Ay ne güzel bir görüntü buHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Aminn inşallahCok guzel bi haber buuu masagliklaa devam etsin ins. Bende mi yapsam
Siz dediniz diye cesaretlenip yaptım teşekkürlerrrrrrVarsa çıkar hep 5.gunde test yapmışımdır olan çıkıyor yoksa zaten negatif ins hayirlisi ile pozitiftir
Evet 4ab pgt liAebrgrr canım senin 4 AB pgtli miydi?çok tebrik ederim
Çok sağolunnCok şükür dedim sana çıkar diye :) saglikla kucağına al ins hayırlı sağlıklı evlat olsun
Aminnn inşallahj herkesin kiSağlıkla ilerlesin, doğsun inşallah
Bence çıkar eğer tutunmuşsa ben 8.gün idrarda pozitifi görmüştümYaaa gerçekten mii ay bilemedim şimdi napsamm ?
Çok güzel bi haber bu sağlıkla ilerlesin İnşaAllahHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Ya maşallah rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahHızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Amin rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah kaçıncı tüp bebek denemenböyle bir genelleme doğru değil kanımca. 2016'dan beri bu sayfayı takip ederim inanın çok nadir bu söylediğiniz.
hiç öyle düşünmeyin.
sorun varsa zaten ya baştan tutunmuyor ya da ilk üç ay içinde düşük oluyor. o kadar ileri aylarda çok farklı sorunlar oluyordur ve çok azdır bu vakalar.
benim de sorunlu tek yumurta ikizi gebeliğim oldu. bebeklerimden birinde gelişim problemi vardı. her an kaybetme ihtimalim vardı. recep has'a haftada bir gidip her defasında detaylı ultrasona giriyordum. kaç kez bayıldım ultrason esnasında hatırlamıyorum bile. hiç umutsuz olmadım doktorlar ne söylesin söylesin (neler neler duydum, gebeliği sonlandırmak isteyenler mi dersiniz, beni uyutmadan ameliyat etmeye niyetlenen mi dersiniz. allahtan recep has'a zamanında ulaşabildik de çok şükür erken de olsa sağlıkla doğdu bebeklerim.
allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın kucağını doldursun.
Mrb ben de beril hocaya gidiyorum siz memnun kaldınızmı sonuç ne olduCanım aynı konudan dolayı bende tereddütteydim ama hemşire hattı her zaman sorularıma cevap verdi sağolsunlar Benim takibi Beril hoca yaptı onun şahsi numarasında almıştım oda her zaman sorularıma cevap verdi hiç bir sıkıntı yaşamadım
Evet Beril hocam ve memorialden çok memnun kaldık şükürler olsun ilk denemede pozitif haberimizi aldıkMrb ben de beril hocaya gidiyorum siz memnun kaldınızmı sonuç ne oldu
allah razı olsun çok teşekkürler.Amin rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah kaçıncı tüp bebek denemen
Maşallah darısı bana inşallah sizin neden olmuyorduEvet Beril hocam ve memorialden çok memnun kaldık şükürler olsun ilk denemede pozitif haberimizi aldıkAllah yardımcınız olsun
Baya operasyon geçirmişisin ama sonu güzel olmuş rabbim sana bağışlasın inşallahallah razı olsun çok teşekkürler.
ilkti benim.
çikolata kisti yüzünden karnım yapışıktı. öncesinde semra hanım ameliyat etti beni ( hala düzelmedi yapışıklıklarım. derin endometriyozist benimki. bağırsaklarım da yapışmış şimdi. tekrar ameliyat olacağım yılbaşında) tüplerim bağlandı. sonra transfer oldu. tek embriyo ikiz oldu. yaşım 35 üstüydü.
Her türlü yanıt alırsın merak etmemerhaba. ben bir deneme yaptım kimyasal gebelikle sonuçlandı. ben bahçeşehir istinye hastanesinde yaptırmıştım eve yakın pimpirikliyim bişey olursa giderim diye. 19 kasımda memorial da randevum var. çok heycanlıyım. herkes ilgi alakayı beğendiğini söylüyor ama özellikle eve döndüğümüzde tilkiler bizi yerken telefonla bişey sormak istediğimiz de gerçekten tatmin edici cevaplar aldınız mı? bunu aşırı merak ediyorum
Ayyyyy çok sevindim ….Hızlı test yaptım sanırım + cumaya kadar bekleyemedim kanda belli olacaktır umarım herkesin güzel sonucunu alırızOldu oldu olduuuu şükürrrrlwr olsun
Hadi inşAllah , sende patlat bi pozitifİkimizinde test günü aynı :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canımbenimde o fikir her gün kafamı kurcalıyor sonra diyorum yok yapma gününü bekle
Çook sağolunn aminn o günleri de görelim , burası bana çok iyi geldi sayenizde keşfettim bunun için de ayrı teşekkür ederim Allahım herkesin dileğine göre en güzelini en hayırlısını versinAyyyyy çok sevindim ….
Maşallah , Rabbim sağlıkla devamlılığını getirsin inşAllah
Yerinde olmayı isteyen milyonlarca kadın için bizlere de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?