Ben de tüp bebek balişlicam haftaya geçen ay amh değerime Baktılar tedavi sürecinde yedi denmi bakıyorlar bide hastane %10 indirim nasıl oldu?5 temmuzda yumurtalarım toplandı. Kullandığımız ilaç ve hastane fiyatını aşağıya yazıyorum. Belki bir fikir olur
Kullandığım ilaçlar ve fiyatları
1-Gonal-f 450————-550 TL (4 kutu)
2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)
3-Folifoce 400 mcg———-20 TL
4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (4 kutu)
5-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)
6-Amh testi———-125
7-Hastane————10.800(%10 indirimli)
Yok canım ilk muayene esnasında bankodan cüzzi olan miktarı talep ediyorlar .Kızlar bende adetimi bekliyorum eli kulağında.
Başlicam İnşaAllah bende tedaviye.
13.500 TL tek seferde ve ilk gidildiğinde mi ödeniyor?
Hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle ..İyi geceler herkesee benm de transfer sonrası 4. Gündeyim , günlük lutınus ve progestron iğne yapıyorum ama bugün lutınusu unutmuşum yapmayı ve de bitmiş geç olunca eczaneden de alamadım acaba bişey olur mu ? Sabah 2 akşam 2 kullanıyordum hafif bi karın ağrım başladı tedirgin oldum sabah ilk iş eczacımdan alıp kullanmak olucak ama bilemedim ?
Çok teşekkür ederim , bana da iğne vermişlerdi ama ben günlük göbekten yapılan 25 mg a değiştirdim bulunmuyomuş sanırım piyasada bir de devlet ödemiyor , 1 kutuda 7 adet var 180 tl ye aldım ben ama sınırlı varmış bulabildiğim kadar kullanıcamHiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle ..
Bunca strese 1 doz unutmak çok normal .
Kullanılmayan o doz , rahmin kalınlaşmasını aniden düşürmeyeceği için gönlün rahat olsun .
Peki günlük progesteron iğnesini kalçadan mı göbekten mi kullanıyorsun ?
Bana kalçadan 2 günde 1 olanı verdiler ama vurulduğum ilk günün akşamı hem ağrı hemde morarma oluştu .
Progestan 50 mg Ampul yerine göbekten ne vurulabilir
Hastane dışarda yapılan amh testine güvenmiyor. O yüzden tekrar istiyor.Ben de tüp bebek balişlicam haftaya geçen ay amh değerime Baktılar tedavi sürecinde yedi denmi bakıyorlar bide hastane %10 indirim nasıl oldu?
Progestan dex 25 mg varmış. Her gün göbekten yapılıyormuş. Ama maalesef biz bulamadık. Piyasada pek bulunmuyor. Dün mecburen tekrar kalçadan olanı yaptım. Bu sefer farklı bir yöntem keşfettik.Hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle ..
Kullanılmayan o doz , rahmin kalınlaşmasını aniden düşürmeyeceği için gönlün rahat olsun .
Bana kalçadan 2 günde 1 olanı verdiler ama vurulduğum ilk günün akşamı hem ağrı hemde morarma oluştu .
Anammm ateş mi yapıyor bi de ..Progestan dex 25 mg varmış. Her gün göbekten yapılıyormuş. Ama maalesef biz bulamadık. Piyasada pek bulunmuyor. Dün mecburen tekrar kalçadan olanı yaptım. Bu sefer farklı bir yöntem keşfettik.
-Öncelikle iğneyi 15-20 dk göğüs aramda ısıttım. -İğne yapılırken kendimi hiç sıkmadım.
-İğneyi yaparken eşim ilacı iğneyi kalçadan çıkarmadan vurduğu yerin içinde gezdirerek 5-6 farklı noktaya enjekte etti.
-İlaç bitikten sonra o bölgeyi 10-15 dk kolonya ile ovdum.
-Sonrasında da bir elimle iğne yapılan yeri ovmaya devam ederek 30-35 dk yürüdüm.
Tüm bu ritüellerden sonra bildiriyorum. Gayet başarılı
Perşembe günü yaptırdığım iğne yüzünden 2 gün yürüyemedim bile. Ağrısından ağladım kaç kez. 38 derece ateş yaptı ve neredeyse transferim iptal olacaktı.
Dün bu ritüelleri uyguladığım iğnenin yeri ise pamuk gibi. Hiç bir ağrı sızı yok. Normal bir iğne yapmışım gibi.
Progestan dex 25 mg aldım ben canım göbekten olan biraz fazla aldım hastanenin yanındaki eczaneden bulamam diye sabahları göbekten yapıyorumHiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle ..
bende şansımı deneyim bi hemşireyi arayım dedim , transfer de hangi doktor olcak diye ama malesef onlar beni arayacakmış .Progestan dex 25 mg aldım ben canım göbekten olan biraz fazla aldım hastanenin yanındaki eczaneden bulamam diye sabahları göbekten yapıyorum
Yok onlar onayladı göbekten olanı canım nasıl buldunuz diye de sordu zaten bulunmadığı için kalçadan olanı veriyorlarmış en azından dört gün kullanıcaksın prednolu rabbim yardımcın olsun inşallahbende şansımı deneyim bi hemşireyi arayım dedim , transfer de hangi doktor olcak diye ama malesef onlar beni arayacakmış .
İğneyle ilgili şöyle ki ;
Yağlı bi enjeksiyon çözeltisi olduğu için kalça daha etken yolmuş. Reçete dışına çıkmayın diye ikaz etti bi de ..
Benim tek sıkıntım Prednol ..
İstifar etmemek için kendimi zor tutuyorum
Zaten yaptırırken hiç bir ağrı olmuyor. Ağrısı ertesi gün ya da 5-6 saat sonra başlıyor. Bende ateş de yaptı. Umut hoca iptal etmek istedi ama biz ısrar ettik. O coronadan şüphelendi. Belki test yanlış çıkmıştır dedi. Sonra ben yürüyemediğimden bahsedince iğnenin apse yaptığını o yüzden ateşimin yükseldiğini söyledi ve transfere aldı. Ama yine de corona testi istedi.Anammm ateş mi yapıyor bi de ..
Ben Hastanede vuruldum , hiçbir acı hissetmedim , üstelik yürüdüm de sonrasında ama dayanılcak gibi değil …Yatakta dönemedim ağrıdan ..
Transferi iptal edebilecek noktaya getiriyorsa sıkıntı bu ya
Benim ilk 3,23 tü canım sorun yok başlayabiliriz dediler.ben yine de hap kullandım 25 mg transferden önce tekrar yaptırdım bir hafta da 2.7 olmuştu.ama bu sonucu Memorial bilmiyor.senin kaç?Transfer olan arkadaslar sızlerın tsh testınız kaçtı
Ben gecen ay baslıcaktım 5.11 cıktı ertelendı 20 gundur ilaç kullanıyorum 3.99 düştü ve şimdi yıne yuksek buluyorlar erteleyelım dıyorlar ve ben kabul etmıyorum sorumluluk alıp başlıcam transfere kadar bıraz daha duser zatenBenim ilk 3,23 tü canım sorun yok başlayabiliriz dediler.ben yine de hap kullandım 25 mg transferden önce tekrar yaptırdım bir hafta da 2.7 olmuştu.ama bu sonucu Memorial bilmiyor.senin kaç?
Nasıpte varsa tutar zatenBenim ilk 3,23 tü canım sorun yok başlayabiliriz dediler.ben yine de hap kullandım 25 mg transferden önce tekrar yaptırdım bir hafta da 2.7 olmuştu.ama bu sonucu Memorial bilmiyor.senin kaç?
Kaç mg kullanıyorsun.aynen transfere kadar en azından 3,5 tan düşük olur.transfer öncesi yine baktırırsınBen gecen ay baslıcaktım 5.11 cıktı ertelendı 20 gundur ilaç kullanıyorum 3.99 düştü ve şimdi yıne yuksek buluyorlar erteleyelım dıyorlar ve ben kabul etmıyorum sorumluluk alıp başlıcam transfere kadar bıraz daha duser zaten
Canım nasılsın tekrardan test verdin miBenim ilk 3,23 tü canım sorun yok başlayabiliriz dediler.ben yine de hap kullandım 25 mg transferden önce tekrar yaptırdım bir hafta da 2.7 olmuştu.ama bu sonucu Memorial bilmiyor.senin kaç?
50 mg kullanıyorum daha önümde 15 gunden fazla var transfer gunune kadar baya düşerKaç mg kullanıyorsun.aynen transfere kadar en azından 3,5 tan düşük olur.transfer öncesi yine baktırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?