Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oooo hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzz

Arkadaşlar cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi hastane yolundan eve dönüyoruz. 3 embriyodan pgtden geçen 2 tane oldu.bunu duydugumda nasil agladim bi an hic olmayacak iptal olacak sandim.onun da bir tanesini transfer ettiler.yasim genç ve hamile kalabiliyor diye. (Ki kaç senedir gebe kalmadı ama )

Inşallah bütün tedavi sürecin sorunsuz ve huzurlu geçer. Rabbim den dileğim burada birbirimize hep güzel haberler verebilmemiz.

İnşallah 10 gün sonra hamile haberlerini alırız canım

Hakkinda hayırlısı olsun canım. Bayram zamanı açık olduğuna sevindim :)

arkadaslar size sormak istedigim bi soru var.memorial da bana transfer sonrasi sadece crinone jel ve folikasite devam et dediler.bende birde mthfr 1298 homozigot polimorfizm var.ne bi igne ne de aspirin.bu benim icime kurt dusurdu acaba doktorum tahlili gormemis olabilir mi diye cunku direkt dosyaya koydurtmustuk.bi fikri olan var mi acaba

Canım hıç takılma yarın hemen ara hastaneyı dosyaya bakıp dönüyolar sana.

Evet cnm embriyoya. Sizinki belki farklidir. Bir sor istersen
ne kadar frkli olabilir ki bze soyledikleri fiyat cok yuksekk bzede sdece pgt uygulanckk nasl olurda farkli ucretlendiriliyor Allah yardimcimiz olsun nasl cikacaz isin icinden hic bilmiyorum ((

PGT den geçemeyen embriyonda ne varmış neden kaynaklıymış öğrenseydin canım.sordunmu ?

bana iğne yazmışlard canım seninle aynı durumumuz,bu konunun üzerinde dur bence...

bana iğne yazmışlard canım seninle aynı durumumuz,bu konunun üzerinde dur bence...
iste canim benim de aklimi o kurcaladi.devlet hastaneindeki genetikci kan sulandirici gne verilebilir de verilmeyebilirde demislerdi.daha once hep igne aspirin kullanmistim.aradim ama geri donmediler.pgtden gecemeyen embriyonun 4.kromozomunda fazlalik varmis

ne kadar frkli olabilir ki bze soyledikleri fiyat cok yuksekk bzede sdece pgt uygulanckk nasl olurda farkli ucretlendiriliyor Allah yardimcimiz olsun nasl cikacaz isin icinden hic bilmiyorum ((

ben iyice sorgulamştım. sorgulama yapmassanız açıklama yapmyorlar bence muhakkak sorgulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…