- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
cnm embriyoya pgt ypilirsa mi 350 oluyor bize 650 euro denildi
canim bizde genetik bolumuyle gorustugumuzde 380 dolar denmisti .cnm embriyoya pgt ypilirsa mi 350 oluyor bize 650 euro denildi
Canım nasılsın belirtlerin devam ediyo mu?? Ben 10. Gündeyim bgn ağrılar kayboldu sanki acaba ters bi durum mu oldu. Dün feci sancılar girip çıkıodu adet görecek gibiydim. Bugün gitii hepsiarkadaslar kandıl programı vesilesi ile giriş yapamadım dün aksam.. allah hepimizin dualarını kabul etsın...ınsallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavusuruz
Canım nasılsın belirtlerin devam ediyo mu?? Ben 10. Gündeyim bgn ağrılar kayboldu sanki acaba ters bi durum mu oldu. Dün feci sancılar girip çıkıodu adet görecek gibiydim. Bugün gitii hepsi
canım benım arada kasık ağrım oluyo hala çok nadır de karın ağrıısı...bugun test günün deılmıs senın ozasamn 10. gün ıse yaptın mı test ?Canım nasılsın belirtlerin devam ediyo mu?? Ben 10. Gündeyim bgn ağrılar kayboldu sanki acaba ters bi durum mu oldu. Dün feci sancılar girip çıkıodu adet görecek gibiydim. Bugün gitii hepsi
12. Gün test günüm sen kaçıncı gün test yapmıştın canım?? Ben bugün yaptırcam akşama iş çıkışı. 5. Gün embriyosuydu niye 12. Günü bekliolar anlamadım. Bugün 10. Günüm!canım benım arada kasık ağrım oluyo hala çok nadır de karın ağrıısı...bugun test günün deılmıs senın ozasamn 10. gün ıse yaptın mı test ?
transfer günün saymıosun dımı ? benım 4. gün embrıyosuydu 10. gün test günüm dü bence bugun test yap değerın artık bı çok seyı söyler ınsallah hem10. gün de yapıldı kan bana hem 12 . yükselme varmı dıe hanı12. Gün test günüm sen kaçıncı gün test yapmıştın canım?? Ben bugün yaptırcam akşama iş çıkışı. 5. Gün embriyosuydu niye 12. Günü bekliolar anlamadım. Bugün 10. Günüm!
Az once hasteneden aradilar 3 embriyoya pgt yapilmis sonucu aksam 5 de cikacakmis.eger sonuc iyi cikarsa bugun transfer olacakmis.cok korkuyorum sonuctan.Allah hepimize sabir ve kolaylik versin.
Yok canım saymıyırum transfer gününü. Bugün inşallah güzel bi sonuc elde ederiz Allahımmmtransfer günün saymıosun dımı ? benım 4. gün embrıyosuydu 10. gün test günüm dü bence bugun test yap değerın artık bı çok seyı söyler ınsallah hem10. gün de yapıldı kan bana hem 12 . yükselme varmı dıe hanı
Az once hasteneden aradilar 3 embriyoya pgt yapilmis sonucu aksam 5 de cikacakmis.eger sonuc iyi cikarsa bugun transfer olacakmis.cok korkuyorum sonuctan.Allah hepimize sabir ve kolaylik versin.
çok iyi anlıyorum heyecanını o saat hiç gelmez o telefon sanki hiç çalmaz gibi gelir insana inşaallah beklediğin güzel haberi alırsınAz once hasteneden aradilar 3 embriyoya pgt yapilmis sonucu aksam 5 de cikacakmis.eger sonuc iyi cikarsa bugun transfer olacakmis.cok korkuyorum sonuctan.Allah hepimize sabir ve kolaylik versin.
yanlış hatırlamıyosam sizin üç embriyonuz vardı değilmi bu 4. güne ulaşan embriyonun kalitesi neyditransfer günün saymıosun dımı ? benım 4. gün embrıyosuydu 10. gün test günüm dü bence bugun test yap değerın artık bı çok seyı söyler ınsallah hem10. gün de yapıldı kan bana hem 12 . yükselme varmı dıe hanı
Ayy canımm benim nasıl geçti görüşmen? İnşallah hersey yolundadır ne zaman başlıyosunBENDE DÜN SEMRA HANIMLA GÖRÜŞTÜM KİMSE BİZİ SORMUYOR AMA NEYSE
Bugun yaptınmı kan testı pekı?Yok canım saymıyırum transfer gününü. Bugün inşallah güzel bi sonuc elde ederiz Allahımmm
Evet 3 tane toplandı ıkı transfer oldu. Bırı orta bırı ıyıydı.4. Gunde transfer ettıleryanlış hatırlamıyosam sizin üç embriyonuz vardı değilmi bu 4. güne ulaşan embriyonun kalitesi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?