Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet arkadaşlar merkez kan sulandirici konusunda biraz çekingen kullandırma k istemiyor ilaçlı tedavi olunca veriyor estrofemin pıhtı atma riski var diye ilk gebeligimde daha 15. Haftada gelişim geriliği başlamıştı bebeğim de 24. Haftadan sonra perinatolog aspirin kullandirdi bana ben pıhtılaşma testlerini kendi isteğimle yaptırdım Ana sınırda pozitif geldi bide kani pihtilastiran faktörlerden biri biraz yüksek geldi ikincide estrofem alıyorum diye aspirin kullandım ama 10. Haftada bebeği kaybettim adetleri düzensiz ama doğal siklus deniyoruz stresten herhalde sağ memede de bir ağrı oldu ki sormayın bide arkadaşlar benim kanım normalden çok koyu yani hemoglobinim 14.5 gibi cikiyo bunu kan merkezinde çalışan bi hemşire ablam var bu değeri gördüğünde senin kanın çok koyu yani damarlarında bal kıvamında akiyo dedi bide bu koyuluk bizde genetik abilerimden yeğenlerime kadar herkes böyle

Bide burda bir arkadaş vardı histereskopide rahim ağzında açıklık görülmüştü gebelik olunca servikal dikiş önerilmişti bende o arkadaştan bir hafta sonra histereskopi oldum malum kürtaj olunca rahimde yapisiklik olmuştu onu açtılar benim ilk gebeligimde 16. Haftada rahim ağzım açılmıştı bebek aşağı inmişti doktorum dikiş atmaya çekilmişti sonra 24.haftada yolumun başka bi doktora acilde denk gelmemle bu rahim ağzı bu bebeği taşımaz dedi ve ertesi günü dikiş attı ban senra hoca rahim ağzında hiçbir problem gözükmüyor dedi ama öykü dolayısıyla mutlaka dikiş olacak diyo .

Merkeze guvenmemek degil ama icimin rahat etmesi icin ben de perinatolog tavsiyesiyle basladim igne ve coraspine. Bendeki mutasyonlar cok hafif pihtilasmaya sebep oluyor. Pai ve mthfr heterozigot. Ama aklim kalacagina kan sulandirici kullanmayi tercih ettim. Cunku genetik sebeplerle tup bebek surecine girip kiymetli embriyolar elde ettik. Hicbir seyi ihmal etmeden uygulamak istedim.
Akli takilan arkadaslara da kan sulandirici konusuna onem veren perinatologlarla gorusmelerini tavsiye ederim. Facebookta pihtilasma sorunu yasayan gebelerin gruplari var, bulundugunuz sehir icin doktor danisabilirsiniz, onlar epey tecrubeliler

Hatırlarsanız benim de iki genim heterezigot. Bana da gebelik oluştuktan sonra kan sulandırıcı kullandıracaklarını söylediler.

Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Kadın olmak ne güzel bişey ya …
İçindeki mucizeyinin var olduğunu bilmek ..
Güzel düşün, hayırlı olur inşAllah ..
O yerini sevmiş belli ki , sağlıkla büyüsün

Hatırlarsanız benim de iki genim heterezigot. Bana da gebelik oluştuktan sonra kan sulandırıcı kullandıracaklarını söylediler.
Belki bu elestirileri okuyorlardir, elestiri de demeyelim de endiseler diyelim.. daha ilimli yaklasmaya baslamislar son zamanlarda sanki. En azindan coraspin kullandiriyorlar diye okuyorum.

Pozitifden sonra gitmiştin demi sende ?

Belki bu elestirileri okuyorlardir, elestiri de demeyelim de endiseler diyelim.. daha ilimli yaklasmaya baslamislar son zamanlarda sanki. En azindan coraspin kullandiriyorlar diye okuyorum.
Ben de ne kullanacağımı tam olarak bilmiyorum ama bana “eğer iki ve daha fazla gende heterezigot çıkarsa biz kan sulandırıcı kullandırmayı öneriyoruz” dediler.

Kadın olmak ne güzel bişey ya …
İçindeki mucizeyinin var olduğunu bilmek ..
Güzel düşün, hayırlı olur inşAllah ..
O yerini sevmiş belli ki , sağlıkla büyüsün
Çok teşekkür ederim canım. Darısı bu yolda emek veren herkesin başına. İnşallah sağlıkla ilerler

Evet canım gerçekten çok tartişmaya açık bir konu bizlerin de kafası karışıyor haklı olarak, umarım hiçbirimiz bu sebeple bir sorun yaşamayız sağlıkla yavrularımıza kavuşmak nasip olsun inşallahBen de perinatoloğa gideceğim kısmetse sizlere de bilgi veririm Allahın izniyle

Benm hiç böyle tahlillerim yok acaba kan tahlşllerinde bi problem gördüklerinde mi bu kadar detay bakılıyor yoksa ben de yaptırmalı mıydım? Veya yaptırmalı mıyım ? Bana kimse demedi bunlar gerekli diye ?
Evet canım bana da denmedi ama ailemizde kalp krizi sebebiyle vefat eden yakınlarımız olduğu için ben yaptırmıştım umarım bir sorun yaşamayız hiçbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…