Amin inşallahHayırlısı inşAllah .
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin .
İnşallah canım hayırlısı bakalımİnşallah tutar canım kötü düşüncem belki geç dölenme olur dikkat et dinlen
Aynı günde çıkıyor , eşim sabah verdi 1 saat sonrasında Murat Hoca muayene etti o esnada çıkmıştı fakat sonuç raporlanması için sanıyorum 1/2 gün beklemiştik .Arkadaşlar şişli memoria de sıperm testi yaptıran varmı kaç günde çıktı sonuç
Benim 22. gün olduArkadaslar naturelde kaçıncı gun transfer olunuyor
Dr beril Yüksel istedi tedaviye başlicam diyeAynı günde çıkıyor , eşim sabah verdi 1 saat sonrasında Murat Hoca muayene etti o esnada çıkmıştı fakat sonuç raporlanması için sanıyorum 1/2 gün beklemiştik .
Aradık üroloji bankoyu, mail attılar sonucu
Evet oluyor.Kızlar günaydın. Birazdan hastaneye gidicez. Vajinal muayene oluyomu ilk gün? Adetliyiz ya o yüzden soruyorum
Kırmızı kanaman geldiyse olur ,Kızlar günaydın. Birazdan hastaneye gidicez. Vajinal muayene oluyomu ilk gün? Adetliyiz ya o yüzden soruyorum
Çok heyecanlıyım soracaklarımı bile unuttumKırmızı kanaman geldiyse olur ,
Ben hepsini önceden küçük bir kağıda hatırlayacağım şekilde not almıştım.Çok heyecanlıyım soracaklarımı bile unuttum
Evet en doğrusunu yapmışsın ..Kızlar merhaba, ben bugün kan pıhtılaşması konusu için perinatolog doktoruna gittim değerlerime bakıp kalp atışından sonra oksopar kullanıcaksın dedi ihmal etmeyelim dedi. Sizlere de bilgi vermek istedim sanırım mutlaka bir perinatoloji uzmanına görünmekte fayda varHepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Sonucun nasıl çıkmıştı acaba?Kızlar merhaba, ben bugün kan pıhtılaşması konusu için perinatolog doktoruna gittim değerlerime bakıp kalp atışından sonra oksopar kullanıcaksın dedi ihmal etmeyelim dedi. Sizlere de bilgi vermek istedim sanırım mutlaka bir perinatoloji uzmanına görünmekte fayda varHepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Evet kesinlikle canım sen de iyi yapmışsınEvet en doğrusunu yapmışsın ..
Ben de dün bi perinatolog ile telefon üzerinden görüşme yaptım , trombofilime istinaden ..
O da “gebelik oluşunca kullanmaya başlayacağız” dedi ..
Her ne kadar doktorlarımıza güvensekte Perinatoloji ek bi uzmanlık isteyen bir dal . Kimse ihmal etmemeli
Canım pozitif oldu çok şükür bugün keseyi gördük ilk kan değerim 320 ydiSonucun nasıl çıkmıştı acaba?
Ben yarın kan vereceğim. Ben aslında şu pıhtılaşma testini merak ediyorum. Jinekolog bir arkadaşım heterezigot gen çıktıysa ilaç kullanmana gerek yok dedi. Umut hoca da hcg pozitif aldığımızda pıhtılaşma ile ilgili ilaçlara başlayacaksın dedi. Bu konuda kafam çok karıştı. Hangisi doğru bilemiyorum. Eşim de doktor. O da kullanmamam taraftarı. Benim iki genim heterezigot çıkmıştı.Canım pozitif oldu çok şükür bugün keseyi gördük ilk kan değerim 320 ydiRabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah sen yarın mı kan vericeksin? Hadi inşallah değerin güzel gelicektir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?