- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim canım. Umarım bu ay hepimize Uğur getirirruyass47 gokkusaginadusenbukalemun ay ikimiz adına o kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim devamını nasip etsin
Tesekkur ederiz sizinde guzel haberlerinizi aliriz insruyass47 gokkusaginadusenbukalemun ay ikimiz adına o kadar çok sevindim ki anlatamam rabbim devamını nasip etsin
Hatırlarsanız benim de iki genim heterezigot. Bana da gebelik oluştuktan sonra kan sulandırıcı kullandıracaklarını söylediler.Merkeze guvenmemek degil ama icimin rahat etmesi icin ben de perinatolog tavsiyesiyle basladim igne ve coraspine. Bendeki mutasyonlar cok hafif pihtilasmaya sebep oluyor. Pai ve mthfr heterozigot. Ama aklim kalacagina kan sulandirici kullanmayi tercih ettim. Cunku genetik sebeplerle tup bebek surecine girip kiymetli embriyolar elde ettik. Hicbir seyi ihmal etmeden uygulamak istedim.
Akli takilan arkadaslara da kan sulandirici konusuna onem veren perinatologlarla gorusmelerini tavsiye ederim. Facebookta pihtilasma sorunu yasayan gebelerin gruplari var, bulundugunuz sehir icin doktor danisabilirsiniz, onlar epey tecrubeliler
Kadın olmak ne güzel bişey ya …Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Belki bu elestirileri okuyorlardir, elestiri de demeyelim de endiseler diyelim.. daha ilimli yaklasmaya baslamislar son zamanlarda sanki. En azindan coraspin kullandiriyorlar diye okuyorum.Hatırlarsanız benim de iki genim heterezigot. Bana da gebelik oluştuktan sonra kan sulandırıcı kullandıracaklarını söylediler.
Pozitifden sonra gitmiştin demi sende ?Merkeze guvenmemek degil ama icimin rahat etmesi icin ben de perinatolog tavsiyesiyle basladim igne ve coraspine. Bendeki mutasyonlar cok hafif pihtilasmaya sebep oluyor. Pai ve mthfr heterozigot. Ama aklim kalacagina kan sulandirici kullanmayi tercih ettim. Cunku genetik sebeplerle tup bebek surecine girip kiymetli embriyolar elde ettik. Hicbir seyi ihmal etmeden uygulamak istedim.
Akli takilan arkadaslara da kan sulandirici konusuna onem veren perinatologlarla gorusmelerini tavsiye ederim. Facebookta pihtilasma sorunu yasayan gebelerin gruplari var, bulundugunuz sehir icin doktor danisabilirsiniz, onlar epey tecrubeliler
Ben de ne kullanacağımı tam olarak bilmiyorum ama bana “eğer iki ve daha fazla gende heterezigot çıkarsa biz kan sulandırıcı kullandırmayı öneriyoruz” dediler.Belki bu elestirileri okuyorlardir, elestiri de demeyelim de endiseler diyelim.. daha ilimli yaklasmaya baslamislar son zamanlarda sanki. En azindan coraspin kullandiriyorlar diye okuyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Darısı bu yolda emek veren herkesin başına. İnşallah sağlıkla ilerlerKadın olmak ne güzel bişey ya …
İçindeki mucizeyinin var olduğunu bilmek ..
Güzel düşün, hayırlı olur inşAllah ..
O yerini sevmiş belli ki , sağlıkla büyüsün
Ben transferin 7. gunu igneye baslamistkm, test gunum gelmeden yani.Pozitifden sonra gitmiştin demi sende ?
Evet canım gerçekten çok tartişmaya açık bir konu bizlerin de kafası karışıyor haklı olarak, umarım hiçbirimiz bu sebeple bir sorun yaşamayız sağlıkla yavrularımıza kavuşmak nasip olsun inşallahKullanmıyorum şuan ..Zaten vermedi, -ki bu konu çok tartışmaya açık bir durum .
Doğrusu ilacın yarısını kırıp içmek de geliyor içimden…
Lakin bi sonucu göreyim öyle direk Perinatolaga giderim daha iyi olur , geç kalabileceğimi sanmıyorum .
Evet canım bana da denmedi ama ailemizde kalp krizi sebebiyle vefat eden yakınlarımız olduğu için ben yaptırmıştım umarım bir sorun yaşamayız hiçbirimizBenm hiç böyle tahlillerim yok acaba kan tahlşllerinde bi problem gördüklerinde mi bu kadar detay bakılıyor yoksa ben de yaptırmalı mıydım? Veya yaptırmalı mıyım ? Bana kimse demedi bunlar gerekli diye ?
Merhaba siz sadece coraspin mi kullanmıştınız acaba?Bu arada çok üzüldümKullandım ama yeterli gelmedi demekki yinede bebeğimin kalbi durdu
Sadece coraspirin kullandırıl di bitene oğlum var çok şükür ama kardeş diye yıpratıyor biziMerhaba siz sadece coraspin mi kullanmıştınız acaba?Bu arada çok üzüldümRabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Pgtli değildi ben 2016 da tedavi gördüm tedaviden bir oğlum var tedaviden embriyolarim var o zaman semra hoca gerek görmemişti pgt ye
Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Çok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerlerBenden de gelsin o zaman benimde 7. Gnum belli belirsiz gosteriyo ins doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?