Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de tüp bebek balişlicam haftaya geçen ay amh değerime Baktılar tedavi sürecinde yedi denmi bakıyorlar bide hastane %10 indirim nasıl oldu?

Kızlar bende adetimi bekliyorum eli kulağında.
Başlicam İnşaAllah bende tedaviye.
13.500 TL tek seferde ve ilk gidildiğinde mi ödeniyor?

Kızlar bende adetimi bekliyorum eli kulağında.
Başlicam İnşaAllah bende tedaviye.
13.500 TL tek seferde ve ilk gidildiğinde mi ödeniyor?
Yok canım ilk muayene esnasında bankodan cüzzi olan miktarı talep ediyorlar .
Ağustos Döneminde Tüp Bebek 12.000₺ idi

Benim adetin 2. Günü (İlk Muayene) :500₺
4. Günü (2. Muayene): 3.100₺
Opu Günü de yani son gün :8.400₺ talep edildi .

Hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle ..
Bunca strese 1 doz unutmak çok normal .
Kullanılmayan o doz , rahmin kalınlaşmasını aniden düşürmeyeceği için gönlün rahat olsun .
Peki günlük progesteron iğnesini kalçadan mı göbekten mi kullanıyorsun ?
Bana kalçadan 2 günde 1 olanı verdiler ama vurulduğum ilk günün akşamı hem ağrı hemde morarma oluştu .
Progestan 50 mg Ampul yerine göbekten ne vurulabilir

Çok teşekkür ederim , bana da iğne vermişlerdi ama ben günlük göbekten yapılan 25 mg a değiştirdim bulunmuyomuş sanırım piyasada bir de devlet ödemiyor , 1 kutuda 7 adet var 180 tl ye aldım ben ama sınırlı varmış bulabildiğim kadar kullanıcam

Ben de tüp bebek balişlicam haftaya geçen ay amh değerime Baktılar tedavi sürecinde yedi denmi bakıyorlar bide hastane %10 indirim nasıl oldu?
Hastane dışarda yapılan amh testine güvenmiyor. O yüzden tekrar istiyor.
Eşim sağlıkçı. O yüzden yüzde 10 indirim yaptılar.

Progestan dex 25 mg varmış. Her gün göbekten yapılıyormuş. Ama maalesef biz bulamadık. Piyasada pek bulunmuyor. Dün mecburen tekrar kalçadan olanı yaptım. Bu sefer farklı bir yöntem keşfettik.

-Öncelikle iğneyi 15-20 dk göğüs aramda ısıttım. -İğne yapılırken kendimi hiç sıkmadım.
-İğneyi yaparken eşim ilacı iğneyi kalçadan çıkarmadan vurduğu yerin içinde gezdirerek 5-6 farklı noktaya enjekte etti.
-İlaç bitikten sonra o bölgeyi 10-15 dk kolonya ile ovdum.
-Sonrasında da bir elimle iğne yapılan yeri ovmaya devam ederek 30-35 dk yürüdüm.

Tüm bu ritüellerden sonra bildiriyorum. Gayet başarılı

Perşembe günü yaptırdığım iğne yüzünden 2 gün yürüyemedim bile. Ağrısından ağladım kaç kez. 38 derece ateş yaptı ve neredeyse transferim iptal olacaktı.

Dün bu ritüelleri uyguladığım iğnenin yeri ise pamuk gibi. Hiç bir ağrı sızı yok. Normal bir iğne yapmışım gibi.

Anammm ateş mi yapıyor bi de ..
Ben Hastanede vuruldum , hiçbir acı hissetmedim , üstelik yürüdüm de sonrasında ama dayanılcak gibi değil …Yatakta dönemedim ağrıdan ..

Transferi iptal edebilecek noktaya getiriyorsa sıkıntı bu ya

Progestan dex 25 mg aldım ben canım göbekten olan biraz fazla aldım hastanenin yanındaki eczaneden bulamam diye sabahları göbekten yapıyorum

Progestan dex 25 mg aldım ben canım göbekten olan biraz fazla aldım hastanenin yanındaki eczaneden bulamam diye sabahları göbekten yapıyorum
bende şansımı deneyim bi hemşireyi arayım dedim , transfer de hangi doktor olcak diye ama malesef onlar beni arayacakmış .
İğneyle ilgili şöyle ki ;
Yağlı bi enjeksiyon çözeltisi olduğu için kalça daha etken yolmuş. Reçete dışına çıkmayın diye ikaz etti bi de ..
Benim tek sıkıntım Prednol ..
İstifar etmemek için kendimi zor tutuyorum

Yok onlar onayladı göbekten olanı canım nasıl buldunuz diye de sordu zaten bulunmadığı için kalçadan olanı veriyorlarmış en azından dört gün kullanıcaksın prednolu rabbim yardımcın olsun inşallah

Zaten yaptırırken hiç bir ağrı olmuyor. Ağrısı ertesi gün ya da 5-6 saat sonra başlıyor. Bende ateş de yaptı. Umut hoca iptal etmek istedi ama biz ısrar ettik. O coronadan şüphelendi. Belki test yanlış çıkmıştır dedi. Sonra ben yürüyemediğimden bahsedince iğnenin apse yaptığını o yüzden ateşimin yükseldiğini söyledi ve transfere aldı. Ama yine de corona testi istedi.

Benim ilk 3,23 tü canım sorun yok başlayabiliriz dediler.ben yine de hap kullandım 25 mg transferden önce tekrar yaptırdım bir hafta da 2.7 olmuştu.ama bu sonucu Memorial bilmiyor.senin kaç?
Ben gecen ay baslıcaktım 5.11 cıktı ertelendı 20 gundur ilaç kullanıyorum 3.99 düştü ve şimdi yıne yuksek buluyorlar erteleyelım dıyorlar ve ben kabul etmıyorum sorumluluk alıp başlıcam transfere kadar bıraz daha duser zaten

Kaç mg kullanıyorsun.aynen transfere kadar en azından 3,5 tan düşük olur.transfer öncesi yine baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…