İyiyim şükür canım sen nasılsın? 7.gün 79 çıkmıştı,9.gün 250 çıktı bir daha istemediler 25 Kasım’a da kalp atışı için randevu verdiler.siz neye karar verdinizCanım nasılsın tekrardan test verdin mi
MaşaAllah canım sağlıkla ilerlesin İnşaAllahİyiyim şükür canım sen nasılsın? 7.gün 79 çıkmıştı,9.gün 250 çıktı bir daha istemediler 25 Kasım’a da kalp atışı için randevu verdiler.siz neye karar verdiniz
Hangi doktora gidiyorunusunuzHastane dışarda yapılan amh testine güvenmiyor. O yüzden tekrar istiyor.
Eşim sağlıkçı. O yüzden yüzde 10 indirim yaptılar.
Biraz düşük gibi ama düşük değerlerde olup yükselenlere de çok denk geldim.muhtemelen 11.gün de test isteyecekler duruma göre netleşecekKızlar transfer sonrası 9. Günüm benim değerim 15 çıktı kötü galiba attım hemşirelere bakalım ne diyecekler
Ben de yeni tedaviye başladım develete yaptım amh değerime baktı dr beril yüksel gerek yok dedi şimdi tedaviye başlicam rahim filimi çektim eşimde kan istedi onuda develet hastanesin de yaptıkHastane dışarda yapılan amh testine güvenmiyor. O yüzden tekrar istiyor.
Eşim sağlıkçı. O yüzden yüzde 10 indirim yaptılar.
İlk kez bir değer gördüğüm için bende tereddütteyim canım daha önce 5 Üstü değerim olmadı burda herkes yüksek yazınca bende tereddütte kaldım nasip zaten ama sana çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin inşallahBiraz düşük gibi ama düşük değerlerde olup yükselenlere de çok denk geldim.muhtemelen 11.gün de test isteyecekler duruma göre netleşecek
Bana Yücel bey ve umut bey baktı.Hangi doktora gidiyorunusunuz
Benim amh 5.03 çıkmıştı. Bu değer polikistik over ile açıklanır dedi umut bey. Ama vajinal ultrasonda polikistik over görülmedi. O yüzden bizim hastanemizde tekrar amh testi yaptırın denildi.Ben de yeni tedaviye başladım develete yaptım amh değerime baktı dr beril yüksel gerek yok dedi şimdi tedaviye başlicam rahim filimi çektim eşimde kan istedi onuda develet hastanesin de yaptık
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.dönüş yaptılar mı?İlk kez bir değer gördüğüm için bende tereddütteyim canım daha önce 5 Üstü değerim olmadı burda herkes yüksek yazınca bende tereddütte kaldım nasip zaten ama sana çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin inşallah
Aradılar canım düşük yapma ihtimalim çok yüksekmiş o yüzden değer bu kadar düşükmüş. 2 ve 4 gün sonra testlerinizi tekrarlayın dediler hayırlısıHakkında hayırlısı olsun inşallah canım.dönüş yaptılar mı?
Umarım sağlıkla yükselir. Embriyo pgtli miydi?Aradılar canım düşük yapma ihtimalim çok yüksekmiş o yüzden değer bu kadar düşükmüş. 2 ve 4 gün sonra testlerinizi tekrarlayın dediler hayırlısı
Yok canım kalite düşüktü 2ab 2 si biri 3ab sordular yapalım mı bozulabilir diye yaptırtmadım bazen düşük kalitelerde pgt için hücre aldıklarında bozulabiliyormuş (normalde 500-600 hücrelilerde öneriyorlar benim 200 300 arası olduğu için ) Bağcılar devlet hastanesinde yaptırdım özel hastanelere pek güvenmiyorum Ablamın evinden yürüme mesafesi 5 dk inşallah dediğin gibidir sürpriz yapar bana meleğim
Ben de hemşire hattına sordum Gonca hemşireyle konuştum o da sorup değişitirdi göbekten günlük iğneye , anlamadım neden ikaz ettilerbende şansımı deneyim bi hemşireyi arayım dedim , transfer de hangi doktor olcak diye ama malesef onlar beni arayacakmış .
İğneyle ilgili şöyle ki ;
Yağlı bi enjeksiyon çözeltisi olduğu için kalça daha etken yolmuş. Reçete dışına çıkmayın diye ikaz etti bi de ..
Benim tek sıkıntım Prednol ..
İstifar etmemek için kendimi zor tutuyorum
Evet muane gördü tamam dedi sizin yaş kaçBenim amh 5.03 çıkmıştı. Bu değer polikistik over ile açıklanır dedi umut bey. Ama vajinal ultrasonda polikistik over görülmedi. O yüzden bizim hastanemizde tekrar amh testi yaptırın denildi.
Belki sizin vajinal ultrasonda ile yaptığınız amh testinin sonuçları uyumlu olduğu için tekrar test istememişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?