- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
Aynen artık 2 embriyo yu bekleyeceğiz ama gerçekten çok can yakıcı bi durum hiç başıma böyle birşey gelmemiştiMerhaba benimse aynisi gecen sene basima geldi toplamda 3tanecik yumurtam vardi yumurta toplanacagi sabah okadar cok agrim olduki muayene ettiler hepsi catlamis dedi melih bey basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen tedavi onca ilac hersey bosa gitti cok agladim perisan oldum ama vucut iste bazen olabiliyormus boyle durumlar sil bastan yeniden tedaviye baslamistik cok zor bir durum sizi cok iyi anliyorum
Aynen embriyolog size bilgi verecek dediler . Bizde eşimde süreci anlatacak falan diye düşünüyoruz kötü bir şey beklemiyoruz ilk defa olacağı için . Konuşmaya başladı ben işin kötüye gittiğini anlayınca gözyaşlarımı tutamadım 4 embriyom var diye rahattım bu olmasa diğeri diye , bir anda yıkıldık orada ikimizde . Hocada üzüldü ben elimden geleni yapıcam kalanlar için dedi . Sonra işte bu tek tüptekiler 100% çözüldü dedi bizi arayıp umut verdi üzülmeyin dedi bunlar iyi dedi bilmiyorum artık Allahtan Ümit kesilmez bakalım hayırlısıEmbriyo çözdürme sırasında mı oldu bu durum
O günün şokunu nasıl atlanır insan
2 tane olunca en azindan biri tutmasa digeri belki tutar diye dusunuyoruz rabbimmm yuzumuzu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin arka arkaya guzel haberler veririz insallah.Amin canım amin yeter ki tutunsunlar valla 1 ,2 hiç önemli değil insan o kadar üzülüyor ki kötü haber duyunca Allah bir an önce hepimize pozitifleri görmeyi nasip etsin
Transfer öncesi ne kadar süre öncesinde arıyorlar bu bilgileri vermek için?Aynen embriyolog size bilgi verecek dediler . Bizde eşimde süreci anlatacak falan diye düşünüyoruz kötü bir şey beklemiyoruz ilk defa olacağı için . Konuşmaya başladı ben işin kötüye gittiğini anlayınca gözyaşlarımı tutamadım 4 embriyom var diye rahattım bu olmasa diğeri diye , bir anda yıkıldık orada ikimizde . Hocada üzüldü ben elimden geleni yapıcam kalanlar için dedi . Sonra işte bu tek tüptekiler 100% çözüldü dedi bizi arayıp umut verdi üzülmeyin dedi bunlar iyi dedi bilmiyorum artık Allahtan Ümit kesilmez bakalım hayırlısı
1 gün öncesinden arıyorlar ama embriyolar ile ilgili transferden 1 saat önce bilgi verdiler bizeTransfer öncesi ne kadar süre öncesinde arıyorlar bu bilgileri vermek için?
Yok hiç yaptıramadık malum hiçliğin ortasındayız. Sen nasılsın yeniden tedaviye başlıyor musun? Acaba bu sefer iki embriyo koyarlar mıAh bu yemek konusu bizdede çok fena.. Çölyak testlerini yaptırdınız mı bizde bi ara ondan şüphe edilmişti
Hala oralarda mısınız? Rabbim kolaylık versin İnşaAllah.. Bizde başlayacaktık tedaviye ama pgt yaptıralım önce dedik dondurulmuşlara, sağlıklı gelene kadar beklicez iki embriyo ikiz hamilelik riskli olur diye dr istemiyor daha öncede myom ameliyatı olduğum için rahim kaldıramaz erken doğum vs olabilir falan dedi bakalım nasip süreç neler gösterecekYok hiç yaptıramadık malum hiçliğin ortasındayız. Sen nasılsın yeniden tedaviye başlıyor musun? Acaba bu sefer iki embriyo koyarlar mı
İkiside 5. Gün embriyosu biri 6 AA diğeri 3 absenin ikizler 6AA dan mı geldi yoksa
Ben zaten 1 saat öncesinde hastanede olurum da, heyecandan duramam … Trafiğide hesaba katarsak zaten1 gün öncesinden arıyorlar ama embriyolar ile ilgili transferden 1 saat önce bilgi verdiler bize
Bana embriyo ile ilgili bir bilgi verilmedi. Toplamadan sonra 6aa kalitedeydi. Transfer esnasında “hocam 6aa kalitede değil mi?” dedim, “gayet iyi kalitede” d di sadece. Başka bir şey demedi. Şimdi siz söyleyince ben de tedirgin oldum.1 gün öncesinden arıyorlar ama embriyolar ile ilgili transferden 1 saat önce bilgi verdiler bize
Genel bilgi veriyorlar işte şu saatte hastanede olun su içmeye başlayın geldiğinizde , covid testini ve kartınızı getirin falan diyorlarBen zaten 1 saat öncesinde hastanede olurum da, heyecandan duramam … Trafiğide hesaba katarsak zaten
Peki 1 gün öncesinde neden aranıyoruz ?
Nasıl bi bilgi paylaşıyorlar
Bize gittiğimizde önce 2. Kata inin orada size bilgi verecekler dediler sonra da 4. Kata çıktık yatış için. Belki de sizin bir sıkıntı olmadığı için gerek görmediler tedirgin olmayınBana embriyo ile ilgili bir bilgi verilmedi. Toplamadan sonra 6aa kalitedeydi. Transfer esnasında “hocam 6aa kalitede değil mi?” dedim, “gayet iyi kalitede” d di sadece. Başka bir şey demedi. Şimdi siz söyleyince ben de tedirgin oldum.
Bize bir kağıt vermişlerdi. Embriyonun fotoğrafı falan vardı. Orada yazıyor mu acaba?
Transfer saatini, saat kaçta hastanede olacağınızı, yanınızda ne getireceğinizi, idrara sıkışık olmanız gerektiğini söylüyorlar.Ben zaten 1 saat öncesinde hastanede olurum da, heyecandan duramam … Trafiğide hesaba katarsak zaten
Peki 1 gün öncesinde neden aranıyoruz ?
Nasıl bi bilgi paylaşıyorlar
Benim de şu an yanımda değil ama mutlaka bakacağımBize gittiğimizde önce 2. Kata inin orada size bilgi verecekler dediler sonra da 4. Kata çıktık yatış için. Belki de sizin bir sıkıntı olmadığı için gerek görmediler tedirgin olmayınKağıtta yazması lazım en altta sağda benim şu an yanımda değil.
Peki ilaçlar ne kadar tutuyo acaba aşağı yukarı? Sigortamız yokPaket fiyat 13.500.pakette yumurta toplama,transfer,rahim dinlendirme,e2,lh hormonu tahlilleri dahil..içinde çip yok.zaten çipi Semra hanım önermiyor bilimsel bir kanıtı olmadiğı için.ben de sormuştum ama önermiyorum demişti yaptırmadım.bizde de erkek infertilitesi mevcut.zaten ımsı tekniğini kullanıyorlar.sizin içinde hayırlı sonuçları olsun inşallah
5 temmuzda yumurtalarım toplandı. Kullandığımız ilaç ve hastane fiyatını aşağıya yazıyorum. Belki bir fikir olurPeki ilaçlar ne kadar tutuyo acaba aşağı yukarı? Sigortamız yok
İnşallah bir şey olmaz. Hemşire hattına sorabilirsinizİyi geceler herkesee benm de transfer sonrası 4. Gündeyim , günlük lutınus ve progestron iğne yapıyorum ama bugün lutınusu unutmuşum yapmayı ve de bitmiş geç olunca eczaneden de alamadım acaba bişey olur mu ? Sabah 2 akşam 2 kullanıyordum hafif bi karın ağrım başladı tedirgin oldum sabah ilk iş eczacımdan alıp kullanmak olucak ama bilemedim ?
Aşılı olsak bile mi ?Kızlar yine ben :))covid testi ile birlikte akciğer filmi de mi isteniyor hastanede ve akciğer filmi ni nerde çektirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?