Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de yaptım genetik testi Süleymaniye kadın doğum hastanesi de Çarşamba günü alıcam sonuçları

Kadın olmak ne güzel bişey ya …
İçindeki mucizeyinin var olduğunu bilmek ..
Güzel düşün, hayırlı olur inşAllah ..
O yerini sevmiş belli ki , sağlıkla büyüsün
Canım sende bu öngörüşmeye gittiğimizde bizden istenen genetik testlerin yazılı olduğu kağıt var mı? Şu trombofili paneli, faktör 1,2 yazılan kağıt

Canım sende bu öngörüşmeye gittiğimizde bizden istenen genetik testlerin yazılı olduğu kağıt var mı? Şu trombofili paneli, faktör 1,2 yazılan kağıt
Yok ben merkeze zaten bu testleri Samsun’da yaptırıp gitmiştim .
O sebeple hem maliyet hem de zaman kazancım oldu.

Standar olan buydu benim

Eklentiler

• E502550D-0AD0-42B5-9085-13478533392E.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 60
Adet olamadığım için adet söktürücü kullanıyorum şu an. Adet olduktan sonra trabsfer hazırlığı başlayacak. Adet söktürücünün yumurtlamaya etkisi var mıdır bilgisi olan var mı?

Şimdi fikir almak istiyorum arkadaşlar ;
Ben ilk etapta
-50 mg ‘lık kalçadan vuruldum ,2 gün arayla
Eczaneden göbekten bulunca göbekten başladım.Kutum bitince ziyan olmaması için mecbur kalça olana devam edeceğim ama sizce;
Diyelim ki bugün göbekten olan iğnem bitti ve 50 mg’lık kalçaya devam etmem gerekiyor.
Yarın için kalçadan mı vurulacağım yoksa 2 gün boşluk mu atacağım ?

Eklentiler

• FE101792-477C-43BC-A1C3-6779F29D11A9.webp
    32 KB · Görüntüleme: 54
Kalçadan olandan göbekten olana geçeceğin zaman 2 gün beklemen lazım. Göbekten olandan kalçadan olana geçeceğin zaman hemen ertesi gün olman lazım. Yani bugün göbekten olduysan ve kalçadan olana geçmek istiyorsan yarın kalçadan olanı yapman lazım

Kızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum

İnşallah canım korkuyorum biraz yerleşme kanaması için geç değilmi yarın kan vermem gerekiyor
Bence sonucunuz pozitif olacak. Kanamanız kırmızıya dönmediği sürece bir sorun olmaz Zaten bir sürü progesteron hormonu alıyoruz. Bir şey olmaz.

ben tam tersi yaptım .
yani kalçadan 9 kasımda vuruldum
10 kasım da göbekten bi daha vuruldum ...
çünkü transfer öncesi hemşire öyle söyledi diye hatırlıyorum .
ben bi de hemşire hattına yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…