Ari sütünü turkiyedeyken beeo markasının aldim diğerlerini solgar alabilirsin sanirim.Hemen bugün başlim o zaman sizin kullandığınız yada bildiğiniz iyi marka varmı acaba bugün alim co10 ne oluyor
Ari sütünü saf almanı tavsiye ederim yani balla karışık olmayan sadece Ari sütü olsun Beeo markasında var ve cok güvenilir.Ben de arı sütü bal polen aldım kullanıyorum suya karıştırıp tamam bilgim yok hangi marka güzel hangisini alsam bi de incir yiyorum
Kaçıncı gün acabaCanımlarrrr ;
Bugün Yücel Hoca tarafından 17:00-17:30 arasında transferim olucak .
Allah nasip ederse , bende bugün mucizeme kavuşurum inşAllah …
Böylesine özel birgün de bana da dua eder misiniz
Tamam canım benim teşekkür ederim allah razı olsunAri sütünü turkiyedeyken beeo markasının aldim diğerlerini solgar alabilirsin sanirim.
Ben yurtdisinda yaşıyorum burdan baska marka alıyordum ama TR de olsam solgar tercih ederim quenzim oluyor co 10 200 mg al canim
Dediğin markaya baktım üzerinde propolis arı sütü ham bal yazıyorAri sütünü saf almanı tavsiye ederim yani balla karışık olmayan sadece Ari sütü olsun Beeo markasında var ve cok güvenilir.
Ahhh inşallahhh sıkı sıkı tutunsun hayırlısı olsunCanımlarrrr ;
dualarım seninle canımCanımlarrrr ;
evet. biraz sıkıntısını yaşadım ben açıkçası. 19unda gideceğim görüşmeye umarım herşey çok güzel geçer:)Her türlü yanıt alırsın merak etme
Her muayene ortalama 10/15 dk sürüyor ..
Hemşire hattına yazdığınız da mutlaka dönüş oluyor , fakat uzun uzadıya değil
Bunun yanı sıra beklemeye vaktin yoksa aradığında da görüşme sağlayabiliyorsun .
Bu süre zarfında Allah’ın izniyle olumsuz bi durumun olmaz inşAllah ..
Ari sütünü turkiyedeyken beeo markasının aldim diğerlerini solgar alabilirsin sanirim.
Ben yurtdisinda yaşıyorum burdan baska marka alıyordum ama TR de olsam solgar tercih ederim quenzim oluyor co 10 200 c. Canım bumu söylediğin
5. GünKaçıncı gün acaba
Canım arkadaşım dualarım seninle. Sıkı sıkı tutunsun sana miniğin inşallahCanımlarrrr ;
Akşam 4 buçuktan sonra içerim diyorum .Ahhh inşallahhh sıkı sıkı tutunsun hayırlısı olsunbenden tavsiye çok su içmeyin sıkışınca yatarken gitmemek için artık kendimi sıkmaktan karnım kasıldı korktum ve gittim dayanamayıp
CanımmmmmCanım arkadaşım dualarım seninle. Sıkı sıkı tutunsun sana miniğin inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum canım sımsıkı tutunsun inşallahCanımlarrrr ;
Ayyy çok sevindim canım hep aklıma geliyordunCanımlarrrr ;
Balın üstüne döküp yiyorsun canım öyle faydası oluyor buzdolabının kahvaltı kısmında tutman lazım bozulur sonra arı sütü de öyle soğuk zinciri bozma fazla balı koymuyorsun dolaba sadece poleni arı sütünü şifa olsun inşallahEki Görüntüle 2949219 bana dediler arı poleni çok iyi geliyor yumurta kalitesine aldım suya karıştırp içi yorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum bu konuda bilgisi olan bana yardımcı ola bilirmi?
Amin inşallahBalın üstüne döküp yiyorsun canım öyle faydası oluyor buzdolabının kahvaltı kısmında tutman lazım bozulur sonra arı sütü de öyle soğuk zinciri bozma fazla balı koymuyorsun dolaba sadece poleni arı sütünü şifa olsun inşallah
Büyük gün geldi yaniCanımmmmm
inşAllahhhh , hepimizin duası, dileği bir ..
Rabbime inanıyorum , birgün bizi müjdeleyecek inşAllah o gün yakındır hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?