Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dolmuşları Transfer edeceğiniz zaman pgt yaptırabilirsiniz denilmişti bize.

Ya evet bazı doktor gereksiz yere kullanılırsa kanama yaratabilir de diyor bu konu gerçekten çok karışık :) sen de istersen bir perinatolog doktoruna görünürsün bazıları hemen iğneye başlatıyor özellikle faktör 5 heterozigot ise, ama değilse sana da belki kalp atışından sonra verilir ya da coraspin ile devam edilir

Anladım canım. Ben o zaman yarın beta hcg testini yapayım da duruma göre perinatolog ile görüşeyim. Çok teşekkür ederim

Anladım canım. Ben o zaman yarın beta hcg testini yapayım da duruma göre perinatolog ile görüşeyim. Çok teşekkür ederim
Ne demek canım sen de sağol ben de burdaki birkaç arkadaşa danıştım o şekilde perinatoloğa gitmeye karar verdimİyiki burası var çok yol gösterici oluyor gerçekten

Merhaba bizdede benzer durumlar oldu memorialda dondurulmuş embriyomuzu gönderdik bizde pgt için doktorlar bi sıkıntı olmaz dedi %2 bozulma ihtimali var sadece dedi. İlk gönderdiğimiz mozaikmiş 2 embriyo im kaldı onlardan göndercez bi dahaki ay nasip olursa İnşaAllah. Sizinde varsa gönderin bence pgtye

Ne demek canım sen de sağol ben de burdaki birkaç arkadaşa danıştım o şekilde perinatoloğa gitmeye karar verdimİyiki burası var çok yol gösterici oluyor gerçekten
Öyle gerçekten. O kadar çok şey öğrendim ki. İyi ki burayı keşfetmişim. İyi ki var burası

Çok teşekkürler, ben önerilmiyor diye biliyordum ama şu an bu yolu denemem lazım sanırım. Çünkü son iki tedavimde birinde bir tane blast kaldı o da testi geçemedi, diğerinde hiç teste gönderilebilecek embriyom olmadı.

Eskiden önerilmiyordu ama şimdi baya olumlu sonuç alan arkadaşlar oldu İnşaAllah bizlerde olumlu sonuçlar alırız

Seninkilerin önceden biyopsisi alınmamıştı değil mi canım? Yani çözdürüp biyopsi alınıp tekrar dondurduldu değil mi? Ayrıca geri dönüşün için çok teşekkürler, benim için çok önemli cevabın

Daha önce biyopsi alınmamış embriyo için olabilir dediler değil mi canım? Çözdürüp biyopsi alıp bir daha donduracaklar yani.
Evet. Biz çok ısrar ettik pgt için. Gerek yok dediler. Eğer sonradan bir sıkıntı gelişirse donmuş olan embriyoları çözdürüp pgt yapabiliriz demişlerdi. Biz de o yüzden ikna olup pgt yaptırmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…