Oooo hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzzGÜZEL GEÇTİ CANIM BANU HANIMLA BİRLİKTE GÖRÜŞTÜLER SONRA O ÇIKTI TEMMUZDA KISMETSE BAYRMDA FALAN REGLİ OLUCAM DEDİM OLSUN BİZ AÇIGIZ DEDİ. SPERMIN SAYISI AZ AMA HAREKET HIZ FENA DEĞİL DEDİ POLİP İÇİN ALDIRIRSIN DEDİ İNŞALLH BU AY ALDIRCAM BÖYLE İŞTE
Canım naptın oldumu transferrrçok iyi anlıyorum heyecanını o saat hiç gelmez o telefon sanki hiç çalmaz gibi gelir insana inşaallah beklediğin güzel haberi alırsın
Inşallah bütün tedavi sürecin sorunsuz ve huzurlu geçer. Rabbim den dileğim burada birbirimize hep güzel haberler verebilmemiz.GÜZEL GEÇTİ CANIM BANU HANIMLA BİRLİKTE GÖRÜŞTÜLER SONRA O ÇIKTI TEMMUZDA KISMETSE BAYRMDA FALAN REGLİ OLUCAM DEDİM OLSUN BİZ AÇIGIZ DEDİ. SPERMIN SAYISI AZ AMA HAREKET HIZ FENA DEĞİL DEDİ POLİP İÇİN ALDIRIRSIN DEDİ İNŞALLH BU AY ALDIRCAM BÖYLE İŞTE
İnşallah 10 gün sonra hamile haberlerini alırız canımArkadaşlar cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi hastane yolundan eve dönüyoruz. 3 embriyodan pgtden geçen 2 tane oldu.bunu duydugumda nasil agladim bi an hic olmayacak iptal olacak sandim.onun da bir tanesini transfer ettiler.yasim genç ve hamile kalabiliyor diye. (Ki kaç senedir gebe kalmadı ama )
aminnnn canim insallah :)İnşallah 10 gün sonra hamile haberlerini alırız canım
GÜZEL GEÇTİ CANIM BANU HANIMLA BİRLİKTE GÖRÜŞTÜLER SONRA O ÇIKTI TEMMUZDA KISMETSE BAYRMDA FALAN REGLİ OLUCAM DEDİM OLSUN BİZ AÇIGIZ DEDİ. SPERMIN SAYISI AZ AMA HAREKET HIZ FENA DEĞİL DEDİ POLİP İÇİN ALDIRIRSIN DEDİ İNŞALLH BU AY ALDIRCAM BÖYLE İŞTE
Canım hıç takılma yarın hemen ara hastaneyı dosyaya bakıp dönüyolar sana.arkadaslar size sormak istedigim bi soru var.memorial da bana transfer sonrasi sadece crinone jel ve folikasite devam et dediler.bende birde mthfr 1298 homozigot polimorfizm var.ne bi igne ne de aspirin.bu benim icime kurt dusurdu acaba doktorum tahlili gormemis olabilir mi diye cunku direkt dosyaya koydurtmustuk.bi fikri olan var mi acaba
hastaneden cikarken tekrar tekrar sordum hemsireye inanamadigim icin :) adimi ve numarami aldiama icim icimi yiyor..sabah hemen arayayim insallah.valla iyi ki varsinizCanım hıç takılma yarın hemen ara hastaneyı dosyaya bakıp dönüyolar sana.
aa neden oyle farkli fiyatlar veriliyrrrcanim bizde genetik bolumuyle gorustugumuzde 380 dolar denmisti .
ne kadar frkli olabilir ki bze soyledikleri fiyat cok yuksekk bzede sdece pgt uygulanckk nasl olurda farkli ucretlendiriliyor Allah yardimcimiz olsun nasl cikacaz isin icinden hic bilmiyorumEvet cnm embriyoya. Sizinki belki farklidir. Bir sor istersen
canim ilk genetikle konustugumuzda 380 dolar denmisti dun yaptirdik odemeyi embriyo basina 350 dolar verdik.valla bu surec hem maddi hem manevi zor.ortalama geliri olan bi aileyken aclik sinirina dusuyosun:) insallah sonu guzel olur ne diyelimaa neden oyle farkli fiyatlar veriliyrrr
Inşallah bütün tedavi sürecin sorunsuz ve huzurlu geçer. Rabbim den dileğim burada birbirimize hep güzel haberler verebilmemiz.
Babygirl canım naptın baktırdınmı kana merak ettım senı yazmayıncaa
Arkadaşlar cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi hastane yolundan eve dönüyoruz. 3 embriyodan pgtden geçen 2 tane oldu.bunu duydugumda nasil agladim bi an hic olmayacak iptal olacak sandim.onun da bir tanesini transfer ettiler.yasim genç ve hamile kalabiliyor diye. (Ki kaç senedir gebe kalmadı ama )
arkadaslar size sormak istedigim bi soru var.memorial da bana transfer sonrasi sadece crinone jel ve folikasite devam et dediler.bende birde mthfr 1298 homozigot polimorfizm var.ne bi igne ne de aspirin.bu benim icime kurt dusurdu acaba doktorum tahlili gormemis olabilir mi diye cunku direkt dosyaya koydurtmustuk.bi fikri olan var mi acaba
iste canim benim de aklimi o kurcaladi.devlet hastaneindeki genetikci kan sulandirici gne verilebilir de verilmeyebilirde demislerdi.daha once hep igne aspirin kullanmistim.aradim ama geri donmediler.pgtden gecemeyen embriyonun 4.kromozomunda fazlalik varmisbana iğne yazmışlard canım seninle aynı durumumuz,bu konunun üzerinde dur bence...
ne kadar frkli olabilir ki bze soyledikleri fiyat cok yuksekk bzede sdece pgt uygulanckk nasl olurda farkli ucretlendiriliyor Allah yardimcimiz olsun nasl cikacaz isin icinden hic bilmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?