- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
maşallah embriyo durumun çok iyi, zaten gebe kalmanda sorun yokmuş, inşallah sağlıklı embriyo ile gebeliğin devam eder. Bende hiç gebelik oluşmadı, böyle olan birine uygulanıyormu o yüzden merak ettim, inşallah son tedavin olur yormadan gelir bebeğiniz..
inşallah işe yarar canım, çok sağolasın, teşekkürler..Eğer istersen uygulanıyor canım,çünkü ben de hiç gebelik yaşamadım.önceki tedavimde sanırım merkezden kaynaklı olan olumsuzluklar görmemiş ya da bana yansıtmamş olabilirler.
Cnm aksam mi yatsi mi biri hizlica aciklasin yatsi ise yemegimi yicem yeni isten geldimde aksamsa hemen oturuo okumam lazimcanım 1 tane yazıyoruz sanada o zaman aksam namazına kadar vakıtımız allah kabul etsın ınsalah bebğıne kavusursun tez zamanda
evet yatsi olursa daha iyi olur yoksa benimde simdi hizlica okumam lazimCnm aksam mi yatsi mi biri hizlica aciklasin yatsi ise yemegimi yicem yeni isten geldimde aksamsa hemen oturuo okumam lazim
Aminnnn inşallah hepimizinde göbisleri dolsun bu seneBu mübarek gün ve gecenin hürmetine olmazları olduran imkanzı mücizeleriyle gerçekleştiren rabbim bizlerin de mucizesine en tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin dualarımızı karşılıksız bırakmasın hepinizin kandili mübarek olsun
cnm embriyoya pgt ypilirsa mi 350 oluyor bize 650 euro denildiPGT 350 $ taze hemen transfer edilirse bu fiyat.. fakat dondurulup pgt yapılırsa 280 $ eğer kötü çıkarsa dondurulma parası alınmıyor.para konusunda davranışalrını çok beğendim açıkcası ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?