Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen artık 2 embriyo yu bekleyeceğiz ama gerçekten çok can yakıcı bi durum hiç başıma böyle birşey gelmemişti

Embriyo çözdürme sırasında mı oldu bu durum
O günün şokunu nasıl atlanır insan
Aynen embriyolog size bilgi verecek dediler . Bizde eşimde süreci anlatacak falan diye düşünüyoruz kötü bir şey beklemiyoruz ilk defa olacağı için . Konuşmaya başladı ben işin kötüye gittiğini anlayınca gözyaşlarımı tutamadım 4 embriyom var diye rahattım bu olmasa diğeri diye , bir anda yıkıldık orada ikimizde . Hocada üzüldü ben elimden geleni yapıcam kalanlar için dedi . Sonra işte bu tek tüptekiler 100% çözüldü dedi bizi arayıp umut verdi üzülmeyin dedi bunlar iyi dedi bilmiyorum artık Allahtan Ümit kesilmez bakalım hayırlısı

Amin canım amin yeter ki tutunsunlar valla 1 ,2 hiç önemli değil insan o kadar üzülüyor ki kötü haber duyunca Allah bir an önce hepimize pozitifleri görmeyi nasip etsin
2 tane olunca en azindan biri tutmasa digeri belki tutar diye dusunuyoruz rabbimmm yuzumuzu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin arka arkaya guzel haberler veririz insallah.

Transfer öncesi ne kadar süre öncesinde arıyorlar bu bilgileri vermek için?

Ah bu yemek konusu bizdede çok fena.. Çölyak testlerini yaptırdınız mı bizde bi ara ondan şüphe edilmişti
Yok hiç yaptıramadık malum hiçliğin ortasındayız. Sen nasılsın yeniden tedaviye başlıyor musun? Acaba bu sefer iki embriyo koyarlar mı

Yok hiç yaptıramadık malum hiçliğin ortasındayız. Sen nasılsın yeniden tedaviye başlıyor musun? Acaba bu sefer iki embriyo koyarlar mı
Hala oralarda mısınız? Rabbim kolaylık versin İnşaAllah.. Bizde başlayacaktık tedaviye ama pgt yaptıralım önce dedik dondurulmuşlara, sağlıklı gelene kadar beklicez iki embriyo ikiz hamilelik riskli olur diye dr istemiyor daha öncede myom ameliyatı olduğum için rahim kaldıramaz erken doğum vs olabilir falan dedi bakalım nasip süreç neler gösterecek

1 gün öncesinden arıyorlar ama embriyolar ile ilgili transferden 1 saat önce bilgi verdiler bize
Ben zaten 1 saat öncesinde hastanede olurum da, heyecandan duramam … Trafiğide hesaba katarsak zaten
Peki 1 gün öncesinde neden aranıyoruz ?
Nasıl bi bilgi paylaşıyorlar

1 gün öncesinden arıyorlar ama embriyolar ile ilgili transferden 1 saat önce bilgi verdiler bize
Bana embriyo ile ilgili bir bilgi verilmedi. Toplamadan sonra 6aa kalitedeydi. Transfer esnasında “hocam 6aa kalitede değil mi?” dedim, “gayet iyi kalitede” d di sadece. Başka bir şey demedi. Şimdi siz söyleyince ben de tedirgin oldum.

Bize bir kağıt vermişlerdi. Embriyonun fotoğrafı falan vardı. Orada yazıyor mu acaba?

Merhaba istanbuldaysaniz yeşilköyde murat dilmener hastanesinde ucretsiz olarak covid testleri yapılıyor 5 saat içerisinde sonuç cıkıyor , biz tüp bebek için isteniyor diyoruz hemen yapıyorlar

Ben zaten 1 saat öncesinde hastanede olurum da, heyecandan duramam … Trafiğide hesaba katarsak zaten
Genel bilgi veriyorlar işte şu saatte hastanede olun su içmeye başlayın geldiğinizde , covid testini ve kartınızı getirin falan diyorlar

Bize gittiğimizde önce 2. Kata inin orada size bilgi verecekler dediler sonra da 4. Kata çıktık yatış için. Belki de sizin bir sıkıntı olmadığı için gerek görmediler tedirgin olmayın Kağıtta yazması lazım en altta sağda benim şu an yanımda değil.

Transfer saatini, saat kaçta hastanede olacağınızı, yanınızda ne getireceğinizi, idrara sıkışık olmanız gerektiğini söylüyorlar.
Transfer saati ile gelmeni istedikleri saat arasında 2 saat var. Benim bir de transferim 1 saat 45 dk ertelendi. Çok sıkıntılıydı. 3 kez lavaboya gittim.

Benim de şu an yanımda değil ama mutlaka bakacağım

Peki ilaçlar ne kadar tutuyo acaba aşağı yukarı? Sigortamız yok

Peki ilaçlar ne kadar tutuyo acaba aşağı yukarı? Sigortamız yok
5 temmuzda yumurtalarım toplandı. Kullandığımız ilaç ve hastane fiyatını aşağıya yazıyorum. Belki bir fikir olur

Kullandığım ilaçlar ve fiyatları

1-Gonal-f 450————-550 TL (4 kutu)

2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)

3-Folifoce 400 mcg———-20 TL

4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (4 kutu)

5-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)

6-Amh testi———-125

7-Hastane————10.800(%10 indirimli)

İyi geceler herkesee benm de transfer sonrası 4. Gündeyim , günlük lutınus ve progestron iğne yapıyorum ama bugün lutınusu unutmuşum yapmayı ve de bitmiş geç olunca eczaneden de alamadım acaba bişey olur mu ? Sabah 2 akşam 2 kullanıyordum hafif bi karın ağrım başladı tedirgin oldum sabah ilk iş eczacımdan alıp kullanmak olucak ama bilemedim ?

İnşallah bir şey olmaz. Hemşire hattına sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…