- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
31Evet muane gördü tamam dedi sizin yaş kaç
Benim yaşım 26 amh değerim 0.99
Çok düşük değil amh değeriniz. Sınırda. İnşallah çok sayıda sağlıklı yumurtanız olurBenim yaşım 26 amh değerim 0.99
Benim değerimde 5 in az üstü çıktı ama polikistik over değil dedi İpek hoca muhtemelen seninde öyleBenim amh 5.03 çıkmıştı. Bu değer polikistik over ile açıklanır dedi umut bey. Ama vajinal ultrasonda polikistik over görülmedi. O yüzden bizim hastanemizde tekrar amh testi yaptırın denildi.
Belki sizin vajinal ultrasonda ile yaptığınız amh testinin sonuçları uyumlu olduğu için tekrar test istememişlerdir.
Evet ama sonra memorialde yapınca 3,96 çıktı. Devlette yapılan testlerde verdiğimiz kan fazla bekletiliyormuş. O da sonucun yanlış çıkmasına neden oluyormuş.Benim değerimde 5 in az üstü çıktı ama polikistik over değil dedi İpek hoca muhtemelen seninde öyle
Olabilir canım çok güzel çıkmış değerinEvet ama sonra memorialde yapınca 3,96 çıktı. Devlette yapılan testlerde verdiğimiz kan fazla bekletiliyormuş. O da sonucun yanlış çıkmasına neden oluyormuş.
Evet ama bu değere elimde kalan embriyo çok az maalesef. İlk başta Yücel hoca 10 dan fazla kaliteli embriyon oluşur demişti ama sonuç maalesef öyle olmadı.Olabilir canım çok güzel çıkmış değerin
Benimde öyle oldu hiç bir şeye güven yok maalesefEvet ama bu değere elimde kalan embriyo çok az maalesef. İlk başta Yücel hoca 10 dan fazla kaliteli embriyon oluşur demişti ama sonuç maalesef öyle olmadı.
Valla ben de başta şok oldum. Pgt ye bile göndermek mantık dışı kaldı. Umarım transfer edilen embriyomuz tutunur.Benimde öyle oldu hiç bir şeye güven yok maalesefçok yumurta toplanınca çok embriyom olacağını sandım transfer gününe orta kalite 2 tanesi kaldı
Hİc duymadım ilk defa duydum vallaKIZLAR KONUYLA ALAKASIZ AMA TÜP BEBEK TEDAVİSİYLE HAMİLE KALANLARDA 5. AYDA
6. AYDA BEBEĞİNİ KAYBEDEN ÇOK
SİZCE NEDEN? AZ ÖNCE BİRİNİ DAHA GÖRDÜM 6. AYDA BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ. ALLAH SABIRLAR VERSİN YAVRUSUNU KAYBEDENLERE..
Pek umudum yok ama bakalım hayırlısı kötü de düşünmek istemiyorumValla ben de başta şok oldum. Pgt ye bile göndermek mantık dışı kaldı. Umarım transfer edilen embriyomuz tutunur.
Hiç kötü düşünme. Ben de pek bir şey hissetmiyorum, belirtim falan da yok ama sanki tutacakmış gibi. Hiç içime kötü bir şey doğmuyor. Tuhaf bir ruh hali içerisindeyimPek umudum yok ama bakalım hayırlısı kötü de düşünmek istemiyorum
İnşallah sımsıkı tutunsunlarHiç kötü düşünme. Ben de pek bir şey hissetmiyorum, belirtim falan da yok ama sanki tutacakmış gibi. Hiç içime kötü bir şey doğmuyor. Tuhaf bir ruh hali içerisindeyim
Valla aldığımız ilaçlar zaten bir sürü belirti yapıyor. Hayırlısıyla hızlıca o büyük gün gelsinİnşallah sımsıkı tutunsunlarBenimde pek belirtim yok sadece göğüslerim 2.günden itibaren şiştiler başka da bir şey yok
Aynen o yüzden bir şeye yoramıyorum bende benim 12kasım canım senin ne zaman ?Valla aldığımız ilaçlar zaten bir sürü belirti yapıyor. Hayırlısıyla hızlıca o büyük gün gelsin
Sizin test gününüz ne zaman?
İnşallah rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahÇok düşük değil amh değeriniz. Sınırda. İnşallah çok sayıda sağlıklı yumurtanız olur
14 kasımAynen o yüzden bir şeye yoramıyorum bende benim 12kasım canım senin ne zaman ?
İnşallah güzel haberleri peş peşe veririz14 kasım
Ayy inşallah. Ben inanıyorum. Siz de inanınİnşallah güzel haberleri peş peşe veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?