Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar şişli memoria de sıperm testi yaptıran varmı kaç günde çıktı sonuç
Aynı günde çıkıyor , eşim sabah verdi 1 saat sonrasında Murat Hoca muayene etti o esnada çıkmıştı fakat sonuç raporlanması için sanıyorum 1/2 gün beklemiştik .
Aradık üroloji bankoyu, mail attılar sonucu

Kızlar merhaba, ben bugün kan pıhtılaşması konusu için perinatolog doktoruna gittim değerlerime bakıp kalp atışından sonra oksopar kullanıcaksın dedi ihmal etmeyelim dedi. Sizlere de bilgi vermek istedim sanırım mutlaka bir perinatoloji uzmanına görünmekte fayda varHepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Evet en doğrusunu yapmışsın ..
Ben de dün bi perinatolog ile telefon üzerinden görüşme yaptım , trombofilime istinaden ..
O da “gebelik oluşunca kullanmaya başlayacağız” dedi ..
Her ne kadar doktorlarımıza güvensekte Perinatoloji ek bi uzmanlık isteyen bir dal . Kimse ihmal etmemeli

Sonucun nasıl çıkmıştı acaba?

Arkadaşlar merhaba, benim Acıbadem Fulya'da iki tane Mayıs ayında gördüğüm tedaviden kalan dondurulmuş embriyom var. Bunlara genetik test yaptırmamıştık. Aynı tedavideki diğer iki embriyom transfer edilmişti. Biri tuttu ancak dokuzuncu haftada trizomi 13 sebebiyle kaybettik. Şimdi o dondurulmuş iki embriyoma genetik test düşünüyorum. Çözülüp biyopsi alıp tekrar dondurmak riskli midir? Yaşım 44 ve embriyolarım artık beşinci güne çok zor gidiyor. Gitse de sağlıklı gelmiyor. O yüzden eskiyi kullanabilir miyim diye düşünüyorum. Tecrübesi veya bilgisi olan var mı? Memorial nasıl bir prosedür izliyor bu konuda acaba? Yazarsanız çok sevinirim, son tedavim bugün Opu sonrası altıncı günumde sıfır embriyo ile sonuçlandı. Teste gidecek gelişimi gösteremediler malesef

Evet kesinlikle canım sen de iyi yapmışsınKullanırız nolucak yeter ki onlar iyi olsun

Sonucun nasıl çıkmıştı acaba?
Canım pozitif oldu çok şükür bugün keseyi gördük ilk kan değerim 320 ydiRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah sen yarın mı kan vericeksin? Hadi inşallah değerin güzel gelicektir eminim

Ben yarın kan vereceğim. Ben aslında şu pıhtılaşma testini merak ediyorum. Jinekolog bir arkadaşım heterezigot gen çıktıysa ilaç kullanmana gerek yok dedi. Umut hoca da hcg pozitif aldığımızda pıhtılaşma ile ilgili ilaçlara başlayacaksın dedi. Bu konuda kafam çok karıştı. Hangisi doğru bilemiyorum. Eşim de doktor. O da kullanmamam taraftarı. Benim iki genim heterezigot çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…