Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eğer istersen uygulanıyor canım,çünkü ben de hiç gebelik yaşamadım.önceki tedavimde sanırım merkezden kaynaklı olan olumsuzluklar görmemiş ya da bana yansıtmamş olabilirler.

Bende okumak isterdim ama maalesef kirmizalar geldi dualariniza benide katarsaniz sevinirim bu arada tedaviye de başladım inşallah bu defa hersey güzel olur hepiniz de dularimdasiniz arkadaşlar Rabbim bepimizinde gönlündegönlündekini en kisa zamanda nasip eder insallah

Eğer istersen uygulanıyor canım,çünkü ben de hiç gebelik yaşamadım.önceki tedavimde sanırım merkezden kaynaklı olan olumsuzluklar görmemiş ya da bana yansıtmamş olabilirler.
inşallah işe yarar canım, çok sağolasın, teşekkürler..

Bir arkadaşım için de bir tane yazar misin canım. Ona da dua ederseniz bbebek icin sevinirim. Bu mübarek gecede çok çok dua edelim birbirimize. Hepinize hayırlı kaldiller. Duamdasiniz hep

Bir arkadaşım için de bir tane yazar misin canım. Ona da dua ederseniz bbebek icin sevinirim. Bu mübarek gecede çok çok dua edelim birbirimize. Hepinize hayırlı kaldiller. Duamdasiniz hep

="Happy12, post: 41212091, member: 632367"]11 eksığımız kaldı ınsallah tamamlıcaz bugun.bunun duasında hepımız ıçın dua edılecek hıç aklınıza takılmasın evlat eklıklığı yasayanlar tek kendısı ıçın dua edemezler ztn.. rabbım bana nasıp ettı ınsalalh kesemde olusursa bı sıkıntı olmazsa sımdı dualarımda sızler varsınız...allah kımseyı evlatsızlıkla sınamasın ınsallah[/QUOTE]
Happy12 arkadaşım meryem surelerini gece 24 te falan bağışlasan hem kandil dolayısıyla sevap hemde ben ancak okuyorum

Canlarim hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun insallah Rabbim bidahaki kandili evladimizla beklemeyi nasip etsin cumlemize insallah hep dilimde duamda gonlumdesiniz bugun gittim kolan sisli ve bahceci ikiside ameliyat dedi ve kararim netlesti artik ameliyat olup oyle tedavi olucam gerisi Rabbime kalmis esimde o arada keciboynuzu biseyler yesin icsin sayimiz artsin hayirlisi olsun artik hakkimizda hepinizi cok opuyorum Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Aminnnn inşallah hepimizinde göbisleri dolsun bu sene

PGT 350 $ taze hemen transfer edilirse bu fiyat.. fakat dondurulup pgt yapılırsa 280 $ eğer kötü çıkarsa dondurulma parası alınmıyor.para konusunda davranışalrını çok beğendim açıkcası ben.
cnm embriyoya pgt ypilirsa mi 350 oluyor bize 650 euro denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…