Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hemen bugün başlim o zaman sizin kullandığınız yada bildiğiniz iyi marka varmı acaba bugün alim co10 ne oluyor
Ari sütünü turkiyedeyken beeo markasının aldim diğerlerini solgar alabilirsin sanirim.
Ben yurtdisinda yaşıyorum burdan baska marka alıyordum ama TR de olsam solgar tercih ederim quenzim oluyor co 10 200 mg al canim

Ben de arı sütü bal polen aldım kullanıyorum suya karıştırıp tamam bilgim yok hangi marka güzel hangisini alsam bi de incir yiyorum
Ari sütünü saf almanı tavsiye ederim yani balla karışık olmayan sadece Ari sütü olsun Beeo markasında var ve cok güvenilir.

Ari sütünü turkiyedeyken beeo markasının aldim diğerlerini solgar alabilirsin sanirim.
Ben yurtdisinda yaşıyorum burdan baska marka alıyordum ama TR de olsam solgar tercih ederim quenzim oluyor co 10 200 mg al canim
Tamam canım benim teşekkür ederim allah razı olsun

Canımlarrrr ;

Bugün Yücel Hoca tarafından 17:00-17:30 arasında transferim olucak .

Allah nasip ederse , bende bugün mucizeme kavuşurum inşAllah …
Böylesine özel birgün de bana da dua eder misiniz
Ahhh inşallahhh sıkı sıkı tutunsun hayırlısı olsun benden tavsiye çok su içmeyin sıkışınca yatarken gitmemek için artık kendimi sıkmaktan karnım kasıldı korktum ve gittim dayanamayıp

Canımlarrrr ;

dualarım seninle canım

evet. biraz sıkıntısını yaşadım ben açıkçası. 19unda gideceğim görüşmeye umarım herşey çok güzel geçer:)

Eklentiler

• 5F97399E-2553-4809-8C97-104FC4B78643.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
Canımlarrrr ;

Canım arkadaşım dualarım seninle. Sıkı sıkı tutunsun sana miniğin inşallah

Ahhh inşallahhh sıkı sıkı tutunsun hayırlısı olsun benden tavsiye çok su içmeyin sıkışınca yatarken gitmemek için artık kendimi sıkmaktan karnım kasıldı korktum ve gittim dayanamayıp
Akşam 4 buçuktan sonra içerim diyorum .
0.5 likle bi başlayım , zaten heyecandan ve operasyon sırasında odanın soğukluğunu da hesap edersek sıkışırım herhalde ..
-ki aksi gibi 6 ‘ya sarkarsa mecbur bende yaparım
Benim bi arkadaş transfer anında kaçırmış , elinde değil tabi ama insan tutamayabilir .
Bu arada bilgisi olan var mı acaba , tranfer anını video çektirmeye izin veriyorlar mı ?

Canımlarrrr ;

Ayyy çok sevindim canım hep aklıma geliyordun
Rabbim bugun mucizeni sana nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2949219 bana dediler arı poleni çok iyi geliyor yumurta kalitesine aldım suya karıştırp içi yorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum bu konuda bilgisi olan bana yardımcı ola bilirmi?
Balın üstüne döküp yiyorsun canım öyle faydası oluyor buzdolabının kahvaltı kısmında tutman lazım bozulur sonra arı sütü de öyle soğuk zinciri bozma fazla balı koymuyorsun dolaba sadece poleni arı sütünü şifa olsun inşallah

Kızlar 5aa kalitedeki embriyo, 6aa kalitedeki embriyodan daha iyi diye bir şey okudum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…