyor acikcasi acile gidip hastayim belirti var dicem belki ozaman yaparlar devlette
Siz nasil dediniz hangi sehirde yaptirdiniz

Biz istnbula gelmeden birgun once gidip yaptirdik yola cikicaz dedik hic sorun cikarmadan testlerimiizi yaptilar. Yolculuk yapicaz diyin yaparlar bence hastayimda diyebilirsin.

Sımsıkı tutunsunlar sana insallah. Benimde bu ucuncu transferim cok israr etmeme ragmen iki embriyo transferini kabul etmediler cok uzuldumm
Amin canım amin yeter ki tutunsunlar valla 1 ,2 hiç önemli değil insan o kadar üzülüyor ki kötü haber duyunca Allah bir an önce hepimize pozitifleri görmeyi nasip etsin

Devlette yaptırın biz öyle yaptık

Cok gecmis olsun. Eger bulamazsaniz ve Memorial'in yakinlarinda ikamet ediyorsaniz, elimde kullanmadigim uc ampul var. Size herhangi bir ucret talebi olmadan verebilirim. Ozelden yazabilirsiniz dilerseniz.
Yok canım ya yeni Bosnadayim yarın burda ki eczane ye bakacağım bugün pazar hep nöbetçi eczane vardı diğerlerini bulduk şükür de yine de Allah bin kere razı olsun çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…