Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyiyim şükür canım sen nasılsın? 7.gün 79 çıkmıştı,9.gün 250 çıktı bir daha istemediler 25 Kasım’a da kalp atışı için randevu verdiler.siz neye karar verdiniz
MaşaAllah canım sağlıkla ilerlesin İnşaAllah
Bizde bi dahaki ay tekrar pgt göndercez dondurulmuşlardan

Kızlar transfer sonrası 9. Günüm benim değerim 15 çıktı kötü galiba attım hemşirelere bakalım ne diyecekler

Hastane dışarda yapılan amh testine güvenmiyor. O yüzden tekrar istiyor.
Eşim sağlıkçı. O yüzden yüzde 10 indirim yaptılar.
Ben de yeni tedaviye başladım develete yaptım amh değerime baktı dr beril yüksel gerek yok dedi şimdi tedaviye başlicam rahim filimi çektim eşimde kan istedi onuda develet hastanesin de yaptık

Biraz düşük gibi ama düşük değerlerde olup yükselenlere de çok denk geldim.muhtemelen 11.gün de test isteyecekler duruma göre netleşecek
İlk kez bir değer gördüğüm için bende tereddütteyim canım daha önce 5 Üstü değerim olmadı burda herkes yüksek yazınca bende tereddütte kaldım nasip zaten ama sana çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin inşallah

Ben de yeni tedaviye başladım develete yaptım amh değerime baktı dr beril yüksel gerek yok dedi şimdi tedaviye başlicam rahim filimi çektim eşimde kan istedi onuda develet hastanesin de yaptık
Benim amh 5.03 çıkmıştı. Bu değer polikistik over ile açıklanır dedi umut bey. Ama vajinal ultrasonda polikistik over görülmedi. O yüzden bizim hastanemizde tekrar amh testi yaptırın denildi.

Belki sizin vajinal ultrasonda ile yaptığınız amh testinin sonuçları uyumlu olduğu için tekrar test istememişlerdir.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.dönüş yaptılar mı?

Tek yumurta ile hamile kalan var mı ıcsi yöntemi ile döllenme yapmışlar bugün aradılar yaptıran var mı bu şekilde

N Nvsr canım embriyon pgtli miydi?benim tanıdığım biri 9 değer ile gebeliği devam etti sıkma canını bide testi berde yaptın laboratuvar arası da fark var
Yok canım kalite düşüktü 2ab 2 si biri 3ab sordular yapalım mı bozulabilir diye yaptırtmadım bazen düşük kalitelerde pgt için hücre aldıklarında bozulabiliyormuş (normalde 500-600 hücrelilerde öneriyorlar benim 200 300 arası olduğu için ) Bağcılar devlet hastanesinde yaptırdım özel hastanelere pek güvenmiyorum Ablamın evinden yürüme mesafesi 5 dk inşallah dediğin gibidir sürpriz yapar bana meleğim

N Nvsr benim bi önceki düşükte bulunduğum ilin bi özel hastanesinde 60 başka bi özel hastane de 35 çıkmıştı yani laboratuvarlarda farklı olabiliyor

N Nvsr benim bi önceki düşükte bulunduğum ilin bi özel hastanesinde 60 başka bi özel hastane de 35 çıkmıştı yani laboratuvarlarda farklı olabiliyor
Sağol canım bir sonrakini başka yerde yaptırırım o zaman

Ben de hemşire hattına sordum Gonca hemşireyle konuştum o da sorup değişitirdi göbekten günlük iğneye , anlamadım neden ikaz ettiler

Evet muane gördü tamam dedi sizin yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…