- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederimÇok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerler
Hadi hayırlısı inşallah var görünüyorKızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Amin allah razı olsun inşallahAmin. İnan her kendime dua ettiğimde bu yolda emek veren herkes için dua ettim. Çok zor bir yol bizimki. Ama sonu aydınlık güzel olsun inşallah
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı inşallah var görünüyor
Ben de yaptım genetik testi Süleymaniye kadın doğum hastanesi de Çarşamba günü alıcam sonuçlarıTüp Bebek tedavisinde bu gen testini çok nadir yapıyorlar ..
Aile geçmişine , kaybettiğin bi düşük veya farklı bi rahatsızlığın varsa ona istinaden test yaptırabiliyosun .
Benim şöyle oldu ,
Ben devlet has Tıbbi Genetik Bölümüne gittim . Annem ve ablamın kalp hastası olduğunu , yıllardır kan sulandırıcı kullandıklarını ve ek olarak ablamın hamilelikten sonra hiper tansiyon problemi çıktığını söyledim . Sağolsun doktorda istek yaptı, gebelik için dersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum .
Canım sende bu öngörüşmeye gittiğimizde bizden istenen genetik testlerin yazılı olduğu kağıt var mı? Şu trombofili paneli, faktör 1,2 yazılan kağıtKadın olmak ne güzel bişey ya …
İçindeki mucizeyinin var olduğunu bilmek ..
Güzel düşün, hayırlı olur inşAllah ..
O yerini sevmiş belli ki , sağlıkla büyüsün
2. gün başlanıyorKızlar tedaviye en geç adetin kaçıncı günü başlanıyo?
Yok ben merkeze zaten bu testleri Samsun’da yaptırıp gitmiştim .Canım sende bu öngörüşmeye gittiğimizde bizden istenen genetik testlerin yazılı olduğu kağıt var mı? Şu trombofili paneli, faktör 1,2 yazılan kağıt
Çok teşekkür ederimYok ben merkeze zaten bu testleri Samsun’da yaptırıp gitmiştim .
O sebeple hem maliyet hem de zaman kazancım oldu.
Standar olan buydu benim
Kalçadan olandan göbekten olana geçeceğin zaman 2 gün beklemen lazım. Göbekten olandan kalçadan olana geçeceğin zaman hemen ertesi gün olman lazım. Yani bugün göbekten olduysan ve kalçadan olana geçmek istiyorsan yarın kalçadan olanı yapman lazımŞimdi fikir almak istiyorum arkadaşlar ;
Ben ilk etapta
-50 mg ‘lık kalçadan vuruldum ,2 gün arayla
Eczaneden göbekten bulunca göbekten başladım.Kutum bitince ziyan olmaması için mecbur kalça olana devam edeceğim ama sizce;
Diyelim ki bugün göbekten olan iğnem bitti ve 50 mg’lık kalçaya devam etmem gerekiyor.
Yarın için kalçadan mı vurulacağım yoksa 2 gün boşluk mu atacağım ?
Korkmayın, korkmayınKızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
Korkmayın, korkmayınKızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
İnşallah canım korkuyorum biraz yerleşme kanaması için geç değilmi yarın kan vermem gerekiyorKorkmayın, korkmayınyerleşme kanamasıdır inşallah
Bence sonucunuz pozitif olacak. Kanamanız kırmızıya dönmediği sürece bir sorun olmazİnşallah canım korkuyorum biraz yerleşme kanaması için geç değilmi yarın kan vermem gerekiyor
Ay inşallah öyle olurBence sonucunuz pozitif olacak. Kanamanız kırmızıya dönmediği sürece bir sorun olmazZaten bir sürü progesteron hormonu alıyoruz. Bir şey olmaz.
ben tam tersi yaptım .Kalçadan olandan göbekten olana geçeceğin zaman 2 gün beklemen lazım. Göbekten olandan kalçadan olana geçeceğin zaman hemen ertesi gün olman lazım. Yani bugün göbekten olduysan ve kalçadan olana geçmek istiyorsan yarın kalçadan olanı yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?