Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim değerimde 5 in az üstü çıktı ama polikistik over değil dedi İpek hoca muhtemelen seninde öyle

Benim değerimde 5 in az üstü çıktı ama polikistik over değil dedi İpek hoca muhtemelen seninde öyle
Evet ama sonra memorialde yapınca 3,96 çıktı. Devlette yapılan testlerde verdiğimiz kan fazla bekletiliyormuş. O da sonucun yanlış çıkmasına neden oluyormuş.

Evet ama bu değere elimde kalan embriyo çok az maalesef. İlk başta Yücel hoca 10 dan fazla kaliteli embriyon oluşur demişti ama sonuç maalesef öyle olmadı.
Benimde öyle oldu hiç bir şeye güven yok maalesef çok yumurta toplanınca çok embriyom olacağını sandım transfer gününe orta kalite 2 tanesi kaldı

Benimde öyle oldu hiç bir şeye güven yok maalesef çok yumurta toplanınca çok embriyom olacağını sandım transfer gününe orta kalite 2 tanesi kaldı
Valla ben de başta şok oldum. Pgt ye bile göndermek mantık dışı kaldı. Umarım transfer edilen embriyomuz tutunur.

Pek umudum yok ama bakalım hayırlısı kötü de düşünmek istemiyorum
Hiç kötü düşünme. Ben de pek bir şey hissetmiyorum, belirtim falan da yok ama sanki tutacakmış gibi. Hiç içime kötü bir şey doğmuyor. Tuhaf bir ruh hali içerisindeyim

Hiç kötü düşünme. Ben de pek bir şey hissetmiyorum, belirtim falan da yok ama sanki tutacakmış gibi. Hiç içime kötü bir şey doğmuyor. Tuhaf bir ruh hali içerisindeyim
İnşallah sımsıkı tutunsunlar Benimde pek belirtim yok sadece göğüslerim 2.günden itibaren şiştiler başka da bir şey yok

İnşallah sımsıkı tutunsunlar Benimde pek belirtim yok sadece göğüslerim 2.günden itibaren şiştiler başka da bir şey yok
Valla aldığımız ilaçlar zaten bir sürü belirti yapıyor. Hayırlısıyla hızlıca o büyük gün gelsin
Sizin test gününüz ne zaman?

Hayırlı olsun kızlar sonuçlarınız umarım herşey gönlünüzce olur ben de de aynı sotun var kaliteli embriyo sayısı 5.güne az kalıyor sizin kaliteleri nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…