Fiyat konusunda bi bilgim yok. Benim de ANA testim pozitifti. Aynı sizin gibi romatolojiye gittim bütün testler temiz çıktı. Yücel hoca bana kan sulandırıcı hap kullanırsın demişti. Siz kan sulandırıcı kullanmadınız mı gebeliğinizde?Transferi olan arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun pozitifi görenlerde sağlıcakla kulaklarına alsın bebeklerini böyle yazıyorum cevap gibi kusura bakmayın başlık açmayı bilmiyorum bende salı günü ilk muayenemi oldum doldurulmuş hazırlığı için 2020 de yapılan transferim de 10 haftalık bebegimin kalbi durdu daha öncesinde pıhtılaşma testlerin de ana pozitif çıkmıştı romatolojiye gitmiştim tüm yapılan testler temiz geldi dün beril hanım bana ana pozitifti senin dedi bebeğin kaybına bu sebep olmuş olabilir dedi ama tahlilleri de sorun yoktu yine romatoloji doktoruna danış dedi tüm hevesim kaçtı çarşambaya randevu verdiler ne yapsam gitmesem mi tedavim iptal olursa rahim kalınlaşmasa acaba ne kadarlık bir ödeme yapıyoruz bileniniz var mı acaba
Geçmiş olsun canım hastanenin muhasebe bölümüyle görüşseniz bilgi verirler istersen numarasını vereyimTransferi olan arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun pozitifi görenlerde sağlıcakla kulaklarına alsın bebeklerini böyle yazıyorum cevap gibi kusura bakmayın başlık açmayı bilmiyorum bende salı günü ilk muayenemi oldum doldurulmuş hazırlığı için 2020 de yapılan transferim de 10 haftalık bebegimin kalbi durdu daha öncesinde pıhtılaşma testlerin de ana pozitif çıkmıştı romatolojiye gitmiştim tüm yapılan testler temiz geldi dün beril hanım bana ana pozitifti senin dedi bebeğin kaybına bu sebep olmuş olabilir dedi ama tahlilleri de sorun yoktu yine romatoloji doktoruna danış dedi tüm hevesim kaçtı çarşambaya randevu verdiler ne yapsam gitmesem mi tedavim iptal olursa rahim kalınlaşmasa acaba ne kadarlık bir ödeme yapıyoruz bileniniz var mı acaba
Benim de öyle sadece coraspin verildi onu kullanıyodum ama yine de endişelerim var acaba iğne kullanmalı mıyızFiyat konusunda bi bilgim yok. Benim de ANA testim pozitifti. Aynı sizin gibi romatolojiye gittim bütün testler temiz çıktı. Yücel hoca bana kan sulandırıcı hap kullanırsın demişti. Siz kan sulandırıcı kullanmadınız mı gebeliğinizde?
Sadece ANa mi pozitif? Trombofili testini de yaptirdin mi?Kızlar günaydın:) aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mıydı? Benim ANA testim pozitifti sadece coraspin verdi merkez ama içim rahat değil acaba tekrar sorsam mı?
Evet faktör 5 genlerim normal, doktorum gebelik oluşunca tekrar bakarız demişti ama en son yine coraspin ile devam dedi. Fakat içim rahat değil merkez nedense iğne kullandırmıyor, bu durum iyi mi kötü mü bilemiyorum ama çoğu yer önlem amaçlı olsa bile veriyor, sanki kullansam içim daha huzurlu olacak gibi. Senin de durumunu daha önce okumuştum canım sanırım sana da iğne verilmedi değil mi sen perinatoloğa gitmiştin. Ben de şimdi perinatologdan randevu aldım herşeyi anlatırım başka test isterler mi bilemiyorum ama iğne kullanmak istediğimi söyleyeceğim o dereceye geldim sanırım korkudan :))Sadece ANa mi pozitif? Trombofili testini de yaptirdin mi?
aa evet canım haklısın senin Faktör 5 heterozigotmuş aynen insanın içi rahat etmiyor çünkü diğer merkezler hiç test bile yapmadan önlem olsun diye kan sulandırıcı iğne veriyorlar anlayabilmiş değilim gerçekten bu konuyu, bana da Yücel hoca sadece coraspin verdi transfer öncesinde başlamıştık hala ona devam ediyorum ama perinatoloğa randevu aldım yine memorial hastanesinden bakalım o ne diyecek. Sen şuan coraspin kullanıyor musun?Benim Faktör V genim problemli olmasına rağmen bana da transfer anında Yücel Hoca “Gebelik haberini almadan başlatmayalım” dedi … İnsanın içi rahat etmiyor tabi ..
Benm hiç böyle tahlillerim yok acaba kan tahlşllerinde bi problem gördüklerinde mi bu kadar detay bakılıyor yoksa ben de yaptırmalı mıydım? Veya yaptırmalı mıyım ? Bana kimse demedi bunlar gerekli diye ?Benim Faktör V genim problemli olmasına rağmen bana da transfer anında Yücel Hoca “Gebelik haberini almadan başlatmayalım” dedi … İnsanın içi rahat etmiyor tabi ..
EvetBenden de gelsin o zaman benimde 7. Gnum belli belirsiz gosteriyo ins doğrudur
Kullanmıyorum şuan ..Zaten vermedi, -ki bu konu çok tartışmaya açık bir durum .aa evet canım haklısın senin Faktör 5 heterozigotmuş aynen insanın içi rahat etmiyor çünkü diğer merkezler hiç test bile yapmadan önlem olsun diye kan sulandırıcı iğne veriyorlar anlayabilmiş değilim gerçekten bu konuyu, bana da Yücel hoca sadece coraspin verdi transfer öncesinde başlamıştık hala ona devam ediyorum ama perinatoloğa randevu aldım yine memorial hastanesinden bakalım o ne diyecek. Sen şuan coraspin kullanıyor musun?
Saol canim senindee kan sonclarimizda guzel cikar ins. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin kimsenin emegini bosa cikarmasinEvethayırlı olsun o zaman.
Amin. İnan her kendime dua ettiğimde bu yolda emek veren herkes için dua ettim. Çok zor bir yol bizimki. Ama sonu aydınlık güzel olsun inşallahSaol canim senindee kan sonclarimizda guzel cikar ins. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin kimsenin emegini bosa cikarmasin
Tüp Bebek tedavisinde bu gen testini çok nadir yapıyorlar ..Benm hiç böyle tahlillerim yok acaba kan tahlşllerinde bi problem gördüklerinde mi bu kadar detay bakılıyor yoksa ben de yaptırmalı mıydım? Veya yaptırmalı mıyım ? Bana kimse demedi bunlar gerekli diye ?
Oyy kuzum benim …Benden de gelsin o zaman benimde 7. Gnum belli belirsiz gosteriyo ins doğrudur
Aminnn aminnn dualarimdasinizz sizden de guzel haberler bekliyoruzOyy kuzum benim …
Rabbim daim etsin inşAllah ..
Darısı hepimize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?