Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar 5aa kalitedeki embriyo, 6aa kalitedeki embriyodan daha iyi diye bir şey okudum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Bende tam tersi diye biliyorum 6 AA daha kaliteli oluyor.çünkü 6 rakamı artık embriyo kabuğundan çıkmış Rahime yerleşmeye hazır demek.5 ise henüz kabuğundan çıkmamış demek.ama bence ikisi de aynı kalite sayılır.en önemlisi AA lar çünkü çok sayıda hücre içeriyor ve ölü hücre yok demek.inşallah anlatabilmişimdir.sizin transfer olanın kalitesi neydi?

Canımmmmm
inşAllahhhh , hepimizin duası, dileği bir ..
Rabbime inanıyorum , birgün bizi müjdeleyecek inşAllah o gün yakındır hepimize
Nihayet o gün geldi mi heyecanla senide bekliyordum. Çok su icme evden çıkarken bir bardak ic yeter. Ben öyle yaptim ona rağmen bosaltirdilar inanır mısın içeride çoğaldı herhalde kontrol ediliyor zaten gerekli ise ic veya bosalt diyorlar. Kaldı ki benim rahim ters olduğu için sen su icmesen bile olurmuş demişti Yücel Bey güzel haberlerle insallahhhh dualar seninle

Benim 6aa embriyom.

dualarımız senınle canım

Kızlar ben az önce Cuma gününe Aysu hanımla randevu aldım. Aysu hanımla muhattap olan var mı nasıl ?
Gönül hanım, Beril hanım, Yücel bey randevuları çok uzaktı mecburen aldım
Ben bir kere Aysu hanıma muayene oldum .ben beğendim baya bi inceledi hiçbir şeyi atlamak istemedi dikkatli bir doktor.Ama yeni gelmiş sanırım daha önce hiç duymamıştım ismini

inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana ve kucağına sağlıkla gelir :)

çok soru olur mu ne demek, ben benimle aynı yoldan geçmiş arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum diye arada yazıyorum.
evet sadece bağlandı çünkü semra hanım alınamayacak kadar çok yapışıklık olduğunu söylemişti karnımda. 2.5 saat uğraşmışlar açmaya ama açılmamış.

pgt olmadı benim. gerek görmedi semra hanım yaşım ileri olmasına rağmen ve evet naturel oldu. hatta eski yazılarımda vardır bu yönteme geçişin ilklerinde biriyim. ben transfer olurken hiç yoktu eskilerde deneyim paylaşan.

11 yumurta toplandı. 7 si döllendi ama 4'ü gelişti. 2 tane aa oldu. diğer ikisini hatırlamıyorum düşük kaliteydi onların ikisini tek tüpte dondurdular. bir tane aa'yı transfer ettiler o da bölünüp ikiz oldu. diğerleri hala merkezde donmuş şekilde duruyor ama yasal süre sonra imha isteyeceğim. bana ikizlerim yeter çok şükür. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim canım

Memorial hep 9.gün istiyor kan testini.ben 7.ve 9.günü test yaptırmıştım
Şöyle ki dondurulmuş transferde embriyo 5 günlük , transfer sonrası 9 gün sonra istenmesi 9+5 =14. Gün yani 2. Hafta oluyo galiba diye düşündüm kendimce ondan 9. Gün istiyolar dedim kendi kendime

Şöyle ki dondurulmuş transferde embriyo 5 günlük , transfer sonrası 9 gün sonra istenmesi 9+5 =14. Gün yani 2. Hafta oluyo galiba diye düşündüm kendimce ondan 9. Gün istiyolar dedim kendi kendime
Ben hiç 9. gün test isteyen görmemiştim. O yüzden tedirgin oldum. Bana bir şey demiyorlar ama Allah korusun embriyo sıkıntılı mı acaba diye düşündüm ama memorial herkesten 9. gün test istiyormuş

Canımlarrrr ;

Bugün Yücel Hoca tarafından 17:00-17:30 arasında transferim olucak .

Allah nasip ederse , bende bugün mucizeme kavuşurum inşAllah …
Böylesine özel birgün de bana da dua eder misiniz
Canimmm
Şimdiden hayırlı olsun inşallah.
Insallah güzel haberini almak nasip olsunDualarımız seninle ,Rabbim bu ay mucizenle buluşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…