- 27 Temmuz 2020
- 41
- 35
- 38
- 40
Yarın ilaç verseler de beklesem mi acaba 2 gün dahaMatmazella canım bekle olursun bende 45.günde olmuştum o ay başlın yumurta da oluşmadı sonraki ay tekrar gecikince ilaçlı başladım
Varsa çıkar hep 5.gunde test yapmışımdır olan çıkıyor yoksa zaten negatif ins hayirlisi ile pozitiftirBenm de test günüm 12 KasımBakalım hiç belirtim yok şimdilik ama güzel olacak hissediyorum ama yarın 1 hafta doluyo acaba test versem mi diye de düşünüyorum
Yaaa gerçekten mii ay bilemedim şimdi napsamm ?Varsa çıkar hep 5.gunde test yapmışımdır olan çıkıyor yoksa zaten negatif ins hayirlisi ile pozitiftir
Testten kasıt kan mı yoksa gebelik mi ?Yaaa gerçekten mii ay bilemedim şimdi napsamm ?
Hızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızTestten kasıt kan mı yoksa gebelik mi ?
Cok guzel bi haber buuu masallahh sagliklaa devam etsin ins. Bende mi yapsamHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
merhaba. ben bir deneme yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı. ben bahçeşehir istinye hastanesinde yaptırmıştım eve yakın pimpirikliyim bişey olursa giderim diye. 19 kasımda memorial da randevum var. çok heycanlıyım. herkes ilgi alakayı beğendiğini söylüyor ama özellikle eve döndüğümüzde tilkiler bizi yerken telefonla bişey sormak istediğimiz de gerçekten tatmin edici cevaplar aldınız mı? bunu aşırı merak ediyorumCanım anne adayları, ben de şişli memorialde mucizesini alıp, onlarım vesilesiyle bu mutluluğu yaşayanlardanım rabbime şükürler olsun. 1 eylülde transferim yapılmıştı . Bilgilerim taze yeni başlayanlar ya da sonrası için sormak istediğiniz bir şeyler varsa bana sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım . Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh Allahım bu transferlerinizi bu tedaviyi vesileniz kılsın
Canım aynı konudan dolayı bende tereddütteydim ama hemşire hattı her zaman sorularıma cevap verdi sağolsunlar Benim takibi Beril hoca yaptı onun şahsi numarasında almıştım oda her zaman sorularıma cevap verdi hiç bir sıkıntı yaşamadımmerhaba. ben bir deneme yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı. ben bahçeşehir istinye hastanesinde yaptırmıştım eve yakın pimpirikliyim bişey olursa giderim diye. 19 kasımda memorial da randevum var. çok heycanlıyım. herkes ilgi alakayı beğendiğini söylüyor ama özellikle eve döndüğümüzde tilkiler bizi yerken telefonla bişey sormak istediğimiz de gerçekten tatmin edici cevaplar aldınız mı? bunu aşırı merak ediyorum
çok sevindim . ilk denemem de malesef bu konulardan çok kötü tecrübelerim var. tedaviye başlamadan da bu soruların cevabını sizler hariç alabileceğim hiç bir yer yok. teşekkür ederim:)Canım aynı konudan dolayı bende tereddütteydim ama hemşire hattı her zaman sorularıma cevap verdi sağolsunlar Benim takibi Beril hoca yaptı onun şahsi numarasında almıştım oda her zaman sorularıma cevap verdi hiç bir sıkıntı yaşamadım
Canım ben yurtdışındayım buraya geldim hala ilk jaftalar onlara sorular sordum sağolsun hep cevapladılar demediler yani sonucu aldı tedavisi bitti artık bizden çıktı iş diye .çok sevindim . ilk denemem de malesef bu konulardan çok kötü tecrübelerim var. tedaviye başlamadan da bu soruların cevabını sizler hariç alabileceğim hiç bir yer yok. teşekkür ederim:)
amin amin. allah seninde kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin. hepimizin inşallahCanım ben yurtdışındayım buraya geldim hala ilk jaftalar onlara sorular sordum sağolsun hep cevapladılar demediler yani sonucu aldı tedavisi bitti artık bizden çıktı iş diye .
Allahım yardımcın olsun bu merkez sama vesile olsun inşallah
Sağlıkla ilerlesin, doğsun inşallahHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Cok şükür dedim sana çıkar diye :) saglikla kucağına al ins hayırlı sağlıklı evlat olsunHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
İkimizinde test günü aynı :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenm de test günüm 12 KasımBakalım hiç belirtim yok şimdilik ama güzel olacak hissediyorum ama yarın 1 hafta doluyo acaba test versem mi diye de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?