Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrb ben de beril hocaya gidiyorum siz memnun kaldınızmı sonuç ne oldu
Ben de İpek hanımla başladım muayeneleri gayet iyi ama telefonlara çok cevap vermiyor bir de son yumurta takibimde gönül hoca baktı bana ben de neden siye sorduğum da hemşirelerden biri daha kıdemli biri devam edecek son günlerde dedi kafam karıştı biraz ama sonra zaten gönül hanım gördü ben de kurcalamadım zaten İpek hanım da izne ayrılmıl gebeliği nedeniyle sanırım . Ama genel olarak memnun kaldım hemşirw gurubuna direk yazıyorum dönüyorlar bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar her açıdan bence çok profesyonelce çalışıyorlar ayrıca embryo lab. türkiyedeki en iyi laboratuvar diye de duymuştum gitmeden önce

Tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallah.gönül hanım deneyimli bir doktor gerçekten.benim önceki gebeliğimde o ilgilendi hep.bundanda onun ilgilenmesini istedim ama 2 kere denk geldik sadece.doktorlar vesile tabiki.ama insanın rahat edebileceği bir doktorun olması çok önemli

D dilktrvdi canım sen tüplerin mi bağlandı sadece ameliyatla?pgt Li doğal siklus mü yapıldı ?embriyo kaliten neydi?biliyorum çok soru sordum ama benim de çikolata kistim var bu ay benim de transferim var yardımcı olursan çok sevinirim

Hayırlısı olsun hakınızda evet hastane de bütün doktorlar çok ben Pazartesi günü gittim hem dr semra kahraman hemde beril Yüksel ikisi bana baktı ben öyle istedim bakalım hakımda ne düşünüyorlar nasıl bi tedavi olucak ikisi de baktı ver çok ilgilendiler ama ben dr beril hanımla başladım tüp bebeğe onunla devam edicem onu da belirtin bence ben gönül hanım hanımla devam edicem diye

S serapguney canım sen tüplerin mi bağlandı sadece ameliyatla?pgt Li doğal siklus mü yapıldı ?embriyo kaliten neydi?biliyorum çok soru sordum ama benim de çikolata kistim var bu ay benim de transferim var yardımcı olursan çok sevinirim

Canim kac amh ? Daha önce opu da kac yumurta toplandı ve dollendi ?
Amh değerim 0.99 ben 4 yıldır evliyim çocuğum olmuyordu bir sürü doktora gittim bana diyordular hiç bir şeyin yok çocuk olucak vitamin veriler kuladım olmadı 3 ay önce araştırma hastanesine gittim aşılama yapalım dedim doktor kan istedi genetik testi hepsine baktı bana dedi senin yumurta rezervin düşük acilen tüp bebek yapalım ben de araştırdım memoria iyi dediler oraya başladım ilk defa yapıcam nasıl oluyor bilmiyorum burayı gördüm kadınlar kulübü herkese böyle yorumları görmek beni umutlandırıyor rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Sana tavsiyem bu surec boyunca arı sütü, omege 3 ve Co10 kullanman ve gluten ve şekerden uzak durman yumurtalarının kalitesi ve opu dolu çıkması için. ALLAH yardimcin olsun insallah burasi vesile olsun

Canımlarrrr ;

Bugün Yücel Hoca tarafından 17:00-17:30 arasında transferim olucak .

Allah nasip ederse , bende bugün mucizeme kavuşurum inşAllah …
Böylesine özel birgün de bana da dua eder misiniz
Benimde transferimi yucel hoca yapmisti sımsıkı tutunsun sana bebisin insallah guzel haberlerini bekliyoruz dualarimdasiniz

Sana tavsiyem bu surec boyunca arı sütü, omege 3 ve Co10 kullanman ve gluten ve şekerden uzak durman yumurtalarının kalitesi ve opu dolu çıkması için. ALLAH yardimcin olsun insallah burasi vesile olsun
Ben de arı sütü bal polen aldım kullanıyorum suya karıştırıp tamam bilgim yok hangi marka güzel hangisini alsam bi de incir yiyorum

Canımlarrrr ;

Sımsıkı tutunsun sana, yerini çok sevsin bebeğin

Hemen bugün başlim o zaman sizin kullandığınız yada bildiğiniz iyi marka varmı acaba bugün alim co10 ne oluyor

Canımlarrrr ;

İnşallah sım kısı tutar bebeğin bol meryem süresi dinle ya da oku inşallah güzel haberlerini alırız

bana dediler arı poleni çok iyi geliyor yumurta kalitesine aldım suya karıştırp içi yorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum bu konuda bilgisi olan bana yardımcı ola bilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…