Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bisey sorcam ben daha transfer olmadim ama simdiden goguslerimde agri basladi bayagidir var sizce normalmi ilacli transfer olacak benim naturel degil daha oncekilerde bu kadar erken baslamamisti ayni durumu yasayan oldu mu

Bugün 41. gün hala adet olmadım. Yarın kadın doğuma gitcem ultrason görüntüsü istedi Memorial. Ona göre ilaç başlayacaklarını söylediler. Adet söktürücü verecekler sanırım. Eğer adet söktürücü ile adet olursan doğal siklus mu olur ilaçlı mı? Bilgisi olan var mı?

Benm de test günüm 12 Kasım Bakalım hiç belirtim yok şimdilik ama güzel olacak hissediyorum ama yarın 1 hafta doluyo acaba test versem mi diye de düşünüyorum
Varsa çıkar hep 5.gunde test yapmışımdır olan çıkıyor yoksa zaten negatif ins hayirlisi ile pozitiftir

Testten kasıt kan mı yoksa gebelik mi ?
Hızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırız Oldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun

Eklentiler

• 3EF7790B-7BB6-479C-84D5-371C901FEAE4.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 76
böyle bir genelleme doğru değil kanımca. 2016'dan beri bu sayfayı takip ederim inanın çok nadir bu söylediğiniz.
hiç öyle düşünmeyin.
sorun varsa zaten ya baştan tutunmuyor ya da ilk üç ay içinde düşük oluyor. o kadar ileri aylarda çok farklı sorunlar oluyordur ve çok azdır bu vakalar.
benim de sorunlu tek yumurta ikizi gebeliğim oldu. bebeklerimden birinde gelişim problemi vardı. her an kaybetme ihtimalim vardı. recep has'a haftada bir gidip her defasında detaylı ultrasona giriyordum. kaç kez bayıldım ultrason esnasında hatırlamıyorum bile. hiç umutsuz olmadım doktorlar ne söylesin söylesin (neler neler duydum, gebeliği sonlandırmak isteyenler mi dersiniz, beni uyutmadan ameliyat etmeye niyetlenen mi dersiniz. allahtan recep has'a zamanında ulaşabildik de çok şükür erken de olsa sağlıkla doğdu bebeklerim.
allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın kucağını doldursun.

merhaba. ben bir deneme yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı. ben bahçeşehir istinye hastanesinde yaptırmıştım eve yakın pimpirikliyim bişey olursa giderim diye. 19 kasımda memorial da randevum var. çok heycanlıyım. herkes ilgi alakayı beğendiğini söylüyor ama özellikle eve döndüğümüzde tilkiler bizi yerken telefonla bişey sormak istediğimiz de gerçekten tatmin edici cevaplar aldınız mı? bunu aşırı merak ediyorum

Canım aynı konudan dolayı bende tereddütteydim ama hemşire hattı her zaman sorularıma cevap verdi sağolsunlar Benim takibi Beril hoca yaptı onun şahsi numarasında almıştım oda her zaman sorularıma cevap verdi hiç bir sıkıntı yaşamadım

çok sevindim . ilk denemem de malesef bu konulardan çok kötü tecrübelerim var. tedaviye başlamadan da bu soruların cevabını sizler hariç alabileceğim hiç bir yer yok. teşekkür ederim:)

çok sevindim . ilk denemem de malesef bu konulardan çok kötü tecrübelerim var. tedaviye başlamadan da bu soruların cevabını sizler hariç alabileceğim hiç bir yer yok. teşekkür ederim:)
Canım ben yurtdışındayım buraya geldim hala ilk jaftalar onlara sorular sordum sağolsun hep cevapladılar demediler yani sonucu aldı tedavisi bitti artık bizden çıktı iş diye .
Allahım yardımcın olsun bu merkez sama vesile olsun inşallah

amin amin. allah seninde kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin. hepimizin inşallah

Hızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırız Oldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Cok şükür dedim sana çıkar diye :) saglikla kucağına al ins hayırlı sağlıklı evlat olsun

Benm de test günüm 12 Kasım Bakalım hiç belirtim yok şimdilik ama güzel olacak hissediyorum ama yarın 1 hafta doluyo acaba test versem mi diye de düşünüyorum
İkimizinde test günü aynı :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimde o fikir her gün kafamı kurcalıyor sonra diyorum yok yapma gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…